Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudras "Traktor" lieliska aizsardzība, "Vityaz" piektā uzvara pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Skudras "Traktor" lieliska aizsardzība, "Vityaz" piektā uzvara pēc kārtas
Čeļabinskas "Traktor" galvenais treneris Pēteris Skudra. Foto: eng.hctraktor.org

Priekšpēdējā no kopumā astoņiem izbraukuma sērijas mačiem uz uzvaru takas izdevies atgriezties latviešu speciālista Pētera Skudras trenētajai Čeļabinskas "Traktor", kas ar 2:1 pagarinājumā pieveica Novosibirskas "Sibir".

Mača sākums "Traktor" vienībai izvērtās neveiksmīgs, Dmitrijam Sajustovam desmitajā minūtē panākot 1:0 "Sibir" labā. Pirmajos divos periodos daudz vairāk metienu (24:11) izdarīja "Traktor", tomēr izcelties šajā laikā viesiem izdevās tikai vienreiz, kad 36. minūtē Aleksejs Kručiņins izlīdzināja rezultātu (1:1).

Noslēdzošajā periodā jau dominēja "Sibir", kam neizdevās realizēt divus skaitliskos vairākumus. Cīņa nokļuva līdz pagarinājumam, kurā liktenīgu noraidījumu izpelnījās jau "Sibir", samaksājot par to ar ielaistiem vārtiem. Par mača varoni pagarinājuma pēdējā minūtē kļuva kanādietis Endrū Kelofs (2:1).

20. septembrī Kazahstānas bijušajā galvaspilsētā Almati "Traktor" aizvadīs divu nedēļu ilgā izbraukuma pēdējo spēli, eksaminējot Nursultanas "Barys". Šobrīd "Traktor" ar deviņos mačos iekrātiem 11 punktiem atrodas Austrumu konferences trešajā pozīcijā.

Ar septiņās spēlēs iekrātiem 12 punktiem uz pirmo pozīciju Rietumu konferencē šovakar pakāpās sezonu lieliski iesākusī Podoļskas "Vityaz", kas ar 4:1 sakāva Čerepovecas "Severstal", kam šis bija ceturtais zaudējums piecās cīņās.

"Vityaz" piekto uzvaru pēc kārtas ar diviem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli īpaši kaldināja čehs Jakubs Jeržābeks, kā arī vārtsargs Aleksandrs Samonovs, kurš atvairīja 34 no 35 pretinieku izdarītajiem metieniem.

Visbeidzot trešo uzvaru svinēja Minskas "Dinamo", pagarinājumā ar 1:0 uzveicot Habarovskas "Amur". Izšķirošo ripu pagarinājumā minskiešu labā iemeta Marks-Andrē Granjani.

KHL, 18. septembris

SpēleRez.
Sibir – Traktor1:2 P
Dinamo Mn – Amur1:0 P
Dinamo R – Lokomotiv2:3
Vityaz – Severstal4:1

Izmantotie avoti:
https://www.khl.ru/