Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Lieliskais Biningtons ļauj "Blues" noturēt pārsvaru un izlīdzināt rezultātu sērijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Lieliskais Biningtons ļauj "Blues" noturēt pārsvaru un izlīdzināt rezultātu sērijā
Džordans Biningtons atvaira Timo Maiera metienu. Foto: Jeff Roberson/AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa Rietumu konferences fināla ceturtajā spēlē Sentluisas "Blues" pirmajā periodā ieguva divu vārtu pārsvaru un noslēgumā ar lielu vārtsarga Džordana Biningtona palīdzību ar 2:1 pārspēja Sanhosē "Sharks", sērijā panākot 2-2.

No mača paša sākuma "Blues" komanda piekopa aktīvu forčekingu, tam visnotaļ ātri nesot rezultātu, Ivanam Barbaševam panākot 1:0 mājinieku labā. Šajā situācijā "Blues" apzaga "Sharks" aizsargus, Barbaševam raidot ripu uz vārtu pusi, kur tās lidojuma virzienu ļoti neveiksmīgi savai komandai laboja aizsargs Marks-Eduards Vlasiks. Arī pirmā perioda turpinājumā iniciatīva piederēja tieši "Blues" komandai, kas biežāk apdraudēja pretinieku vārtus. Mājiniekiem bija arī divas iespējas spēlēt vairākumā, otro no tām viņiem izmantojot, kad apjukumu Martina Džounsa vārtu priekšā izmantoja Tailers Bouzaks (2:0).

Pēc pārtraukuma iniciatīvu mačā pārņēma haizivis, kas lielākiem spēkiem devās uzbrukumā, cenšoties atspēlēt divu vārtu deficītu. Trešdaļas ievadā "Sharks" pavērās pirmā iespēja spēlēt skaitliskajā vairākumā, taču "Blues" savu cietoksni noturēja neieņemtu. Bīstamā situācijā nonāca šveicietis Timo Maiers, kurš ar lielisku roku darbību vārtu priekšā teju apspēlēja Biningtonu. Ne pārāk pieredzējušajam vārtsargam bija jālabo savu komandas biedru vārtu priekšā pieļautās paviršības. Rezultāts arī pēc otrā perioda saglabājās 2:0 "Blues" labā, taču pamazām brieda "Sharks" vārtu guvums.

Tas nobrieda noslēdzošā perioda septītajā minūtē, kad skaitliskajā vairākumā pēc spēcīga Brenta Bērnsa raidījuma ripa nokļuva aiz Biningtona muguras, to mājinieku vārtos iebakstot Tomāšam Hertlam (1:2). Nervus kutinošā spēles izskaņā "Blues" ar pamatīgu izbīli tomēr noturēja uzvaru, sērijā atgūstot līdzsvaru. 29 no 30 pretinieku metieniem atvairīja Džordans Biningtons.

Ļoti izšķiroša būs tieši sērijas piektā spēle, kas plkst. 22:00 pēc Latvijas laika svētdien norisināsies Sanhosē.

Stenlija kausa konferenču fināli

Austrumi

Komandas1. spēle2. spēle3. spēle4. spēle5. spēle6. spēle7. spēleSērijā
Bruins - Hurricanes5:26:22:14:0---4-0

Rietumi

Komandas1. spēle2. spēle3. spēle4. spēle5. spēle6. spēle7. spēleSērijā
Sharks - Blues6:32:45:4 PL1:219.05.22.05.24.05.2-2

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2019-05-18 08:24, pirms 5 gadiem
Izskatās,ka Bostonai iznāks tā pailgāk atpūsties un gaidīt savu fināla pretinieci.ceru,ka tā tomēr būs Sanhosē.

     [+] [-]

, 2019-05-18 09:40, pirms 5 gadiem
Jus vаrаt maksаt par 50 % mazак pаr еlекtroеnergiju, nekada veida maldinot vai parkapjot likumu! Es iesaku visiem izlasit so rakstu – https://cuu.su/latmk Es to esmu izmantojis kops decembra, un rekins patiesam ir kluvis mazaks!

     [+] [-]

, 2019-05-18 11:19, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: Izskatās,ka Bostonai iznāks tā pailgāk atpūsties un gaidīt savu fināla pretinieci.ceru,ka tā tomēr būs Sanhosē.
Nu, ja tā pilnīgi godīgi, tad Sanhosē vietā patlaban bija jābūt Vegasai. Es gan kaut kā vairāk esmu par Sentluisu. Man patīk Berubē.

     [+] [-]

, 2019-05-18 11:54, pirms 5 gadiem
Ne Bostona ne Sentluisa!Bet riebjas San hose viens eksemplārs Evanders Kanes(nevis tpc ka melnais bet notraumeja šogad Blackhawks Crow!!lops!)

Tatad mazliet vairak par Sharks!nedod Dievs Blues pret Bruins finalu,tad bisk vairak par Bruins jo kā Čikāgas fanam Sentluisa riebjas!

GG BLACKHAWKS!