Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Hokeja "Twitter" čalas: LHF norāda uz tiesnešu aklumu

Rolands Eliņš

Hokeja "Twitter" čalas: LHF norāda uz tiesnešu aklumu
LHF publicētais attēls kolāžā ar "Twitter" ierakstiem

Pasaules čempionāta hokejā spēlē starp Latviju un Krieviju ar 3:1 uzvaru izcīnīja Krievijas izlases hokejisti. Socālā tīkla „Twitter” lietotāji dalijās novērojumos par spēles kvalitāti un mača arbitriem, kuriem pārmeta Krievijas izlases pasaudzēšanu, un Latvijas Hokeja federācijas „Twitter” profils arī publicēja attēlu ar aklu personu tiesneša kreklā.

Agrajā pusdienlaika stundā aizvadītajā mačā nebija vērojams pašas augstākās klases hokejs, par to neparūpējās arī Krievijas izlases zvaigznes, tiesa, trīs punktus paņēma tik un tā. Latvija prata pirmo perioda pabeigt ar vadību 1:0, bet otrajā periodā Krievija pavisam ātri atjaunoja sev izdevīgo rezultātu.

Ja reiz par pašu hokeju daudz nebija, ko runāt, sociālo tīklu lietotāji ķērās pie tiesnešu darbības iztirzāšanas, un arbitri arī šajā Latvijas spēlē izcēlās ar vairākiem diskutabliem lēmumiem. Šoreiz tie pārsvarā bija par labu Krievijas izlasei, it īpaši jau nesodītais Orlova sitiens ar elkoni Batņam.

Savu sašutumu par to sociālajā tīklā pauda vairāki Latvijas sportā labi pazīstami personāži, un nosodījumam pievienojās arī LHF oficiālais „Twitter” profils, publicējot attēlu ar personu ar tiesneša kreklu, saulesbrillēm un nūju, ko parasti izmanto akli cilvēki. Protams, varētu norādīt uz ironiju, ka, runājot par lietu nepamanīšanu, LHF publicē tvītu ar drukas kļūdu, bet Latvijas hokejam jau tā šodien nav īpaši priecīga diena.

  +2 [+] [-]

, 2019-05-18 16:13, pirms 5 gadiem
Pilnīgi pievienojos ģenerāļa rezumē!

     [+] [-]

, 2019-05-18 16:33, pirms 5 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Pilnīgi pievienojos ģenerāļa rezumē!
Paldies par atbalstu.

  -1 [+] [-]

, 2019-05-18 18:13, pirms 5 gadiem
Edgar Bernān! Tā jau ir tā problēma, ka Dārziņš tikai žurnālistus var ielikt bortā, no hokejistiem viņam bail, it īpaši spēles laikā.Un arī kā kapteinis viņš ir mīkstais, jo tiesnešiem neko nespēj pateikt.

     [+] [-]

, 2019-05-18 18:40, pirms 5 gadiem
Jus varat maksat par 40% mazak par elektroenergiju, nekada veida maldinot vai parkapjot likumu! Es iesaku visiem izlasit so rakstu - https://qil.su/sDSoqM Es to esmu izmantojis kops decembra, un rekins patiesam ir kluvis mazaks!

     [+] [-]

, 2019-05-18 19:26, pirms 5 gadiem
Izskatās,ka tā ir cīņa ar vējdzirnavām,nevis tiesnešiem.Jau no tiem un vēl agrākiem laikiem,kad Arēnā lidoja bota un cita draza.. Pašūmēsies mūsu hokejisti,treneri un mēs pārējie,un tā viss beigsies.Intriga radusies-vienaldzīgo nav..Līdz nākamajam PČ.
Līdzīgi notiek arī ar Dinamo. Video atkārtojumos,piemēram,šogad totāli "neveicās".
Kam tas izdevīgi? "Jumprava"-"Tālu aizgāja".??