Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Par 1. līgas labāko spēlētāju aprīlī nosaukts ukraiņu leģionārs Čunihovskis

Krišs Upenieks

Par 1. līgas labāko spēlētāju aprīlī nosaukts ukraiņu leģionārs Čunihovskis
Oleksandrs Čunihovskis
Foto: LFF

Līdzjutēju, Latvijas Futbola federācijas (LFF) un veikala Komanda kopējā balsojumā par aprīļa mēneša labāko Komanda.lv 1. līgas spēlētāju atzīts FK Tukums 2000/TSS vienības ukraiņu leģionārs Oleksandrs Čunihovskis.

Pašlaik 21 gadu vecais uzbrūkošais pussargs aprīlī aizvadītajās divās spēlēs kaldināja divas savas komandas pārliecinošas uzvaras ar rezultātu 4:0 pār pretiniekiem no FK Smiltene/BJSS un FK Staiceles Bebri. Katrā no šiem mačiem viņš guva pa diviem vārtiem – mājas spēlē pret smilteniešiem Toms Mežulis tika pārspēts otrā puslaika pašā sākumā un arīdzan pašā izskaņā, bet izbraukuma cīņā Staicelē bumba Anda Kārkliņa sargātajos vārtos pēc Čunihovska sitieniem pabija otrā puslaika beigu daļā ar divu minūšu intervālu.

Pašlaik tukumnieki ar deviņiem punktiem četros mačos kopvērtējumā ir trešie, bet Čunihovskis ar pieciem gūtiem vārtiem dala otro vietu turnīra labāko vārtu guvēju sarakstā. Mēneša labākais spēlētājs balvā iegūst dāvanu karti pirkumiem veikalā Komanda un īpašu piemiņas velti.

Līdzjutēju balsojumā Čunihovskis ieguva piekto lielāko atbalstu, bet vislielāko savu fanu atzinību izpelnījās Dmitrijs Borisovs no Rēzeknes FA/BJSS, kuram 31% balsu. Aiz viņa ar 23% balsu sekoja Vjačeslavs Serdcevs no SK Super Nova, bet labāko trijnieku ar 14% balsu noslēdza Balvu Sporta centra pārstāvis Kārlis Vanags.

Vadoties pēc mēneša labākā spēlētāja balvai izvirzītajiem spēlētājiem, noteikta Komanda.lv 1. līgas aprīļa simboliskā izlase – Vjačeslavs Serdcevs (SK Super Nova), Jorens Gorkšs (FK Auda), Romans Gladiļins (Grobiņas SC), Aleksandrs Trūps (Preiļu BJSS), Kristers Aldis Puriņš (FK Smiltene/BJSS), Oleksandrs Čunihovskis (FK Tukums 2000/TSS), Fricis Roderts (JDFS Alberts), Giorgijs Gogolašvili (RTU FC/Skonto Academy), Vugars Askerovs (BFC Daugavpils/Progress), Dmitrijs Borisovs (Rēzeknes FA/BJSS) un Kārlis Vanags (Balvu Sporta centrs).

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija

  -1 [+] [-]

, 2018-05-18 22:28, pirms 6 gadiem
Kopš kura laika 1. līgā ir ārzemju Leģionari?!

  +1 [+] [-]

, 2018-05-18 23:29, pirms 6 gadiem
Kur tie gadi jau, ka arī 1.līgā ir leģionāri....

     [+] [-]

, 2018-05-18 23:30, pirms 6 gadiem
Kādi 10 atpakaļ jau Ndeki spēlēja Metta pirmajā līgā...