Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Raptors" čempionu parādes laikā Toronto pūlī atskan šāvieni, četri ievainoti

Andrejs Siliņš

"Raptors" čempionu parādes laikā Toronto pūlī atskan šāvieni, četri ievainoti
Foto: Reuters / Scanpix

Laikā, kad Toronto "Raptors" klubs pirmdien savā pilsētā aizvadīja parādi par godu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiontitula izcīnīšanai, diemžēl notika nepatīkams starpgadījums - pie kāda parka notika apšaude, kā rezultātā ievainojumus guvuši četri cilvēki.

Pirmdienas pēcpusdienā pēc vietējā laika "Raptors" komanda devās vēsturiskā čempiontitula svinību parādē, kas ir sena tradīcija Ziemeļamerikas profesionālajā sportā. "Raptors", NBA finālā uzveicot Goldensteitas "Warriors", izcīnīja pirmo titulu kādam Kanādas klubam līgas vēsturē.

Toronto ielās uz parādi, kuras laikā komanda brauca cauri pilsētai divstāvīgā autobusā bez jumta, esot pulcējušies ap vienu miljonu cilvēku. Daļai gan pasākums izvērtās bailēm pilns, jo kādā brīdī pie kāda no parkiem atskanēja šāvieni. Tā rezultātā daļa publikas sāka skriet prom no parādes. CNN vēstī, ka ievainojumus guvuši četri cilvēki, taču par mirušajiem netiek ziņots.

Toronto policija jau aizturējusi divus aizdomās turamos vīriešus, konfiscējot ieročus. "Esmu sarūgtināts, un domāju, ka tādi ir daudzi, par to, ka kāds tik priecīgā brīdī nestu līdzi šaujamieroci, turklāt vēl to izmantotu," komentēja Toronto mērs Džons Torijs. "Ceru, ka atbildīgie par notikušo tiks sodīti pēc pilnas programmas. Vēlos pateikties miljoniem citu cilvēku, kas svinēja šo panākumu mierīgi un priekpilni."

Lielākā daļa pūļa par notikušo pat nebūtu zinājuši, ja vien ceremonijmeistars to nepaziņotu. Tiesa, pēc tam svinības tika turpinātas un lielākā daļa cilvēku tajās turpināja piedalīties.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2019-06-18 09:34, pirms 5 gadiem
iihf750 rakstīja: NEKAD NESAPROTU KAPEC GALVA NETEME
Es nesaprotu, kapec tev vel neviens nav galvaa ieshaavis. Lai gan izskataas, ka varbut tomer arii ir.

  +3 [+] [-]

, 2019-06-18 11:56, pirms 5 gadiem
iihf750 rakstīja: NEKAD NESAPROTU KAPEC GALVA NETEME
vienmēr interesanti iedomāties cik neattīstīti (varbūt slimi) cilvēki sēž otrpus ekrānam

  -1 [+] [-]

, 2019-06-18 12:17, pirms 5 gadiem
Tie mellie tak nav īsti normāli. Blues hokeja parādē nekas tāds nenotika.

     [+] [-]

, 2019-06-18 20:46, pirms 5 gadiem
Visticamāk kārtējais fake flag attack, lai attaisnotu jaunas represijas pret cilvēku tiesībām vai privātumu kurš gandrīz jau neeksistē

     [+] [-]

, 2019-06-19 13:10, pirms 5 gadiem
noladets rakstīja: Es nesaprotu, kapec tev vel neviens nav galvaa ieshaavis. Lai gan izskataas, ka varbut tomer arii ir.
Laikam Counterstrike pārspēlējies