Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

ELVI florbola līgā trīs spēles, Ulbrokā cīņa par 3.vietu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

ELVI florbola līgā trīs spēles, Ulbrokā cīņa par 3.vietu
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Šodien ELVI florbola līgā vīriešiem notiks trīs mači, centrālais no tiem – Ulbrokā, kur "Ulbroka/FS Masters" krustos nūjas ar "Mogo-RTU/Rockets". "Ķekavas Bulldogs" savā laukumā uzņems čempioni "Lekringu", bet Stalbē paredzēts turnīra pastarīšu duelis - "Talsi/Krauzers" viesosies pie vietējās "Pārgaujas".

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 15:30 "Ulbroka/FS Masters" - "Mogo-RTU/Rockets" (Ulbrokas SK)

"Ulbroka/FS Masters" (4.) piecās spēlēs svinējusi četras uzvara, tiekot pie desmit punktiem. Šobrīd ulbrokiešiem divi panākumi pēc kārtas, pēdējais no tiem gūts viesos pār Liepājas "Kuršiem" – 9:6. Rezultatīvākais komandā joprojām ir Kaspars Šķēls ar 12 (9+3) punkti, bet vārtsargs Ivars Dišereits ar 83.67% atvairītu metienu šobrīd ir otrais labākais līgā.
"Mogo-RTU/Rockets" (5.) piecās spēlēs tikusi pie trim uzvarām un deviņiem punktiem. Arī studentiem tagad ir divas uzvaras pēc kārtās, iepriekšējā tika svinēta saā laukumā pār "Valmieru/ViA" - 9:7. Rezultatīvākais komandā – Gvido Lauga ar 15 (9+6) punktiem.

Pulksten 16:00 "Ķekavas Bulldogs" – "Lekrings" (Ķekavas SN)

"Ķekavas Bulldogs" (9.) nospēlējusi piecus mačus, gūstot divas varas un piecus punktus. Iepriekšējā mačā ķekavieši viesos ar 3:5 piekāpās "Rīgai". Rezultatīvākais komandā ar 10 (4+6) punktiem ir Gints Klēģers.
Cēsu "Lekrings" (2.) pirmajās piecās spēlēs tika pie četrām uzvarām un 11 punktiem. Vakar cēsnieki viesojās pie "Bauskas", kur svinēja panākumu ar 7:4. Rezultatīvākais komandā ar 14 (5+9) punktiem ir Andris Malkavs.

Pulksten 18:00 SK "Pārgauja" - "Talsi/Krauzers" (Stalbes vsk.)

Stalbes SK "Pārgauja" (12.), lai arī atrodas turnīra tabulas pēdējā vietā, ir vienīgā, kas šosezon spējusi uzvarēt čempioni "Lekringu" (11:10). Vakara stalbieši savā laukum sīvā cīņā ar 9:10 atzina Liepājas "Kuršu" pārākumu. Rezultatīvākie Stalbes komandā ar septiņiem punktiem katram ir Jānis Levanovičs un Olafs Zvīnis.
"Talsi/Krauzers" (11.) piecās spēlēs tikusi pie pieciem punktiem. Vakar talsenieki viesos ar 5:7 piekāpās "Valmierai/ViA" pretestību. Rezultatīvākais Talsu komandā ar 10 (7+3) punktiem ir Krišs Treimanis.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...