Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

1. līgā augšgala komandu cīņā JDFS "Alberts" pret Rēzekni, tiešraide Sportacentrs.com TV

Krišs Upenieks

1. līgā augšgala komandu cīņā JDFS "Alberts" pret Rēzekni, tiešraide Sportacentrs.com TV
Arturs Zakreševskis, JDFS "Alberts" galvenais treneris
Foto: Romāns Kokšarovs (f64)

Sestdien un svētdien Ķekavā, Smiltenē, Rīgā, Preiļos un Olainē notiks Komanda.lv 1. līgas čempionāta piektās kārtas spēles, centrālajā no kurām ceturtās pozīcijas īpašnieki JDFS Alberts uzņems kopvērtējuma vicelīderus no Rēzeknes FA/BJSS. Šo maču tiešraidē būs iespējams vērot Sportacentrs.com pārraidē.

19/05 | 14:00 | FK AUDA – FK TUKUMS 2000/TSS
Audas stadions, Ķekava | Pēc teicama sezonas ievada, kad tika izcīnītas uzvaras pirmajās divās spēlēs, FK Auda komandas apgriezieni nesenākajos divos mačos ir samazinājušies, piedzīvojot zaudējumus pret Daugavpils un Smiltenes pārstāvjiem. Uz panākumu ceļa Ķekavas futbolisti lūkos atgriezties otrajā no trim mačiem pēc kārtas, kuri tiek aizvadīti savu skatītāju priekšā. Uzdevums gan būs sarežģīts, jo FK Tukums 2000/TSS var lepoties ar ļoti veiksmīgu čempionāta startu, kura ietvaros četrās cīņās iegūti trīs panākumi, kā arī aprīļa mēneša turnīra labāko spēlētāju Oleksandru Čunihovski. Uzvaras tukumnieki allaž guvuši, savus vārtus nosargājot neskartus, ar kopumā ar tikai vieniem ielaistiem vārtiem viņi šajā rādītājā ir turnīra līderi. Pērnajā sezonā šo pretinieku spēle Tukumā noslēdzās neizšķirti 1:1, kad viesi punktu izrāva pēc Jorena Gorkša 95. minūtē gūtajiem vārtiem, kamēr Ķekavā ar 3:2 pārāki bija Tukuma vīri.

19/05 | 14:00 | FK SMILTENE/BJSS – BALVU SPORTA CENTRS
Tepera stadions, Smiltene | Smiltenieši, kuriem šī būs otrā spēle savā laukumā, sezonu sākuši diametrāli pretēji nekā tikko pieminētā FK Auda – zaudējumiem pirmajās divās spēlēs un nullītei iepretim gūtajiem vārtiem sekojuši divi panākumi pret Grobiņas un Ķekavas vienībām, pretinieku vārtsargus kopumā pārspējot astoņas reizes. Vidzemes futbolisti noteikti ir uz viļņa, kas gan nav sakāms par viņu gaidāmajiem pretiniekiem. Balvu Sporta centrs, noslēdzot trīs mājas spēļu sēriju, pirms nedēļas kapitulēja Daugavpils futbolistu priekšā, kad savos vārtos tika ielaistas 15 bumbas. Šāds iznākums noteikti liks balveniešiem uz šo maču raudzīties kā uz savu iespēju pierādīt, kāda ir viņu patiesā varēšana.

19/05 | 16:00 | JDFS ALBERTS – RĒZEKNES FA/BJSS
Rīgas Daugavgrīvas vidusskolas stadions | Viens no intriģējošākajiem gaidāmās kārtas dueļiem, kurā kopvērtējuma ceturtās vietas īpašnieki uzņems vicelīderus. Abas komandas līdz šim piedzīvojušas pa vienam zaudējumam, tiesa, rēzeknieši iekrājuši par diviem punktiem vairāk, kā arī bijuši veiksmīgāki gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Interesanti, kā Rēzeknes FA/BJSS veiksies savā pirmajā šīs sezonas izbraukuma spēlē, it īpaši paturot atmiņā to, ka pagājušajā sezonā viesos Rīgā spēle noslēdzās neizšķirti 1:1, bet čempionāta izskaņā Rēzeknē ar 5:1 pārliecinoši labāki bija JDFS Alberts spēlētāji. Rēzeknieši arī šajā mačā noteikti cerēs uz savu uzbrukuma līderi Dmitriju Borisovu, kurš ar pieciem gūtiem vārtiem dala otro vietu turnīra rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Tikmēr mājiniekiem būs jāiztiek bez diskvalificētā pussarga Ričarda Buivida palīdzības.

