Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašis: "Mani pirmie vārti beidzot ļaus sajust pārliecību"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Indrašis: "Mani pirmie vārti beidzot ļaus sajust pārliecību"
Miks Indrašis. Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas "Dynamo" otrdien pieveica Vladivostokas "Admiral" (4:2). Krievijas galvaspilsētas vienības latviešu uzbrucējs Miks Indrašis guva savus pirmos vārtus jaunajā sezonā. Latvietis atzīst, ka sezonas sākumā ilgi nesekmējās, bet ir svarīgi būt līderim.

VIDEO: Indrašis iemet pirmo ripu jaunajā sezonā

Miks Indrašis: "Man negāja, ilgi negāja. Šie pirmie vārti beidzot ļaus sajust pārliecību. Vajag vairāk mest un iet uz vārtiem, kā tajā epizodē pret "Admiral" - ripa mani atrada, un es iemetu. Jālien un jāmet, tad būs vārti. Spēlēju kā centrs kopā ar Maksimu Afinogenovu un Dimu Jakšinu. Ielaidām divus vārtus, bet kopumā nospēlējām neslikti. Kļūdas izvērtēsim."

Atgādinām, ka KHL iepriekšējā regulārajā sezonā Miks Indrašis sakrāja 31 (15+16) rezultativitātes punktu 55 mačos, bet 11 izslēgšanas spēlēs iemeta vienu ripu un izpildīja četras piespēles. Latvieša statistika krietni vien uzlabojās, kad tika ielikts pirmajā maiņā un spēlēja kopā ar Vadimu Šipačovu un Dmitriju Kagarļicki, kurš tagad vairs nav šajā komandā.

Šosezon divus mačus aizvadījis ar alternatīvā kapteiņa uzšuvi. "Protams, tas man ir svarīgi. Tā ir uzticība no treneru puses. Tas nozīmē, ka jārāda sava līderība arī tad, ja nespēlē pirmajā maiņā. Jāspēlē uz komandu un jābūt līderim," atzīst Maskavas kluba latvietis, kurš šosezon sešās spēles nopelnījis tikai vienu rezultativitātes punktu.

Izmantotie resursi:
rsport.ria.ru

  +3 [+] [-]

, 2019-09-18 16:02, pirms 5 gadiem
Mikus Molodčiks! Jācer ka sāks mest!