Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Moriss: "Porziņģi nevajadzēja izraidīt no spēles, taču tā nav mana vaina"

Rolands Eliņš

Moriss: "Porziņģi nevajadzēja izraidīt no spēles, taču tā nav mana vaina"
Luka Dončičs un Markuss Moriss. Foto: AFP/Scanpix

Losandželosas „Clippers” spēlētājs Markuss Moriss pēc aizvadītā mača pret Dalasas „Mavericks” skaidroja savu iesaistīšanos asumos, kas noveda pie viņa pirmās un Kristapa Porziņģa otrās tehniskās piezīmes. Gan Moriss, gan „Clippers” treneris Doks Riverss uzskatīja, ka Porziņģi nevajadzēja izraidīt.

„Man liekas, ka tajā epizodē nekā īsti nemaz nebija,” Markuss Moriss izteicās par brīdi otrā puslaika sākumā, kad iesaistījās asā vārdu apmaiņā ar Luku Dončiču un slovēnim palīgā piesteidzās Porziņģis. „Domāju, ka Lukam varbūt likās, ka es biju pārāk agresīvs vai tamlīdzīgi, taču, ja jūs paskatāties video atkārtojumu, tur var redzēt, ka es jau neko nedarīju. Nedomāju, ka tur vajadzēja piešķirt tehniskās piezīmes.”

NBA tiesnešu pārstāvji pēc spēles oficiālā paziņojumā uzsvēra, ka gan pirmā, gan otrā tehniskā piezīme Porziņģim piespriesta pēc noteikumiem. Tas apstāklis, ka viņam asumu ar Morisu brīdī jau bija tehniskā piezīme, nekādā veidā neesot ietekmējis tiesnešu lēmumu par šīs epizodes novērtēšanu.

„Vēlētos kaut Porziņģis būtu turpinājis spēli,” sacīja Moriss. „Tās tomēr ir izslēgšanas spēles, nevienam nevajadzētu tikt izmestam no spēles, un zinu, ka tas izbojāja Dalasas spēli. Tā gan nav mana vaina, nedomāju, ka tajā epizodē bija kas nopietns.”

Morisa viedoklim publiski piekrita arī „Clippers” galvenais treneris Doks Riverss. „Man nepatika, ka Porziņģis nepiedalās spēles atlikušajā daļā. Ienīdu to,” teica Riverss, kura komandai gan tādēļ ceļš uz uzvaru sērijas pirmajā mačā kļuva vieglāks.

Izmantotie resursi:
https://www.si.com/nba/clippers/new...

     [+] [-]

, 2020-08-18 18:07, pirms 4 gadiem
tiesneši ir pagalmas līmeni. gan jau pēc tam būs slavas zenīta.

     [+] [-]

, 2020-08-18 21:23, pirms 4 gadiem
Sos tiesnesus vispar vajadzetu atlaist no NBA tiesasanas,lai tiesa G-ligu labak.

     [+] [-]

, 2020-08-19 06:29, pirms 4 gadiem
Beidziet aplikt tiesnešus. Tur skaidri uzrakstīts, ka NBA oficiāli paziņoja, ka vaina nav tiesnešos bet noteikumos.
Tātad jāvaino noteikumu pieņēmēji.