Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Podžus zaudē Madrides "Futures" turnīra pirmajā kārtā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Podžus zaudē Madrides "Futures" turnīra pirmajā kārtā
Mārtiņš Podžus
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas otrais spēcīgākais tenisists Mārtiņš Podžus Madrides "Futures 25 000" sērijas turnīrā 1. kārtā neveiksmi cieta gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs, turklāt abas reizes zaudēja argentīnietim Pedro Kačinam.

ATP ranga 593. vietā esošais Podžus 350. pozīcijas īpašniekam Kačinam šodien vienspēļu turnīrā piekāpās ar rezultātu 4:6, 3:6. Lai arī vairāk geimu iegūts 1. setā, cerīgāks Mārtiņam bija 2. sets, kur viņš sākumā bija vadībā ar breiku (2:0), pārsvaru uzreiz zaudējot.

Kačins ir bijušais Top 200 spēlētājs, pirms trim gadiem reitingā sasniedzot 166. vietu. Viņam ir ATP turnīru pieredze, tiesa, bez uzvarām (0-2), kā arī viens tituls "Challenger" līmenī, kur sakrāta 38-46 bilance. Kačins 2015. gadā uzvarēja Seviljas "Challenger" turnīrā, finālā pieveicot šobrīd Top 20 esošo spāni Pablo Karenjo Bustu.

Podžus Kačinam vakar uz Madrides māla zaudēja dubultspēļu turnīra 1. kārtas mačā, kurā Podžus kopā ar krievu Aleksandru Žurbinu Kačinam un viņa tautietim Patrisio Erasam piekāpās ar rezultātu 3:6, 5:7.

Podžum Spānijā bija tikai sezonas otrais "Futures" sērijas turnīrs. Viņš janvārī sasniedza ceturtdaļfinālu Ķīnā, bet pēc tam trīs reizes spēlēja "Challenger" kvalifikācijas turnīros, no kurienes pamatturnīru sasniedza tikai vienreiz un pamatturnīrā zaudēja jau pirmajā cīņā. Mārtiņš šogad nopelnījis tikai piecus reitinga punktus.

     [+] [-]

, 2018-04-18 16:45, pirms 6 gadiem
Kas ar brāli notiek? Vairs nespēlē?