Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašim realizēts vairākums uzvarā, Kuldam zaudējums ar 0:5

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Indrašim realizēts vairākums uzvarā, Kuldam zaudējums ar 0:5
Miks Indrašis. Foto: dynamo.ru

Kontinentālajā hokeja līgā trešos vārtus Maskavas "Dynamo" rindās guva Miks Indrašis, kurš palīdzēja ar 4:2 savā laukumā pieveikt Podoļskas "Vityaz".

Maskavas "Dynamo" pamatus uzvarai ielika tieši Miks Indrašis, kurš 30. minūtē realizēja lielo vairākumu un panāca 2:1. Zviedrs Patriks Sakrisons nevis piespēlēja spēcīgā metiena īpašniekam Iļjam Ņikuļinam, kā to gaidīja visi pretinieki, bet gan nogādāja ripu līdz Indrašim, kurš no labā iemetiena apļa meta bez ripas apturēšanas. Nākamo divu minūšu un 13 sekunžu laikā "Dynamo" palielināja pārsvaru līdz 4:1, izcīnot pārliecinošu uzvaru – 4:2.

Miks Indrašis laukumā pavadīja 16:58 minūtes, maču aizvadot komandas trešajā maiņā. Viņš izdarīja vienu metienu pa vārtiem un bloķēja vienu pretinieku metienu. Indrašis guva savus trešos vārtus sezonā, turklāt visi gūti mājās. Septiņos mačos latvieša kontā četri punkti.

Smagu zaudējumu piedzīvoja Čerepovecas "Severstal", kas savā laukumā ar 0:5 piekāpās Sanktpēterburgas SKA. Viesiem izdevās trīs reizes realizēt skaitlisko pārsvaru. Artūrs Kulda spēlēja "Severstal" pirmajā maiņā, uz ledus pavadot 18:12 minūtes, kas bija trešais ilgākais laiks komandā. Viņa kontā arī trīs metieni pa vārtiem un viens bloķēts metiens, kā arī četras soda minūtes.

Kulda bija uz ledus, SKA gūstot otros, ceturtos un piektos vārtus. Vispirms Aleksandrs Dergačovs izcēlās ar patālu plaukstas metienu. Kulda viņam aktīvi traucēja, plus neveiksmīgi nospēlēja vārtsargs. Turpinājumā Nails Jakupovs realizēja vairākumu. Mājiniekiem uz ledus atgriezās ceturtais spēlētājs, bet viņš vēl nepaguva palīgā. Arī piekto ripu iemeta Jakupovs, izceļoties no vārtu priekšas, un Kuldam neizdevās pārtvert piespēli.

Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard" izsēja 3:0 pārsvaru, tomēr izbraukumā ar 4:3 bullīšos pieveica Astanas "Barys". Pirmais realizētais vairākums sezonā ļāva rezultātu atklāt ceturtajā minūtē, bet pirmās trešdaļas turpinājumā pārsvars tika palielināts. Tomēr "Barys" izcīnīja vienu punktu. Uzvarētājs tika noskaidrots 14 bullīšus ilgā sērijā, un laimīgo lozi izvilka kanādietis Kriss Verstīgs.

  +3 [+] [-]

, 2018-09-18 22:19, pirms 6 gadiem
Prieks par Induli, tā turpināt!

  +3 [+] [-]

, 2018-09-18 22:28, pirms 6 gadiem
Indrašis kā vienmēr, no savas iecienītās pozīcijas gūst vārtus.

  +3 [+] [-]

, 2018-09-18 22:30, pirms 6 gadiem
Moločiks

  +2 [+] [-]

, 2018-09-18 23:00, pirms 6 gadiem
Mikus molodčiks! Teicams gols!

     [+] [-]

, 2018-09-18 23:56, pirms 6 gadiem
skatoties ka visiem tur iet tad Indrasim pat tik slikti nejiet,vipsar nav slikti

     [+] [-]

, 2018-09-19 07:29, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Mikus molodčiks! Teicams gols!
Perņa molodčina!
Tu ar saņoks?