Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" īpašniekam Dolanam neizdodas pārliecināt "Lakers" par mājvietas pamešanu

"Knicks" īpašniekam Dolanam neizdodas pārliecināt "Lakers" par mājvietas pamešanu
Džeimss Dolans baltā kreklā. Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Knicks" īpašniekam Džeimsam Dolanam neesot izdevies pārliecināt Losandželosas "Lakers" īpašnieci Džīniju Basu par komandas pārcelšanu uz "The Forum" arēnu, lai apturētu "Clippers" jaunās mājvietas celtniecību.

Skandalozais miljardieris Džeimss Dolans, kuram pieder Ņujorkas "Knicks" un "Rangers" klubi, centies ietekmēt Losandželosas "Lakers" īpašnieci Džīniju Basu. Dolana vadītajam "The Madison Square Garden Company" Losandželosā pieder "The Forum" arēna, kurā "Lakers" aizvadīja mājas spēles no 1967. līdz 1999. gadam. Pēc tam klubs pārvācās uz tobrīd jaunuzcelto "Staples Center".

Abi Losandželosas klubi - "Lakers" un "Clippers" - "Staples Center" aizvada mājas spēles, tomēr pēc tam, kad Stīvs Balmers pārņēma franšīzi, viņš esot plānojis uzcelt atsevišķu "Clippers" arēnu Losandželosas priekšpilsētā Inglvudā. Šāds lēmums neapmierināja Dolanu, jo viņam piederošā "The Forum" arēna atrastos tikai viena jūdzes (1,6 kilometru) attālumā no jaunās "Clippers" mājvietas.

Dolans vēlāk iesniedza sūdzību tiesā, lai aizsargātu savas investīcijas arēnā, kurā tiek uzņemti neskaitāmi koncerti un šovi. Brīdī, kad "Clippers" arēna būtu pabeigta, "The Forum" ieņēmumi ievērojami kristos, jo mākslinieki, visticamāk, izvēlētos modernāko vietu.

"Clippers" nomas līgums ar "Staples Center" ir līdz 2024. gadam. Kluba īpašnieks Balmers cer, ka jaunā arēna Inglvudā līdz tam laikam būs uzcelta. Tas bija galvenais iemesls, kāpēc Dolans centās pārliecināt "Lakers" īpašnieci par to, lai klubs pārceltos uz novecojušo "The Forum", apturot Balmera plānus par jauno mājvietu. Protams, ka Basai šāda avantūra likās muļķīga.

Dolans izmantojis arī citas metodes - "Knicks" īpašnieks ziedoja gandrīz vienu miljonu ASV dolāru Marka Litla kampaņai, tomēr viņš netika ievēlēts par Inglvudas mēru. Izrādās, ka Dolans Litlu tikpat kā neesot pazinis.

Izmantotie resursi:
https://bleacherreport.com/articles...

  +3 [+] [-]

, 2019-07-18 01:16, pirms 5 gadiem
Klauns!

     [+] [-]

, 2019-07-18 08:57, pirms 5 gadiem
Vai tad, ja ziedo, kādam naudu par to var izsist sev kādu labumu?

Nesapratu, kā Lakers pārvākšanās ietekmētu Clippers?

     [+] [-]

, 2019-07-18 09:28, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Vai tad, ja ziedo, kādam naudu par to var izsist sev kādu labumu?

Nesapratu, kā Lakers pārvākšanās ietekmētu Clippers?
Ja Lakers pārvāktos, tad Clippers, visticamāk, paliktu Staples Center.

     [+] [-]

, 2019-07-18 10:55, pirms 5 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Ja Lakers pārvāktos, tad Clippers, visticamāk, paliktu Staples Center.
Nu nezin nezin. Savs ir savs.

     [+] [-]

, 2019-07-18 12:20, pirms 5 gadiem
Dolanam pieder morāli novecojusī Forum arēna un viņš nemākulīgi glābj savu īpašumu no vērtības zaudēšanas. Redzot kā iet Ņujorkā, vispār ir dīvaini, ka viņš vēl ir bagāts.

     [+] [-]

, 2019-07-18 12:21, pirms 5 gadiem
Džīnija tak pate palaida to pīli, ka varētu apsvērt domu nepagarināt līgumu
Ja Cliperi uzbūvu paši sev arēnu un Lakers runātu par aizvākšanos, Staples Centre droši vien būtu gatavi piedāvāt labus noteikumus turpmākai sadarbībai.
Citādi - kāda jēga iet uz novecojušu arēnu, ja vēl nesen ir uzfrišināta esošā

  -1 [+] [-]

, 2019-07-18 15:45, pirms 5 gadiem
norcha 172 rakstīja: Dolanam pieder morāli novecojusī Forum arēna un viņš nemākulīgi glābj savu īpašumu no vērtības zaudēšanas. Redzot kā iet Ņujorkā, vispār ir dīvaini, ka viņš vēl ir bagāts.
Kā tad iet NY? Pastāsti sīkāk, ja reiz esi tik gudrs. Arēnai sūdīgi iet?