Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops pēc Adriana rupjās kļūdas: "Tagad viņš ir pilntiesīgs "Liverpool" vārtsargs"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops pēc Adriana rupjās kļūdas: "Tagad viņš ir pilntiesīgs "Liverpool" vārtsargs"
Adrians. Foto: PA Pictures/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas vicečempione "Liverpool" jauno sezonu sākusi ar divām uzvarām divās spēlēs, taču panākumā pret "Southampton" vārtsargs Adrians pretiniekiem uzdāvināja vārtu guvumu. Jirgens Klops pēc trīs punktu izcīnīšanas bija labā noskaņojumā.

Beidzot esi ieradies, laipni lūgts – tieši šādu ziņu Adrianam pēc spēles nodevis Klops, vācu speciālists pastāstīja preses konferencē. "Alisons izdarīja tieši to pašu. Skaidrs, kā tā ir lieta, kas piederas "Liverpool" vārtsargiem. Nekādu problēmu, ja vien izcīnām uzvaras. Viss kārtībā," teica Klops.

Adriana dalība mačā bija zem jautājuma zīmes, jo spāņu vārtsargs cieta UEFA Superkausa svinību laikā, viņa potīti savainojot pakritušam fanam. Tomēr viņš bija gatavs un pirmajā puslaikā vairākas reizes glāba komandu. Taču septiņas minūtes līdz beigām Adrians rupji kļūdījās, trāpot pretinieku uzbrucējam Denijam Ingsam, un bumba ieripoja tukšos vārtos. Atlikušajā laikā Ingss neizmantoja teicamu iespēju pret bijušo komandu, "Liverpool" noturot 2:1 uzvaru.

"Adrianam bija piepampusi potīte, un uzskatu, ka pārāk bieži piespēlējām viņam bumbu atpakaļ. Esmu apmierināts ar viņa sniegumu un atvairītajiem sitieniem. Citiem spēlētājiem jāuzņemas lielāka atbildība uzbrukuma sākuma fāzē, nevis visas bumbas jāpiespēlē atpakaļ Adrianam un jācer, ka viņa pretsāpju zāles joprojām darbojas," teica Klops.

"Nedomāju, ka ielaistie vārti bija tādēļ, taču citās situācijās gan to ievēroju. Viņam spēlē ar kājām nav nekādu problēmu. Taču, ja jūs redzētu, kāda izskatījās viņa potīte ceturtdien pirms mēs sēdāmies lidmašīnā, droši vien teiktu, ka Adrians šajā situācijā nospēlēja labāk nekā varēja gaidīt. Viss ir kārtībā," mierināja Klops. Viņš atzina, ka atļauja likt Adrianu vārtos saņemta tikai piecas stundas pirms spēles.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/liverpo...