Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Višņakovs: "Mums nav laika pārdzīvot"

Ints Megnis
Ints Megnis

Višņakovs: "Mums nav laika pārdzīvot"
Aleksejs Višņakovs un Roberts Ozols sasveicinās ar "Dundalk" futbolistiem. Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

Latvijas čempionvienībai futbolā "Riga" nav laika pārdzīvot par izstāšanos no UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra, jo jau nākamajā nedēļā jāsāk dalība UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrajā kārtā, sarunā ar Sportacentrs.com uzsvēra komandas spēlētājs Aleksejs Višņakovs.

Kā zināms, Čempionu līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā starp "Riga" un Īrijas spēcīgāko vienību "Dundalk" pēc 210 spēlētām minūtēm rezultāts joprojām bija 0:0, tāpēc tika izpildīta 11 metru sitienu sērija, kurā "Riga" piedzīvoja sāpīgu neveiksmi.

"Kopumā bija laba spēle. Visi spēlēja taktiski uzmanīgi, nevēlējās zaudēt vārtus, tāpēc abi mači bija ļoti uzmanīgi. Šodien mums bija vairāk iespēju gūt vārtus, vajadzēja tās mierīgāk, precīzāk realizēt," saka Višņakovs. "Pēcspēles sitieni ir loterija, viņi divreiz mums piedeva, kad Ozols izglāba, bet mēs to neizmantojām."

"Mums nav laika pārdzīvot, jo pēc nedēļas jau spēlēsim Eiropas līgā," teica Višņakovs, tobrīd domājot, ka būs jātiekas ar Baltkrievijas čempioni Borisovas BATE, tomēr apmēram tieši tajā laikā tā iesita divus vārtus un uzvarēja Polijas spēcīgāko komandu Gļivices ''Piast", kas līdz ar to kļūs par Latvijas čempionu pretinieci. "Jādzīvo tālāk, jāsagatavojas."

Ceturtdien atbildes spēles UEFA Eiropas līgas pirmajā kvalifikācijas kārtā aizvadīs trīs Latvijas komandas. "Domāju, ka RFS tiks tālāk noteikti, "Ventspils" arī. Par "Liepāju" fanošu, bet domāju, ka viņiem būs ļoti, ļoti grūti."

"Plāns bija aizsardzībā noturēt uz nulli un pašiem vienu iebakstīt, bet neiebakstījām un aizgājām līdz pendelēm. Beigās, kā ir tā ir," saka "Riga" spēlētājs Ritvars Rugins. "Īrijā bija ļoti grūta spēle, viņi spieda mūs, sita pa kājām. Savukārt šeit viņi spēlēja mierīgāk. Fiziski stipra komanda. Varbūt mēs kaut kur nobijāmies, varējām spēlēt drošāk."

"Eiropas līga arī ir augsts līmenis, tur nedrīkst taupīties. Neko darīt, ka "Piast" uzvarēja. brauksim uz Poliju," pauž Rugins, atklājot, ka vienībā bija apsolītas prēmijas par sekmīgu sniegumu Eirokausos. "Prēmijas bija apsolītas, tagad mums tās nepienākas. Par Eiropas līgu noteikti vēl runāsim ar vadību."

"Latvijas čempionāta kopvērtējuma tabulā esam pirmie, bet vēl priekšā daudz spēļu. Komandā pienākuši jauni leģionāri, domāju, ka viss būs kārtībā. Jaunie izskatās nopietni, visi māk futbolu spēlēt, visi cenšas. Noteikti trenerim grūti izvēlēties, ko sūtīt laukumā," teica Rugins.

  +1 [+] [-]

, 2019-07-18 09:41, pirms 5 gadiem
Tiešām spēlētājs tā teica, ka plāns bija palikt uz nulles aizsardzībā un vienus "iebakstīt? " Sanmarīno pastniekiem var dot uzdevumu vienu iebakstīt, bet ne profesināliem futbolistiem, pat leğionāriem, kas ieradušies aizvietot "nevarīgos" latviešus un celt līgas līmeni.

  +1 [+] [-]

, 2019-07-18 09:45, pirms 5 gadiem
Višņakov nemelo sev,kādi momenti ta jums bij? Neviena 100% momenta!! Īriem bij lielāka iespēja
uzraut uzvaru pamatlaikā!

     [+] [-]

, 2019-07-18 10:00, pirms 5 gadiem
Nebija slikti, bet fiziskajaa atpaliekat, vienkarsi divcinjas pa zemi krit

  -1 [+] [-]

, 2019-07-18 10:39, pirms 5 gadiem
Ka tik noriet!
Malači FC Riga ,cīnījāties , nepaveicās! Gaidu mačus Eiropas līgā!

     [+] [-]

, 2019-07-18 10:44, pirms 5 gadiem
Par ko panika? Riga normāli spēlēja. Atšķirībā no 11 kucēniem normāli bumbu turēja. Piespēles/ saspēle bija laba, izņemot noslēdzošo. Ja salīdzina ar izlasi, te bija līmenis x10 uz augšu.

  -1 [+] [-]

, 2019-07-18 10:49, pirms 5 gadiem
Nav laika pārdzīvot, jāturpina cīnīties...LV čempī

  +1 [+] [-]

, 2019-07-18 11:15, pirms 5 gadiem
Grizzly rakstīja: Par ko panika? Riga normāli spēlēja. Atšķirībā no 11 kucēniem normāli bumbu turēja. Piespēles/ saspēle bija laba, izņemot noslēdzošo. Ja salīdzina ar izlasi, te bija līmenis x10 uz augšu.
Izlasei tie resursi ir tik cik tie ir, klubs toties var no katras pasaules malas paņemt pa spēlētājam. Nu, ja nu vienīgi mēs nesāksim kopēt Kazakstānas vai citas 3. pasaules valsts modeli, kurā naturalizē visus pēc kārtas. Līdz ar to, ar tiem resursiem, kas ir pieejami klubiem, rezultāts ir švaks.

     [+] [-]

, 2019-07-18 11:33, pirms 5 gadiem
Grizzly rakstīja: Par ko panika? Riga normāli spēlēja. Atšķirībā no 11 kucēniem normāli bumbu turēja. Piespēles/ saspēle bija laba, izņemot noslēdzošo. Ja salīdzina ar izlasi, te bija līmenis x10 uz augšu.
Brīnuma te nav. FC Riga var atļauties salīdzinišo labu leģus.

  +1 [+] [-]

, 2019-07-18 11:59, pirms 5 gadiem
guntis86 rakstīja: Tiešām spēlētājs tā teica, ka plāns bija palikt uz nulles aizsardzībā un vienus "iebakstīt? " Sanmarīno pastniekiem var dot uzdevumu vienu iebakstīt, bet ne profesināliem futbolistiem, pat leğionāriem, kas ieradušies aizvietot "nevarīgos" latviešus un celt līgas līmeni.
Man arī ir jautājums par Rīgas leģionāriem, jo viņiem vajadzētu būt stiprākiem par vietējiem spēlētājiem, bet šajās divās spēlēs tā nebija.

  +1 [+] [-]

, 2019-07-18 12:33, pirms 5 gadiem
Kas tur ko pārdzīvot ? Alga nāk bez aizķeršanās solīda. Gandrīz kā vienam otram deputātam.