Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Oklahomsitijas "Thunder" saskaras ar grūtībām aizmainīt Krisu Polu

Rolands Eliņš

Oklahomsitijas "Thunder" saskaras ar grūtībām aizmainīt Krisu Polu
Kriss Pols. Foto: AP/Scanpix

LETA. Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Oklahomsitijas "Thunder" saskārusies ar grūtībām aizmainīt saspēles vadītāju Krisu Polu, vēsta ESPN.

Jau ziņots, ka šajā vasarā apmaiņā pret savu līderi Raselu Vestbruku "Thunder" no Hjūstonas "Rockets" ieguva pieredzējušo Polu un drafta izvēles tiesības. Tiesa, "Thunder" varētu veikt sastāva pārbūvi, tāpēc tā lūkojas pēc iespējām aizmainīt 34 gadus veco Polu, kuram turklāt vēl ir spēkā iespaidīgs trīs gadu līgums par kopējo summu 124 miljoni dolāru (110 miljoni eiro).

Basketbolistu ar šādu līgumu "Thunder" būs sarežģīti aizmainīt, un ar to komanda pašlaik arī saskaras, jo darījumam nav gribētāju. Maiņas darījums arī notika diezgan vēlu - brīdī, kad vairums komandu vienojās par jauniem līgumiem ar citiem spēlētājiem, tādējādi piepildot savus algu sarakstus. Kā informē ESPN, ir reāls scenārijs, ka Pols ar Oklahomsitijas vienību sāks gaidāmo sezonu, turklāt varētu tur pat pavadīt visu sezonas laiku. NBA spēlētāju tirgus turklāt kļūs plašāks pēc 15.decembra, kad maiņu darījumos varēs tikt iesaistīti arī basketbolisti, kuri šovasar noslēdza jaunus līgumus.

Šobrīd arī klubs un basketbolists uzskatot, ka ieguvēji varētu būt abās pusēs, ja Pols aizvada sezonu ar "Thunder".

Šovasar, aizmainot savas zvaigznes Polu Džordžu un Vestbruku, "Thunder" nākotnes draftos kopumā ieguvusi astoņas pirmās kārtas izvēles tiesības. Laika posmā no 2020. līdz 2026.gadam komandai varētu būt pat 15 pirmās kārtas izvēles tiesības.

Pols deviņas reizes piedalījies NBA Visu zvaigžņu spēlē.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2019-07-18 19:26, pirms 5 gadiem
Kāds pārsteigums...

     [+] [-]

, 2019-07-18 20:04, pirms 5 gadiem
Nevienam tak viņu ar tādu līgumu nevajadzēs

     [+] [-]

, 2019-07-18 21:21, pirms 5 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Nevienam tak viņu ar tādu līgumu nevajadzēs
MIA viņš būtu kak raz.

Jautājums, ko MIA vispār grib sasniegt. Pie TOP4 austrumos viņiem netikt ar vai bez Pola. Tad jautājums kādas herņas pēc bija jāņem Batlers, jo ar vienu viņu neko neizdarīs.

P.s. Domāju, ka SC par šo vispār nerakstīs, bet izdomāja tomēr uzrakstīt divas dienas pēc šīs info publicēšanas blīčerī.

     [+] [-]

, 2019-07-19 00:52, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: MIA viņš būtu kak raz.

Jautājums, ko MIA vispār grib sasniegt. Pie TOP4 austrumos viņiem netikt ar vai bez Pola. Tad jautājums kādas herņas pēc bija jāņem Batlers, jo ar vienu viņu neko neizdarīs.

P.s. Domāju, ka SC par šo vispār nerakstīs, bet izdomāja tomēr uzrakstīt divas dienas pēc šīs info publicēšanas blīčerī.
SC nepietiek izpratnes un informaacijas par NBA virtuvi. Tiek paarpubliceeti un paartulkoti ESPN raksti. MIA tomeer primaarais ir piepildiit areenu. Tur cilveekiem tas vairaak ir kaa tusinjsh, nevis nopietna fanoshana; nedaudz var vilkt paraleeles ar Knicks. Pols un Batlers tomeer joprojaam, lai ari pirmajam vairaak uz pagaatnes nopelniem, ir tomeer lieli vaardi. Heat kopsh LeBrona aizieshanas, pa lielam, ir izgaazushies un Railijs shaadaa veidaa censhas paraadiit faniem, ka kaut kas tomeer tiek dariits lietas labaa. Es patieshaam ceru, ka vinjiem izdosies apvaardot Wizards un iemaniit Beal + Wall. Njemot veraa, ka vinjiem pat savas drafta izveeles vairs nav visas palikushas, tad noteikti naaksies atdot Herro, Adebayo un Winslow, lai kaut ko praatiigu ieguutu.

     [+] [-]

, 2019-07-19 09:07, pirms 5 gadiem
Izskatās, ka turpmākais plāns varētu būt tāds, ka Pols spēlēs līdz 15. decembrim OKC un tad viņu varēs iesmērēt NYK vai citai komandai, kurai ir daudz jaunie līgumi. Brīnos, ka Orlando neinteresējās par Polu. Viņiem jau ilgi nav spilgta PG. Par Beal piekrītu - Heat vajadzētu mērķēt uz viņu, nevis domāt par kaut kādu Pola kosmosa līgumu.