Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Maskavas "Spartak" atstādina komandas kapteini par aktivitātēm sociālajos tīklos

Agris Suveizda

Maskavas "Spartak" atstādina komandas kapteini par aktivitātēm sociālajos tīklos
Deniss Glušakovs. Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas futbola klubs Maskavas "Spartak" divas dienas pirms UEFA Eiropas līgas grupu turnīra spēles pret Vīnes "Rapid" no pirmās komandas esot atstādinājis kapteini Denisu Glušakovu un malējo aizsargu Andreju Ješčenko, vēsta Sport-Express, Championat un citi Krievijas mediji. Klubs par disciplinārajām sankcijām vēl nav paziņojis.

Iemesls spēlētāju atstādināšanai ir netieša kritika galvenajam trenerim Masimo Karreram sociālajos tīklos. Proti, abi futbolisti sociālo tīklu vietnē Instagram nospieda patīk ierakstam, kurā pazīstams aktieris Dmitrijs Nazarovs, kurš ir Maskavas "Spartak" līdzjutējs, velta itāliešu speciālistam un galvaspilsētas klubam kritisku dzejoli. Glušakovs to izdarīja populārā "Spartak" fanu un jaunumu lapā, bet Ješčenko patīk nospieda Nazarova profilā oriģinālajam ierakstam ar publicēto video.

"Nu, kam vēl ir jānotiek,
Kādi piemēri mums nepieciešami,
Lai saprastu, ka zoss nav putns,
Bet mūsu laime nav Karrera?
Ar viņu nav lidojuma un plašuma,
Vien nozagts prieks,
Un cik daudz kauna vajadzīgs,
Lai reiz izsmelta tiktu pateicība?
Varam mēs gan ciesties, gan dusmoties,
Viss no zoss kā ūdens notek,
Un nav olu no šā putna,
Un ne apēst to var, ne lido tas," šādus vārdus dzejolī teic Nazarovs.

Video aktieris publicēja vakar jeb nepilnu diennakti pēc Maskavas "Spartak" zaudējuma galotnē savā laukumā pret Groznijas "Akhmat" (1:2). Gan Glušakovs, gan Ješčenko šajā spēlē izgāja uz maiņu 73. minūtē, kad rezultāts vēl bija neizšķirts 1:1. Komandas kapteinis Glušakovs bija sācis visas sešas iepriekšējās spēles Krievijas Premjerlīgā, bet Ješčenko bija piedalījies trijās, visās tiekot pamatsastāvā.

Glušakovs uz "Spartak" pārgāja pirms pieciem gadiem, kad par astoņiem miljoniem eiro tika nopirkts no Maskavas "Lokomotiv", bet Ješčenko no Maskavas "Dynamo" pārnāca 2016. gadā. Glušakovs Krievijas izlasē aizvadījis 57 spēles un guvis piecus vārtus, taču valstsvienībā nav spēlējis kopš marta un ārpus sastāva palika arī Pasaules kausa finālturnīrā. Ješčenko rēķinā izlasē ir 14 mači.

Maskavas "Spartak" pirms zaudējuma "Akhmat" viesos cīnījās neizšķirti 0:0 ar līderi Sanktpēterburgas "Zenit", kam tie pagaidām ir vienīgie zaudētie punkti. "Zenit' septiņās spēlēs ir 19 punkti, bet "Spartak" ar 14 punktiem ir trešajā pozīcijā. Trešajā vietā "Spartak" bija arī iepriekšējā sezonā, bet 2016. gadā Karreras vadībā kļuva par Krievijas čempionu. Klubs pagaidām nav publiski izziņojis abu spēlētāju nosūtīšanu uz dublieriem, taču praktiski skaidrs, ka viņi nedosies uz ceturtdien gaidāmo spēli Vīnē.

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/footba...
https://www.championat.com/football...

View this post on Instagram

#fcsm

A post shared by Дмитрий Назаров (@dmitry_nazarov_official) on Sep 17, 2018 at 7:53am PDT

  +2 [+] [-]

, 2018-09-18 16:46, pirms 6 gadiem
Čempionu tituls pirmo reizi kopš 2001.gada, pērn trešā vieta un Zenit piecu punktu attālumā. Kas tieši nav labi? varbūt šis "līdzjutējs" vēlas atpakaļ tos laikus, kad vēl nesen "Spartak" par pirmo trijnieku tikai sapņot varēja? Gudri ..irst nav malku cirst, cienījamais māksliniek!

     [+] [-]

, 2018-09-19 00:00, pirms 6 gadiem
Perfekta ziņa!
We are the people! Go Gers 👊