Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Cīnīsimies par vietu pusfinālā

Krišs Upenieks

Cīnīsimies par vietu pusfinālā
Jānis Šmēdiņš
Foto: www.fivb.org

Šodien Itālijas pilsētā Romā pulksten 13:05 uz centrālā korta Latvijas pludmales volejbola vadošais duets Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš uzsāks cīņu par vietu labāko četriniekā pasaules čempionātā pludmales volejbolā. Ceturtdaļfinālā jātiekas ar dāņiem Soderbergu un Hoijeru.

Mārtiņš un Jānis sev jau nodrošinājuši piekto vietu, kas pasaules čempionātā ir ļoti augsts sasniegums. Kā pēc ceturtdaļfināla mača teica Pļaviņš: ''Nereāli, nereāli... Vajag kādu laiciņu.'' Turnīrā izcīnītas piecas uzvaras, bet astotdaļfinālā tika zaudēts pirmais sets turnīrā, tomēr beigās fantastiskā galotnē uzvarēti vācieši Erdmans/Matišiks. Šis mačs latviešiem atņēma daudz spēka, un Mārtiņš teica, ka vēl vienu spēli aizvadīt nespētu.

Par vietu pusfinālā Mārtiņam ar Jāni pretī stāsies Dānijas pāris Soderbergs/Hoijers, kurš turnīrā ir izlikts ar 23. numuru un pašlaik ir kļuvis par vienu no lielākajiem turnīra pārsteigumiem. Dāņi savā grupā izcīnīja divas uzvaras, kā arī spēja vienu setu atņemt ar otro numuru izliktajiem Emanuelam un Alisonam.

Rīt latvieši savu spēli aizvadīs uz centrālā laukuma, kas nozīmē, ka būs arī tiešraide. Mača sākums pulksten 13:05 pēc Latvijas laika. Visi pludmales volejbola draugi un visi pārējie latviešu atbalstītāji maču varēs vērot šeit: Free Sport Video Live Streaming

     [+] [-]

, 2011-06-18 10:02, pirms 13 gadiem
turam īkšķus !!!!

     [+] [-]

, 2011-06-18 13:50, pirms 13 gadiem
Super, tiešām Malači!

Uz priekšu pēc medaļām čaļi!

     [+] [-]

, 2011-06-18 14:00, pirms 13 gadiem
Malači! Par zeltu!

     [+] [-]

, 2011-06-18 14:04, pirms 13 gadiem
Cepuri nost!
Tik stabils sniegums.
Lepnums par jums veči pārņem šo visu vērojot.
Lepnums par jums, lepnums par Latviju!
Tagad tik pēc zelta - tas tepat jau ir - tik vien kā jāpaņem! :-)