Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2880, Did:0, useCase: 3

Prepeličs: "Mājās atgriezīsimies kā čempioni"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Prepeličs: "Mājās atgriezīsimies kā čempioni"
Foto: FIBA

"Uzņēmās visa komanda, nevis es viens. Katrs izdarīja savas lietas, kuras veidoja rezultātu. Paldies visiem puišiem," Eiropas basketbola čempionāta finālspēles preses konferencē teica Slovēnijas spēlētājs Klemens Prepeličs.

Gorans Dragičs, "EuroBasket 2017" MVP

“Vienmēr sapņojām par panākumiem – 25 gadus centāmies izcīnīt medaļu. Nedosim mūsu treneri Igoru (Kokoškovu) nevienam citam. Ja viņš paliek ar Slovēnijas valstsvienību, Gorans arī tajā paliek.”

Klemens Prepeličs, Eiropas čempions

“Gorana teiktais ir patiesība. Serbija ieradās bez septiņiem spēlētājiem, taču bija cienīga pretiniece. Milzīgs paldies treneriem, federācijai un faniem – bez viņiem mēs to nebūtu paveikuši. Ļubļana ir tālu, taču Stambulā ieradās 6000 slovēņu fanu. Mājās atgriezīsimies kā čempioni.

Redzēju, kā Luka (Dončičs) guva savainojumu un Goranu mocīja krampji. Uzņēmās visa komanda, nevis es viens. Nikoličs izsita bumbu Guduričam, Blažičs vairākas minūtes izslēdza no spēles Bogdanoviču, Rendolfs iemeta svarīgu metienu, kad nevarēja citi. Paldies visiem puišiem!”

Igors Kokoškovs, Eiropas čempionu treneris

“Neticama diena Slovēnijas basketbolam. Esmu lepns par saviem vīriem. Piedzīvojām daudz lietu ārpus laukuma. Sagatavošanās nebija viegla, taču koncentrējāmies mūsu spēlei. Nebija neko jāmaina, darījām, ko varējām. Sekojām plānam, mūsu filozofijai.

Otrajā puslaikā Goranam Dragičam bija krampji, tāpēc viņš nespēlēja ceturtajā ceturtdaļā. Tas bija mans lēmums. Arī nākotnē svarīgākais būs, lai spēlētāji būtu pieejami. Komanda nav balstīta uz treneri, svarīgi, kurš varēs spēlēt.

Labāk nevar būt. Šī ir spēlētāju komanda. Saņēmu milzīgu atbalstu no Radislava Ņesteroviča, federācijas, faniem – tas padara šo panākumu vēl labāku. “Utah Jazz” treneris sekoja līdzi spēlei un ieteica preses konferencē runāt gudri. Teikšu vienkārši – puiši padarīja nāciju lepnu. Paldies!”