Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Dubra debitē Ukrainas Premjerlīgā, Oša "Xamax" pieveic trešās līgas klubu

Dubra debitē Ukrainas Premjerlīgā, Oša "Xamax" pieveic trešās līgas klubu
Mārcis Ošs. Foto: Sport.ch

Šveices kausa 1/32 finālā aizsarga Mārča Oša pārstāvētā "Xamax" ar 2:1 sīvā cīņā apspēlēja trešās līgas klubu "Yverdon". Tikmēr pirmo spēli "Oleksandriya" sastāvā ar 90. numuru aizvadīja Kaspars Dubra.

Šveices kausa 1/32 finālā Mārča Oša pārstāvētais "Xamax" ar 2:1 izbraukumā pieveica trešās līga klubu "Yverdon". Ošs spēles sākumā novērsa bīstamu pretinieku uzbrukumu, bet otrā puslaika sākumā par protestēšanu saņēma dzelteno kartīti. Tomēr 63. minūtē rezultātu atklāja tieši nomināli vājākā komanda. Tuvojoties otrā puslaika beigām, augstākās līgas vienība "Xamax" saņēmās un 77. minūtē izlīdzināja rezultātu. Izšķirošo golu guva "Yverdon" centra aizsargs Sebastians Le Neins, bumbu raidot savas komandas vārtos.

Vakardien Šveice kausa 1/32 fināla barjeru pārvarēja arī Andra Vaņinu "Zurich" un Roberta Uldriķa "Sion", kas ar 10:1 sagrāva piektās līgas komandu, latvietim gūstot komandas otros vārtus.

Ukrainas Premjerlīgā debiju piedzīvoja Latvijas valstsvienības aizsardzības balsts Kaspars Dubra. Dubra devās "Oleksandriya" sākumsastāvā ar 90. numuru. Debija bija veiksmīga, jo latvieša klubs izcīnīja uzvaru ar 2:1 pār otrajā vietā esošo Luhanskas "Zorya". Pēc četrām kārtām "Oleksandriya" ar sešiem punktiem ieņem sesto vietu 12 komandu konkurencē.

Lietuvas futbola čempionāta virslīgas jeb "A Lyga" turnīra 20. kārtas spēlē Viktora Dobrecova trenētā un divu latviešu futbolistu pārstāvētā Klaipēdas "Atlantas" mājās ar 0:2 piekāpās "Panevežys" komandai. Vienīgais no latviešiem "Atlantas" sākumsastāvā bija Deivids Dobrecovs, kurš 53. minūtē tika nomainīts. Tomēr jau pēc 13 minūtēm laukumā devās 22 gadus vecais pussargs Ņikita Juhņevičs. Pēc aizvadītām 20 spēlēm "Atlantas" līgas tabulā ieņem sesto vietu astoņu komandu konkurencē.

Vitālijs Maksimenko devās sākumsastāvā, bet tas nepalīdzēja, jo Ļubļanas "Olimpija" izbraukumā ar 0:1 piekāpās "Alumnij", kas pēc šodienas pārņēma vadību Slovēnijas čempionātā, kamēr "Olimpija" ieņem otro vietu.