Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Browns" uz "Patriots" aizmaina problemātisko Gordonu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Browns" uz "Patriots" aizmaina problemātisko Gordonu
Džošs Gordons
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Klīvlendas "Browns" uz Jaunanglijas "Patriots" ir aizmainījusi dažādu ārpus laukuma problēmu mākto malējo uzbrucēju Džošu Gordonu.

Pašlaik 27 gadus vecais Džošs Gordons pirms piecām sezonām bija viens no labākajiem malējiem uzbrucējiem visā līgā, jo spēlējot ļoti viduvējā komandā spēja gūt 1646 jardus un izdarīt deviņus piezemējumus, taču problēmas ārpus laukuma ir padarījuši 2013. gada sezonu par vienīgo, kurā uzbrucējs ir spīdējis.

Spēlētāja lielākās problēmas ir saistītas ar marihuānas lietošanu, kas sākās vēl koledžas laikos, kad Gordons saņēma vairākus sodus par to. Profesionāļos futbolists bez problēmām aizvadīja divas pirmās sezonas, bet tad sākās virkne ar pārkāpumiem, kas noveda pie tā, ka Gordons tika diskvalificēts uz visu 2015. gada sezonu. Pirms 2016. gada kampaņas viņš lūdz NFL komisāram Rodžeram Gūdelam atļauju atgriezties spēlē, taču martā veiktajā aizliegto vielu testā, viņš atkal "iekrita" un tāpēc lūgums tika noraidīts.

Tiesa, vēlāk tika paziņots, ka Gordons varēs atgriezties pie spēlēšanas, taču viņam būs jāizlaiž pirmie četri regulārās sezonas mači. Laukumā gan viņš tā arī nedevās, jo īsi pirms noteiktā datuma iesaistījās atkarību ārstēšanas programmā un arī 2016. gada sezonā nespēlēja.

2017. gadā situācija atkārtojās, jo no sākuma Gordona lūgums atļaut viņam spēlēt tika noraidīts, taču vēlāk viņam atļāva spēlēt, taču tikai pēc tam kā būs izlaistas pirmās 12 regulārās sezonas nedēļas.

Pašlaik gan nav zināms kāpēc, taču Klīvlendas vienībai pagājušajā nedēļā pacietības mērs bija pilns un viņi nolēma atlaist spēlētāju vai arī aizmainīt viņu uz kādu citu komandu. Lai arī par malējo uzbrucēju interesi izrādīja teju katra trešā NFL vienība, darījums tika noslēgts ar Jaunanglijas "Patriots".

Jāsaka, ka šis darījums nav pārsteigums, jo Jaunanglijas komanda jau iepriekš ne vienu vien reizi savām rindām ir piesaistījusi spēlētājus ar dažādām problēmām un nereti šie spēlētāji vēlāk ir palīdzējuši vienībai tikt pie čempionu gredzeniem.

Tāpat Jaunanglijas komandas lielā interese par Gordonu ir saprotama, jo šosezon viņiem ir pamatīgas problēmas ar malējiem uzbrucējiem, savukārt, lai arī Džošs ir problemātisks futbolists, ja jauniegūtais spēlētājs varēs izvairīties no problēmām vismaz līdz sezonas beigām, "Patriots" ir ieguvuši labu palīgu Tomam Breidijam.

Jāpiebilst, ka šīssezonas vienīgajā mačā, kurā Džošs Gordons ir piedalījies, viņš ir notvēris vienu no trim piespēlēm, guvis 17 jardus un nogādājis bumbu ieskaites zonā.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

  +1 [+] [-]

, 2018-09-18 21:09, pirms 6 gadiem
ieteikums: ja plānots regulāri rakstīt par NFL, tad varētu iedalīt atsevišķu ikonu. piem MLB es labi orientējos un no virsraksta jau saprotu par ko raksts. bet NFL nē (lai gan interesētu) - ieraugot neizteiksmīgu virsrakstu un neinteresantu ikonu, arī rakstu neatveru ..

  -1 [+] [-]

, 2018-09-18 22:51, pirms 6 gadiem
Pilnīgi pie kājas, kurš ar kuru tie restes ģīmji mainās. Kauč uz elli no debesīm!

     [+] [-]

, 2018-09-19 00:00, pirms 6 gadiem
Ir, beidzot ir Amerikāņu futbols. Par Jaunanglijas Patriotiem.

     [+] [-]

, 2018-09-19 10:24, pirms 6 gadiem
wolmar rakstīja: Pilnīgi pie kājas, kurš ar kuru tie restes ģīmji mainās. Kauč uz elli no debesīm!
Kurš tev te liek ienākt un lasīt un vel komentēt!!? Āzis pilnīgs

     [+] [-]

, 2018-09-20 21:06, pirms 6 gadiem
vēl varētu piebilst, ka Pats risks minimāls. Alga Gordonam niecīga, atdeva 5.piku nākamgad, bet ja nenospēlēs desmit vai cik tur spēles, dabūs laikam atpakaļ 7.piku.
Savukārt, ja viņš kaut cik noturēsies, tad ieguvums varētu būt labs. Daži pat runā par Mosa līmeni.
Mani gan māc bažas, ka pēc Edelmana atgriešanās Gordons ilgi nepaliks. Ceru, ka kļūdos