Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlijam pievienojas vēl viens leģionārs – KHL labi zināmais Klinkhammers

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hārtlijam pievienojas vēl viens leģionārs – KHL labi zināmais Klinkhammers
Robs Klinkhammers. Foto: Sputnik/Scanpix

Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītajam Kontinentālās hokeja līgas klubam Omskas "Avangard" pievienojies kanādiešu uzbrucējs Robs Klinkhammers, kurš iepriekš pārstāvējis arī Kazaņas "Ak Bars" un Minskas "Dinamo".

Krievijas komandas spēlei drīkst pieteikt piecus ārzemju hokejistus, un "Avangard" bija aizpildītas četras leģionāru vietas. Hārtlija vadītā komanda cerēja, ka no Ziemeļamerikas varētu pievienoties kāds līgumu nedabūjis spēlētājs, tomēr čehs Pāvels Zaha pēdējā brīdī pārdomāja un pagarināja vienošanos ar Ņūdžersijas "Devils".

Šodien "Avangard" parakstīja līgumu līdz sezonas beigām ar kanādieti Klinkhammeru. 33 gadus vecais uzbrucējs uz Eiropu devās 2016. gadā, kad pievienojās Minskas "Dinamo". Pirmajā sezonā viņš 47 spēlēs sakrāja 42 punktus, otrās sezonas ievadā arī bija kopā ar "Dinamo", bet tad viņu pārpirka Kazaņas "Ak Bars", kur tika pavadītas nepilnas divas sezonas.

Pagājušajā sezonā Klinkhammers, kurš piedalījās 57 spēlēs, guva 19 vārtus un sakrāja 24 punktus. Līdz šim brīdim viņš bija bez jauna līguma. "Avangard" rindās ir arī kanādieši Kodijs Fransons un Teilors Beks, soms Ville Poka un šveicietis Svens Andrigeto. Pirmie trīs Omskas vienībā spēlēja arī pagājušajā sezonā.

Klinkhammers aizvadījis 193 spēles NHL, pārstāvot piecas komandas – Čikāgas "Blackhawks", Arizonas "Coyotes", Pitsburgas "Penguins", Otavas "Senators" un Edmontonas "Oilers". Spēka uzbrucējs labākajā sezonā tika pie 20 punktiem. Phjončhanas olimpiskajās spēlēs Klinkhammers kopā ar Kanādas izlasi izcīnīja bronzu.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт омского хоккейного клуба...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja