Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Wolfsburg" un Čempionu līgas dalībniece "Anderlecht" atlaiž trenerus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Wolfsburg" un Čempionu līgas dalībniece "Anderlecht" atlaiž trenerus
Andreiss Jonkers
Foto: imago/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas klubs "Wolfsburg" no galvenā trenera amata atlaidis Andreisu Jonkeru, kura vadībā komanda uzvarēja vienu no četriem mačiem sezonas ievadā.

Andreiss Jonkers, kurš februārī pameta Londonas "Arsenal" jauniešu akadēmijas vadītāja amatu, lai kļūtu par "Wolfsburg" galveno treneri, nespēja attaisnot uz viņa pleciem uzliktās cerības, un šodien klubs paziņoja, ka nīderlandiešu speciālists atbrīvots no amata.

"Wolfsburg" nedēļas nogalē izbraukumā ar 0:1 piekāpās "Stuttgart". Aizvadītajās četrās kārtās komanda izcīnījusi tikai vienu uzvaru un guvusi divus vārtus, taču atrodas virs izslēgšanas zonas. Jonkera vadībā "Wolfsburg" septiņu mēnešu laikā uzvarēja astoņos no 19 mačiem.

"Gribam pateikties Jonkeram un viņa palīgiem, kuri pagājušās sezonas pēdējās minūtēs palīdzēja "Wolfsburg" izglābties no izkrišanas līgu zemāk," teikts kluba paziņojumā. "Lēmumu par atlaišanu pieņēmām ne tikai sliktā snieguma pret "Stuttgart" dēļ, bet gan tāpēc, ka komanda stagnē un neattīstās."

No amata atbrīvots arī UEFA Čempionu līgas dalībnieces "Anderlecht" galvenais treneris Renē Veilers. Viņa vadītā komanda pirmajā kārtā ar 0:3 zaudēja Minhenes "Bayern". Pagājušajā sezonā Veilers aizveda komandu līdz Beļģijas titulam, bet jaunās sezonas ievadā uzvarētas tikai divas no septiņām spēlēm, ieņemot devīto pozīciju.

Izmantotie resursi:
https://www.vfl-wolfsburg.de/en/inf...
RSC Anderlecht neemt afscheid van René Weiler |...