Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bajramovičs - Eiropas kausa pirmās nedēļas otrais vērtīgākais spēlētājs

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Bajramovičs - Eiropas kausa pirmās nedēļas otrais vērtīgākais spēlētājs
Kenans Bajramovičs
Foto: Mikus Kļaviņš, vefriga.com

"VEF Rīga" spēka uzbrucējs Kenans Bajramovičs kļuvis par aizvadītās ULEB Eiropas kausa izcīņas spēļu kārtas otro vērtīgāko basketbolistu, atsaucoties uz turnīra rīkotāju sastādīto topu, informē Latvijas galvaspilsētas kluba mājas lapa.

Otrdienas VEF uzvarā pār "MZT Skopje" rīdzinieku komandas jaunieguvums savā debijas spēlē savāca 22 punktus (2p. 6/10, 3p. 2/5, 1p. 4/6), deviņas atlēkušās bumbas, piecas rezultatīvas piespēles un septiņus izprovocētus noteikumu pārkāpumus. Sasummējot statistikas rādītājus kopā, Bajramoviča efektivitātes koeficients bija +34.

No Eiropas kausa pirmās kārtas, kurā notika 24 spēles, tas bija otrs lietderīgākais sniegums. Produktīvāk par Kenanu nospēlēja vien Itālijas kluba "FoxTown Cantu" basketbolists Pjetro Aradori, kura efektivitāte savas komandas uzvarā pār "Artland Dragons" bija +36.

Līdz ar to nedēļas MVP balva pienācās Aradori, bet Bajramovičs kļuva par otro labāko aizvadītajā Eiropas kausa spēļu kārtā. Jāizceļ lielā konkurence, lai iegūtu tik augstu vietu, jo Eiropas kausa turnīra pirmajā fāzē startē 48 komandas, kas nozīmē to, ka kopumā vienā spēļu kārtā piedalās līdz pat 500 spēlētājiem.

Nākamo spēli Eiropas kausa izcīņā "VEF Rīga" aizvadīs 23. oktobrī, kad izbraukuma spēle Igaunijā pret Tallinas "Kalev/Cramo". Savukārt pirms šīs cīņas vefiešiem vēl VTB Vienotās līgas izbraukuma spēle Ukrainā pret Mariupoles "Azovmash", kas notiks svētdien, 20. oktobrī.

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com
www.vefriga.com

  -1 [+] [-]

, 2013-10-18 12:19, pirms 11 gadiem
Eiropas kausa otrās kārtas otrs vērtīgākais spēlētājs
Vai tad ne pirmās kārtas?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-10-18 13:01, pirms 11 gadiem
Nu re, nevarēja uzreiz šito paņemt? Ķēmojās te ar kautkādu melno Lavalu

  +6 [+] [-]

, 2013-10-18 13:08, pirms 11 gadiem
casiljas rakstīja: Nu re, nevarēja uzreiz šito paņemt? Ķēmojās te ar kautkādu melno Lavalu
šitas ir Bērza aizstājējs, nav C
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-18 15:14, pirms 11 gadiem
SportExpert rakstīja: Nu ja Bērzs beidzot nāks pie prāta un sāks spēlēt, tad iespējams, ka Bez C varētu kaut kā izbraukt, dodot minūtes Anžejam un Iļjinam
neko tur nevar izbraukt, neviens ne otrs nav gatavs vtb vai eirokausiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-18 21:52, pirms 11 gadiem
Vynilz rakstīja: Vai tad ne pirmās kārtas?!
Cik klases esi beidzis,izlasi kārtīgi un pa burtiem šo rakstu,tad sapratīsi savu kļūdu....varbūt!