Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Maccabi" treneris: "Par "Riga" zinu pilnīgi visu. Svarīgi cienīt pretiniekus"

Rolands Eliņš

"Maccabi" treneris: "Par "Riga" zinu pilnīgi visu. Svarīgi cienīt pretiniekus"
Jorgoss Donis. Foto: maccabi-tlv.co.il

Rītdien Izraēlā tiks aizvadīts UEFA Čempionu līgas pirmās kārtas kvalifikācijas mačs starp Telavivas „Maccabi” un „Riga” vienībā. Pirms spēles, kuras tiešraidi piedāvās Sportacentrs.com TV, savus viedokļus preses konferencē piedāvāja abu komandu galvenie treneri, kā arī "Riga" kapteinis Stefans Paničs.

„Telavivas „Maccabi” ir ļoti spēcīga komanda, kas spēlējusi Čempionu līgā un Eiropas līgā, un tai ir mājas laukuma priekšrocības, tāpēc to var saukt par favorīti, taču svarīgākais tik un tā būs tas, kas notiks laukumā,” uz žurnālistu jautājumu par to, kā vērtē „Maccabi” favorītes statusu, atbildēja Oļegs Kononovs.

„Grūti teikt, kā dueli ietekmēs fakts, ka „Maccabi” tikai nesen nosauca jauno galveno treneri,” teica Kononovs. „Skaidrs, ka tik īsā laikā treneris nevar būtiski ietekmēt komandas spēli, domāju, ka spēles stils būs līdzīgs kā iepriekš, tāds kā mēs redzējām iepriekšējo spēļu atkārtojumos. Protams, treneris var nākt ar savām niansēm, taču, visticamāk, spēles stils būs tāds kā iepriekš.”

Kononovam tika vaicāts, vai viņš dod priekšroku uzvarētāja noskaidrošanai vienā vai divās spēlēs, uz ko viņš atbildēja, ka pirmie iespaidi ir par to, ka skatītājiem interesantāk ir divās spēlēs, turklāt tas atstāj iespēju labot situāciju pēc pirmā mača: „Taču šī ir jauna situācija visām komandām, un tagad varam teikt, ka šis principā ir kā fināls.”

„Pārlidojums uz Izraēlu bija mierīgs, ar komandu viss kārtībā. Jā, šīs procedūras Covid-19 dēļ var būt garlaicīgas, taču zinām, kādēļ esam šeit atbraukuši,” kluba sociālajos tīklos publicētajā video saka „Riga” kapteinis Stefans Paničs. „Covid-19 sakarā mēs paši varam būt tikai uzmanīgi, mums jāieklausās tajā, ko saka medicīnas speciālisti. Taču šeit viss ir nodrošināts tā, lai varētu par to nesatraukties un domāt tikai par futbolu.”

„Iepriekšējais gads Eirokausos mūsu komandai bija visai veiksmīgs. Ceram, ka šogad izdosies paveikt to pašu vai pat vēl vairāk,” turpināja Paničs. „Rītdien mums būs spēcīgs pretinieks, taču arī pagājušajā gadā mums bija spēcīgi pretinieki, zinām, ar ko rēķināties. Treneri mums piedāvāja detalizētu analīzi par „Maccabi” komandu, runājām gan par tās stiprajām, gan ne tik stiprajām pusēm. „Maccabi” savā līgā tagad ir līdzīgi kā mēs mūsu līgā. Skaidrs, ka tā ir spēcīga komanda, redzēsim, kā būs rīt.”

Paničs norādīja, ka komandu budžets un sniegums laukumā ir divas dažādas lietas: „Varbūt viņi ir favorīti, viņi spēlēs savā laukumā, taču mēs esam gatavi cīnīties par vietu nākamajā kārtā.”

Savukārt „Maccabi” jaunais galvenais treneris Jorgoss Donis šodien sniedza savu pirmo preses konferenci jaunajā amatā: „Mums ir ļoti svarīgi adaptēties jaunajai situācijai. Zinu, ka esmu šeit īsu laiku, taču sāku darbu pie komandas analīzes jau brīdī, kad sākām pārrunas par darba piedāvājumu. Mums Eirokausu sezonas sākums ir ļoti svarīgs. Es zinu visu par mūsu pretinieci „Riga”. Mums ir ļoti svarīgi, it īpaši šajā turnīra fāzē, cienīt pretiniekus, novērtēt viņu plusus un mīnusus.”

„Rīgas komandā ir daudz ārzemju spēlētāju,” turpināja Donis. „Rīga pēdējā laikā ir aizvadījusi daudzas oficiālas spēles, tas noteikti ir pluss viņiem. Taču mēs viņus kārtīgi izpētījām, mūsu spēlētāji ir gatavi un zinu visu par pretiniekiem.”

Izmantotie resursi:
https://www.maccabi-tlv.co.il/en/20...

     [+] [-]

, 2020-08-19 07:50, pirms 4 gadiem
Ka man besi sis laukjis