19/05 | 17:00 | RTU FC/SKONTO ACADEMY – FK STAICELES BEBRI
RTU stadions, Rīga | Abas komandas šo spēli sagaida labā noskaņojumā, jo pirms nedēļas tās tika pie rezonanses vērtiem panākumiem – rīdzinieki viesos ar 4:1 apspēlēja līdz tam nepārspēto Rēzeknes vienību, kamēr Staiceles futbola vīri ar 2:1 savā laukumā uzvarēja SK Super Nova un ieguva savus pirmos punktus šosezon. Jau tagad FK Staiceles Bebri ieguvuši tikpat uzvaras, cik visā pagājušajā sezonā, kuras ietvaros RTU FC/Skonto Academy pārākums tika atzīts ar 0:2 un 1:3. Intrigu šai spēlei piešķir arī rīdzinieku līdz šim neprognozējamais sniegums laukumā, līdzšinējās četrās spēlēs zaudējumiem mijoties ar uzvarām.

20/05 | 17:00 | PREIĻU BJSS – BFC DAUGAVPILS/PROGRESS
Preiļu novada BJSS stadions | Preiļu futbolisti gatavojas savam pirmajam mačam pašu laukumā, kur šī komanda allaž bijusi visspēcīgākā un pagājušajā sezonā apspēlējusi vairākus no līderiem. Pērnajā sezonā Preiļu BJSS izbraukumā ieguva tikai vienu no visiem 14 iekrātajiem punktiem, bet šosezon komandas kontā jau ir trīs viesos izcīnīti punkti. Tagad viņiem pretim nāks kopvērtējuma līderi, kuri uzvarējuši visās četrās spēlēs un var lepoties ar diviem pārstāvjiem turnīra rezultatīvāko spēlētāju četrotnē. Līdz šim BFC Daugavpils/Progress kontā ir trīs sausās uzvaras, bet katrā no mačiem komanda guvusi vismaz trīs vārtus. Pērn abos Daugavpils un Preiļu dueļos uzvarēja pirmie – 5:0 un 3:0.

20/05 | 17:00 | SK SUPER NOVA – GROBIŅAS SC
Olaines pilsētas stadions | Viens no lielākajiem sezonas ievada pārsteigumiem ir Grobiņas SC vājais sniegums – pērn ceturto vietu ieguvusī komanda pašlaik ir atrodama kopvērtējuma pašā apakšā bez iegūtiem punktiem un ar 14 ielaistiem vārtiem. Tikmēr SK Super Nova par spīti vien trim iekrātiem precīziem sitieniem izcīnījusi sešus punktus un ir starp līderu sekotāju pulka.

komanda.lv 1. līga, tabula

VKomandaSUNZVAP
VKomandaSUNZVAP
1.BFC Daugavpils/Progress 4 40028:2 12
2.Rēzeknes FA/BJSS 4 30114:5 9
3.FK Tukums 2000/TSS 4 30110:1 9
4.JDFS Alberts 4 2117:8 7
5.RTU FC/Skonto Academy 4 20213:7 6
6.FK Smiltene/BJSS 4 2028:9 6
7.SK Super Nova 4 2023:5 6
8.FK Auda 4 2028:11 6
9.Preiļu BJSS 3 1023:7 3
10.FK Staiceles Bebri 3 1022:9 3
11.Balvu Sporta centrs 4 0133:28 1
12.Grobiņas SC 4 0047:14 0

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija

  +1 [+] [-]

, 2018-05-19 16:08, pirms 6 gadiem
Translācija neiet...