Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

Dāvis Ivanovs: "Uzskatu, ka Baltijas mērogā šis ir labs sasniegums"

Juris Grīns
Juris Grīns

Dāvis Ivanovs: "Uzskatu, ka Baltijas mērogā šis ir labs sasniegums"
Dāvis Ivanovs
Foto: Jānis Pastars, mxphoto.lv

16. oktobrī Olainē notika motokrosa seriāla “Superkauss” noslēdzošais posms, kurā par MX PRO klases čempionu jau trešo gadu pēc kārtas tika kronēts motokrosa kluba “MX Moduls” sportists Dāvis Ivanovs.

Vēl pirms “Superkauss” noslēdzošā posma Dāvis Ivanovs MX PRO klases kopvērtējumā bija līderis, otro vietu apsteidzot par 19 punktiem. Pirmajā braucienā Ivanovs finišēja piektajā vietā, arī otrajā braucienā viņš bija piektais. Trešajā cīņā Dāvis finišēja astotais. Braucienu summā izcīnīta sestā vieta. Lai arī šajā posmā Ivanova rezultāts nebija starp Top3 sportistiem un katrā no braucieniem dominēja igauņi, ar to pietika, lai Ivanovs kļūtu par “Superkauss” sacensību čempionu.

Dāvis Ivanovs: “Uz šo posmu braucu ar vairāku punktu pārsvaru MX PRO klases kopvērtējumā, tāpēc biju nolēmis, ka braukšu stabili, netrakošu, lai nepieļautu kļūdas. Domāju tikai par kopvērtējumu. Ar izcīnīto sesto vietu pilnīgi pietika, lai trešo gadu pēc kārtas es kļūtu par šī motokrosa seriāla čempionu. Uzskatu, ka Baltijas mērogā šis ir labs sasniegums. Olaines trasē pēc pārbūves braucu pirmo reizi. Trase bija ātra, ar sarežģītiem lēcieniem. Ņemot vērā, ka laukā gaisa temperatūra bija ap +5 grādiem, ļoti sala pirksti, kas nedaudz apgrūtināja braukšanu, bet, protams, visiem bija vienādi apstākļi. Šīs bija sezonas pēdējās motokrosa sacensības, tagad nedaudz jāatpūšas un jāsāk gatavoties nākamajai sezonai.”

Māris Martinsons, “MX Moduls” valdes priekšsēdētājs: “Esmu gandarīts par Dāvja Ivanova sniegumu motokrosa seriālā “Superkauss” visas sezonas garumā. Galvenais kluba, kā arī Ivanova mērķis bija izcīnīt čempiona titulu. Tas arī ir izdevies. Motokrosa sezona ir noslēgusies, tagad puišiem jāpārdomā gada laikā pieredzētais, nedaudz jāatpūšas un tad jau jāsāk gatavoties 2017. gada sezonai.”

Informāciju sagatavoja:
Sanita Pelēķe,
“SS Communications”