Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Krīzē esošais "Bordeaux" piedāvājis Tjerī Anrī galvenā trenera amatu

Agris Suveizda

Krīzē esošais "Bordeaux" piedāvājis Tjerī Anrī galvenā trenera amatu
Pasaules kausa trešās vietas ieguvējs Tjerī Anrī
Foto: PA Wire/Scanpix

Francijas futbola klubs "Bordeaux" ir jauna galvenā trenera meklējumos, un Goal France vēsta, ka gaidāmo jauno īpašnieku uzdevumā vakar formāls piedāvājums izteikts franču futbola leģendai Tjerī Anrī, kuram vakar apritēja 41 gads.

Goal France raksta, ka amerikāņu investori, kuri kļūs par "Bordeaux" īpašniekiem, starp kandidātiem iekļāvuši arī Jirgenu Klinsmanu un Mikaelu Laudrupu, bet formālas sarunas jau ir uzsāktas ar Tjerī Anrī, kurš pirms diviem gadiem kļuva par Beļģijas izlases jaunā galvenā trenera Roberto Martinesa asistentu.

Anrī, kurš neslēpj vēlmi sākt galvenā trenera karjeru, esot lūdzis laiku, lai apdomātu piedāvājumu un izvērtētu "Bordeaux" projekta piemērotību. Tikmēr L'Equipe šorīt ziņoja, ka starp kandidātiem esot arī Lorāns Blāns, kurš tieši "Bordeaux" uzsāka trenera gaitas un 2009. gadā to aizveda līdz Francijas čempiona titulam, un cits franču speciālists Remī Gards, kurš pašlaik vada MLS klubu Monreālas "Impact".

"Bordeaux" jaunajā sezonā uzvarējusi četrās no piecām spēlēm un ceturtdien par Eiropas līgas grupu turnīru cīnīsies pret Beļģijas "Gent", taču vakar pēc tikšanās ar vadību uz nedēļu tika atstādināts urugvajiešu galvenais treneris Gustavo Pojets, kurš savu pēdējo spēli klubā acīmredzot jau ir aizvadījis. Rītvakar Tulūzā galvenā trenera vietas izpildītāja statusā komandu vadīs 64 gadus vecais Eriks Beduē, kurš jau 20 gadus strādā par "Bordeaux" fiziskās sagatavotības treneri.

Izmantotie resursi:
First discussions have taken place between...

     [+] [-]

, 2018-08-18 17:06, pirms 6 gadiem
Jirgenu Klinsanu - vai nebija Klinsmans?