Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Futbola klubu vadošais Krīgers atsakās kļūt par "Sabres" galveno treneri

Agris Suveizda

Futbola klubu vadošais Krīgers atsakās kļūt par "Sabres" galveno treneri
Ralfs Krīgers
Foto: PA Wire/Scanpix

Kādreizējais hokeja treneris Ralfs Krīgers intervijā NBC Sports atklāja, ka nesen noraidījis divus piedāvājumus atgriezties Nacionālajā hokeja līgā.

Kanādā dzimušais vācietis Ralfs Krīgers kopš 2014. gada februāra strādā Anglijas Premjerlīgas futbola klubā "Southampton", vispirms ieņemot direktora amatu un pēc tam kļūstot par kluba vadītāju, taču lielāko profesionālās karjeras daļu pavadījis hokejā un vēl sezonas sākumā Eiropas izlasi aizveda līdz Pasaules kausa finālam. Tika baumots, ka par Krīgera pakalpojumiem interesējās Vankūveras "Canucks", kas aprīļa beigās amatā apstiprināja Trevisu Grīnu, bet pēdējās dienās parādījās runas, ka arī Bufalo "Sabres" jaunais ģenerālmenedžeris kā vienu no kandidātiem noskatījis Krīgeru.

"Tas bija jauki un godājami, ka man starpsezonā tika piedāvāti divi darbi NHL, un es biju priecīgs, ka par mani vēl nav aizmirsuši, tomēr noraidīju šos piedāvājumus," teica bijušais Edmontonas "Oilers" galvenais treneris, nekonkretizējot gan, vai šie piedāvājumi patiesi bija no "Canucks" un "Sabres" puses. "Man ir sajūta, ka Sauthemptonā vēl viss tikai sākas - jo īpaši, ņemot vērā tikko veikto vadības reorganizāciju,- un ka spēsim šo projektu pacelt augstākā līmenī."

"Joprojām mīlu hokeju, un man ir daudz draugu izslēgšanas spēlēs. Turpinu viņiem rūpīgi sekot līdzi. Tāpat mans dēls Vācijas izlasē pašlaik spēlē Vācijā notiekošā pasaules čempionātā. Tāpat ar hokeju mani saista arī daudz kas cits…, bet šobrīd manu prātu nodarbina tikai Sauthemptona," ilggadējais Šveices izlases treneris turpināja. "Nedomāju, ka vajadzētu dzīvē uz visiem laikiem aizvērt kādas durvis, bet šobrīd man šeit ļoti patīk."

Izmantotie resursi:
Ralph Krueger on Southampton transfer plans,...

     [+] [-]

, 2017-05-18 15:49, pirms 7 gadiem
Šis nav tas pats vecis, kas Pasaules Kausā trenēja Eiropas izlasi?

     [+] [-]

, 2017-05-18 16:34, pirms 7 gadiem
ir