Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Celtics'' konflikts ģērbtuvē pēc zaudējuma otrajā spēlē, Stīvenss organizē tikšanos ar līderiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Celtics'' konflikts ģērbtuvē pēc zaudējuma otrajā spēlē, Stīvenss organizē tikšanos ar līderiem
Breds Stīvenss Foto: AP/Scanpix

Pēc zaudējuma otrajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā spēlē ar 101:106 pret Miami ''Heat'' un nonākšanas iedzinējos sērijā ar 0:2, Bostonas ''Celtics'' galvenajam trenerim Bredam Stīvensam nācās organizēt tikšanos viesnīcā ar komandas līderiem, jo pēc zaudējuma, īpaši Markuss Smarts, bijuši ļoti emocionāli un izvērties konflikts.

Lai arī ''Celtics'' pēc pirmā puslaika atradās vadībā ar 13 punktu pārsvaru, beigās tika piedzīvots zaudējums ar 101:106 un komanda nonākusi iedzinējos ar 0:2 Austrumu konferences fināla sērijā pret Miami ''Heat''.

Kā ziņo ESPN, pēc zaudējuma ļoti emocionāli ģērbtuvē bijuši ''Celtics'' basketbolisti, īpaši Markuss Smārts, kliedzot dažādus izteicienus un savstarpēji konfliktējot. Līdz fiziskam konfliktam starp kluba basketbolistiem gan nav nonācis. Smārts pēc kāda brīža pameta ''Celtics'' ģērbtuvi, lai nomierinātos. Likme sērijai ir augsta - iekļūšana finālā un dzīvošana burbulī arī ietekmē daļu no sportistiem.

Pēc atgriešanās viesnīcā ''Celtics'' galvenais treneris Breds Stīvenss tikās ar savas komandas līderiem - Džeisonu Teitumu, Kembu Volkeru, Džeilenu Braunu un Markusu Smārtu, ļaujot spēlētājiem izteikt savas domas par problēmām, kas traucējis uzvarēt un novedis pie savstarpējiem strīdiem pēc spēles. Starp treneriem un spēlētājiem pēc tikšanās bija ticība, ka savstarpējās problēmas ir pārrunātas un var gatavoties svarīgajai sērijas trešajai spēlei.

Pirmo uzvaru sērijā Bostonas ''Celtics'' mēģinās izcīnīt naktī uz svētdienu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-09-19 08:03, pirms 4 gadiem
Pērtiķu buntošanās

     [+] [-]

, 2020-09-19 11:34, pirms 4 gadiem
Tas ir smieklīgi kā mūsdienās šis viss tiek veidots kā kas skandolozs.
Jebkurš, kurš spēlējis sportu zin, ka veči gan treniņos, ģērbtuvēs izkaujas izlamājās utt. un tas nav nekas kā saka spešal.