Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Barons" bronzas sērijā atgriežas Daugavas sporta namā

Emils Ozerinskis

"Barons" bronzas sērijā atgriežas Daugavas sporta namā
Lauris Blaus pret Denisu Krestiņu
Foto: Edgars Vaivads / BK Valmiera

"OlyBet" Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas spēļu turnīra sērijā par trešo vietu šovakar pulksten 20:00 "Barons kvartāls" uzņems "Valmieru/Ordo", aizvadot sērijas otro cīņu. Šobrīd ar 1-0 vadībā ir valmierieši.

Sēriju par trešo vietu un bronzas medaļām gan "Barons kvartāls", gan "Valmiera/Ordo" uzsāka pēc 0-3 zaudējumiem pusfinālu kārtā. Pirms bronzas sērijas sākuma rīdziniekiem bija par trīs dienām ilgāka atpūta, kas deva artavu pirmā bronzas mača ievadā. Vidzemes Olimpiskajā centrā "Barons kvartāls" spēles pirmajā ceturtdaļā pārņēma vadību un līdz pirmā puslaika noslēgumam ieguva pārsvaru ar 33:21. Arī otrajā puslaikā "Barons" pārliecinoši soļoja pretī uzvarai, sasniedzot +15. Tomēr trešās ceturtdaļas beigās "Valmiera" pamodās, strauji sākot deldēt rezultāta starpību. Uvis Helmanis pretiniekus apmulsināja ar Ervīna Jonāta sūtīšanu trešā numura pozīcijā, kas sagādāja lielas problēmas rīdzinieku līderim Tauram Jogelam. Valmierieši ceturtajā ceturksnī pārņēma vadību, izcīnot uzvaru ar 69:63. Tādējādi pēc pirmā bronzas sērijas mača valmierieši ir vadībā ar 1-0.

Sērijas pirmajā spēlē Valmierā mājinieku rindās komandas kapteinis Artūrs Bērziņš guva 14 punktus. Valmieriešu centrs Dors Fišers guva 13 punktus, izcīnīja 15 atlēkušās bumbas un bloķēja trīs pretinieku metienus. Tikmēr saspēles vadītāja Damjēra Pitsa rēķinā 13 punkti un piecas rezultatīvas piespēles. Par x-faktoru sērijas pirmajā spēlē kļuva Ervīns Jonāts, kura rēķinā 11 gūti punkti un piecas bumbas zem groziem.

"Barons kvartāls" sastāvā bronzas sēriju ar 22 gūtiem punktiem un desmit izprovocētiem noteikumu pārkāpumiem sāka lietuviešu uzbrucējs Taurs Jogela. Amerikānis Tailers Larsons guva savam līmenim pieticīgos 11 punktus, bet Dāvis Rozītis flirtēja ar "doble-double", gūstot desmit punktus un izcīnot deviņas atlēkušās bumbas zem groziem.

Bronzas sērijā "Barons kvartāls" atgriežas savā pierastajā mājas spēļu zālē - Daugavas sporta namā, kur spēle šovakar sāksies pulksten 20:00.

"OlyBet" Latvijas Basketbola līgas bronzas sērija

Komandas1. spēle2. spēle3. spēle4.spēle5.spēleSērijā
Valmiera/Ordo - Barons kvartāls69:6318.05.20.05.22.05.*24.05.*1-0

  +1 [+] [-]

, 2017-05-18 15:41, pirms 7 gadiem
Nepārliecināja Valmiera pirmajā spēlē par 3:0 sērija + Barons savās mājās ir ĻOTI labi. Tāpēc teiktu, ka viss izšķirs, vai Barons varēs vienu izbraukumā, kā tas bija ar Jēkabpili

  +1 [+] [-]

, 2017-05-18 16:34, pirms 7 gadiem
Ceru, ka Helmanis nebūs aizmirsis, kuram jāsedz Jogelu. Par lielu Valmieru!