Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

LFF valde atbalsta 1. un 2. līgas tiesnešu apmaksas kompensāciju klubiem

Andrejs Siliņš

LFF valde atbalsta 1. un 2. līgas tiesnešu apmaksas kompensāciju klubiem
Klubu sacensību attīstības komitejas pārstāvis Aleksandrs Isakovs
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde Latvijas kausa izcīņas 2016./2017. gada sezonas finālspēles dienā aizvadīja kārtējo sēdi.

Tikšanās reizē valde iepazinās ar LFF Klubu sacensību komitejas rekomendācijām saistībā ar iepriekšējā valdes sēdē pieņemto lēmumu, kas paredz atbalstīt tiesnešu apmaksas, tiesnešu transporta kompensācijas un apbalvošanas izdevumu segšanu Latvijas 1. un 2. līgas čempionātos no LFF līdzekļiem tām organizācijām, kuras ir oficiāli LFF biedri.

LFF valde atbalstīja Klubu sacensību komitejas lēmumus un noteica organizēt 1. un 2. līgas čempionātus atbilstoši apstiprinātajiem reglamentiem, veicot līdzekļu kompensāciju klubiem tiesnešu apmaksas, tiesnešu transporta kompensācijas un apbalvošanas izdevumu segšanai šīs sezonas laikā. LFF ģenerālsekretariātam uzdots sadarbībā ar LFF Klubu sacensību komiteju izstrādāt šī procesa kritērijus un principus.

Jaunieceltais Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs trešdien informēja valdi par izlases personāla komplektēšanas procesu, šajā laikā paveikto un tuvākajiem plāniem. Valdes sēdē tostarp tika aplūkota situācija LFF un SIA Arčers pārrunās par abu pušu līgumisko attiecību izbeigšanu pēc rekonstrukcijas projekta Kr. Barona ielā 116a apturēšanas.

LFF valde, turpinot uzraudzīt futbola infrastruktūras projektu norisi un statusu, pilnvaroja LFF ģenerālsekretāru Jāni Mežecki vest sarunas ar kredītiestādēm un līdz nākamai valdes sēdei sagatavot dokumentāciju LFF mācību un treniņu centra Staicele ēdināšanas un fiziskās atjaunošanās bloku būvniecības realizācijai.

Nākamā LFF valdes sēde paredzēta 21. jūnijā plkst. 10:00 LFF telpās.

     [+] [-]

, 2017-05-19 14:58, pirms 7 gadiem
Tad tas ir kā? Nesapratu kārtīgi?
LFF maksās 1. un 2. līgas tiesnešiem vai tas tagad būs jādara klubiem?

     [+] [-]

, 2017-05-19 17:44, pirms 7 gadiem
kristers95 rakstīja: Tad tas ir kā? Nesapratu kārtīgi?
LFF maksās 1. un 2. līgas tiesnešiem vai tas tagad būs jādara klubiem?
LFF apmaksās tiesnešu izdevumus (iepriekš to darīja paši klubi). Labs lēmums - priekš amatieriem tie 700-800 eur sezonā būs jūtams ietaupījums un cerams, parādīsies vairāk komandu.