Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Milzs: "Negrasāmies darīt neko, kas varētu apdraudēt Porziņģa karjeru"

Agris Suveizda

Milzs: "Negrasāmies darīt neko, kas varētu apdraudēt Porziņģa karjeru"
Kristaps Porziņģis. Foto: AP/Scanpix

Latvijas un Ņujorkas "Knicks" superzvaigzne Kristaps Porziņģis, kurš turpina atlabt pēc smaga savainojuma, ir atgriezies Ziemeļamerikā, bet komandas vadība šonakt tikās ar faniem.

Nākamajā vasarā brīvo aģentu tirgū varētu būt pieejami tādi spēlētāji kā Kairijs Ērvings, Kevins Durents, Džimijs Batlers, Kavai Lenards un Kemba Vokers, un Ņujorkas "Knicks" gatavojas spēlēt nozīmīgu lomu cīņā par labākajiem basketbolistiem. "Knicks" prezidents Stīvs Milzs uzskata, ka Ņujorkas organizācija ir spērusi soļus uz priekšu, lai spēlētājiem tā atkal būtu pievilcīgs galamērķis: "Zinām, ka aprindās, kurās ceļojam un kurās runājam, notiek pārmaiņas tajā, kā tiekam uztverti."

"Zinām, ka spēlētāji par Ņujorku runā kā par vietu, kurā tagad ir citādi. Ja šā gada laikā izdarīsim visu nepieciešamo, būsim labās pozīcijās, lai piesaistītu brīvos aģentus. Taču mēs noteikti nemēģināsim iet pa īsākajiem ceļiem. Mēs neaizmainīsim savus draftētos spēlētājus, lai tiktu pie brīvajiem aģentiem, kurus mēs vēlāk pašu spēkiem varēsim dabūt tāpat," Milzs turpināja.

Viens no šādiem vērtīgiem talantiem ir 19 gadus vecais uzbrucējs Kevins Nokss, kurš šovasar tika izraudzīts ar devīto numuru. Galvenais treneris Deivids Fizdeils slavēja viņa prasmes uzbrukumā, taču piebilda, ka šosezon ļoti daudz strādās pie viņa aizsardzības: "Šosezon viņam aizsardzībā būs daudz grūtu pārbaudījumu, taču viņš ar laiku kļūs par elites aizsargu. Jau tagad ļoti daudz liksim viņu pret lieliskiem spēlētājiem, lai viņš varētu dabūt punus un mācīties no kļūdām. Jūs redzēsiet, ka iemesls, kādēļ viņu draftējām, ir tas, ka viņš vēlas kļūt izcils. Un tas, ka viņš ir tik viegli trenējams, mani aizrauj."

Kamēr laukumā konkurēt nebūs viegli, vēl viena "Knicks" prioritāte šajā sezonā būs komandas superzvaigznes Kristapa Porziņģa pilnīga atlabšana. Kluba prezidents Milzs un ģenerālmenedžeris Skots Perijs sacīja, ka latvieša rehabilitācija pēc krustenisko saišu saplēšanas rit labi un ka šonedēļ viņam tiks veiktas atkārtotas medicīniskās pārbaudes, pēc kurām varētu būt lielāka skaidrība gan par aptuveno atgriešanās datumu, gan arī nākamajiem veicamajiem soļiem atlabšanas procesā.

Milzam tika vaicāts, vai ir iespējams, ka Porziņģis varētu izlaist visu sezonu, nevis atgriezties jau ziemā, un "Knicks" prezidents arī tagad šādu iespēju neizslēdza: "Mūsu mērķis ir nedarīt neko tādu, kas varētu apdraudēt Porziņģa nākotni kā vienam no šīs komandas stūrakmeņiem. Šonedēļ būs medicīniskās pārbaudes, un mēs sāksim skatīties, kāds viņam būs labākais plāns, lai atgrieztos. Taču mēs nedarīsim neko tādu, kas varētu pakļaut riskam komandas nākotni. Būsim konsekventi savos lēmumos un paliksim tiem uzticīgi."

Porziņģis teorētiski jau šajā starpsezonā varētu parakstīt jaunu līgumu uz pieciem gadiem par 157 miljoniem ASV dolāru, taču "Knicks" visdrīzāk gaidīs nākamo vasaru, tādējādi arī ietaupot potenciālus desmit miljonus algu budžetā. Milzs vien noteica, ka "Knicks" atrodas labās pozīcijās Porziņģa līguma pārslēgšanas sakarā.

Izmantotie resursi:
Steve Mills says perception of New York Knicks...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-09-18 18:27, pirms 6 gadiem
Tādi īpatnēji teksti no Milza:
Būsim konsekventi savos lēmumos un paliksim tiem uzticīgi. ( lēmumos par ko?).
- Knicks atrodas labās pozīcijās Porziņģa līguma pārslēgšanas situācijā.
Brīvo aģentu tirgū būs pieejami tādi spēlētāji kā Ērvings, Durents, Batlers......
Knicks gatavojas spēlēt nozīmīgu lomu šo spēlētāju iegūšanā.......
Porziņģim būs medicīniskās pārbaudes pēc kurām varēs aptuveni izsecināt kad viņš būs gatavs spēlēšanai. Tas ir Milza teksts un tūlīt piebilde: taču mēs nedarīsim neko tādu kas varētu pakļaut riskam komandas nākotni. Nu šis teikums man ļoti nepatika. Te ir vismaz vairākas divdomības.