Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Malkinam uzvaras vārti, "Maple Leafs" atstāj sausā Vašingtonas bombardierus

Malkinam uzvaras vārti, "Maple Leafs" atstāj sausā Vašingtonas bombardierus
Konnors Brauns guva "Maple Leafs" uzvaras vārtus spēlē pret "Capitals"
Foto: USA SPORTS Today/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās 11 spēles. “Maple Leafs” sagādāja “Capitals” otro zaudējumu pēc kārtas, “Coyotes” joprojām nespēj uzvarēt, bet “Canucks” pārliecinoši pārspēja “Senators” divu Kanādas komandu cīņā –3:0.

Toronto “Maple Leafs” vārtsargs Frederīks Andersens atvairīja visus 30 metienus pa saviem vārtiem un palīdzēja komandai pārspēt Vašingtonas “Capitals” ar 2:0. Līdz pat trešajai trešdaļai saglabājās bezvārtu neizšķirts, kad mājinieki vienā no epizodēm nespēja izmest ripu no savas zonas. Sekoja uzmetiens vārtu virzienā, Breidens Holtbijs ripu atvairīja, taču pirmais pie tās bija Konnors Brauns, kurš ieraidīja ripu vārtsargam starp kājsargiem - 1:0. Otrā ripa ielidoja jau tukšos “Capitals” vārtos – Aleksandrs Ovečkins mēģināja traucēt Nazemam Kadri, taču uzbrucējs savu uzdevumu izpildīja un panāca 2:0. “Toronto” veiksmīgi uzsāka sezonu, izcīnot piecas uzvaras sešās spēlēs.

Deviņu vārtu mačā Stenlija kausa čempione Pitsburgas “Penguins” papildlaikā pārspēja Ņujorkas “Rangers” ar 5:4. Trešā perioda pēdējā minūtē pingvīni atradās iedzinējos ar 3:4, kad 54 sekundes līdz pamatlaika beigām Sidnijs Krosbijs meta no aizvārtes, un ripa ar rikošetu no vārtsarga muguras ielidoja vārtos - 4:4, bet papildlaikā Jevgeņijs Malkins izmantoja Fila Kesela piespēli un ieraidīja ripu tukšajā stūrī - 5:4.

Arī spēle starp Ņūdžersijas “Devils” un Tampabejas “Lightning” noslēdzās ar 5:4, tiesa gan, pēcspēles metienu sērijā. Četras reizes šajā mačā mainījās līderis, tomēr ar pamatlaika 60 minūtēm nepietika, lai noskaidrotu uzvarētāju. Arī papildlaikā vārti netika gūti, bet vienīgo pēcspēles metienu realizēja Kails Palmeri. “Devils” šī bija piektā uzvara sešos mačos, bet "Lightning" uzbrucējs Ņikita Kučerovs guva vārtus jau septītajā spēlē pēc kārtas.

Tikmēr Arizonas “Coyotes” paliek vienīgā komanda, kas jaunajā NHL sezonā vēl nav spējusi tikt pie uzvaras. Šonakt “Coyotes” piekāpās Dalasas “Stars” ar 1:3, bet vienīgos vārtus zaudētāju labā guva Džeisons Demerss.

NHL spēles, 18. oktobris

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Sabres – Golden Knighs4:5 PLCanucks – Senators3:0
Canadiens – Sharks2:5Avalanche- Predators1:4
Penguins – Rangers5:4 PLBlue Jackets – Jets5:2
Panthers – Flyers1:5Coyotes – Stars1:3
Maple Leafs – Capitals2:0Hurricanes – Edmonton5:3
Lightning – Devils4:5 PM

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

  +2 [+] [-]

, 2017-10-18 11:56, pirms 7 gadiem
Kur tad Saņoks un slavenais Vašingtonas uzbrukums ir palicis? Prieks par Leafs viņi šogad izskatās ļoti pārliecinoši un nevienam vien top klubam jau ir "skalpu noņēmuši"! Šonakt bija kārta Vašingtonai!

     [+] [-]

, 2017-10-18 12:07, pirms 7 gadiem
als rakstīja: Kur tad Saņoks un slavenais Vašingtonas uzbrukums ir palicis? Prieks par Leafs viņi šogad izskatās ļoti pārliecinoši un nevienam vien top klubam jau ir "skalpu noņēmuši"! Šonakt bija kārta Vašingtonai!
Sogad atkal Oveckinam bus 50+ golu, bet Capitals neies tik labi, kaa pagajuso sezonu, kad nespeleja tikai uz Oveckinu un vina mainu, tad sita visus pec kartas.

Gaidu, kad Edmontona Saks spelet.