Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kazakevičs: "Turpinām progresēt. Ticu, ka drīzumā būs uzvaras."

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Kazakevičs: "Turpinām progresēt. Ticu, ka drīzumā būs uzvaras."
Dainis Kazakevičs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šīs dienas pirmajā Virslīgas 5. kārtas spēlē "Jelgava" savā laukumā ar 1:2 piekāpās Daugavpils "Daugavai", kas kļuvusi par vienīgo turnīra līderi. Zaudētāju treneris Dainis Kazakevičs, neskatoties uz iznākumu, slavēja savu komandu un izteica pārliecību, ka uzvaras drīzumā sekos.

Dainis Kazakevičs, "Jelgavas" treneris: "Esmu apmierināts ar spēles kvalitāti, taču atkal pieviļ rezultāts. Uzskatu, ka turpinām progresēt un ticu, ka drīzumā būs arī uzvaras. Jāuzteic komanda par pozicionālo spēli, vairāk kontrolējām bumbu, taču joprojām nespējam realizēt savas iespējas. "Daugava" ir meistarīga komanda, kas savas iespējas nelaiž garām."

Ravils Sabitovs, "Daugavas" treneris: "Pēc pēdējās spēles pret "Skonto" mums bija maz laika, lai atgūtos. Mazais laukums un fiziskā kondīcija lika šodien pamainīt taktiku – necentāmies daudz spēlēt ar bumbu un kombinēt. Tā vietā darbojāmies vienkāršāk, kas deva rezultātu. Jāuzteic mājinieki, kuri mums radīja daudz problēmu un uzskatu, ka šī mums bija grūta spēle. Par jelgavniekiem biju dzirdējis – labs treneris un komanda ar raksturu, kura vienmēr cīnās līdz beigām."

Izmantotie resursi:
Futbola Klubs Jelgava

  +2 [+] [-]

, 2012-04-19 01:59, pirms 12 gadiem
Sezonas beigas jelgava vares paroties ar mettu (riherts ar kazakevichu)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-19 09:58, pirms 12 gadiem
"Turpinām progresēt"...un zaudēt...

  +1 [+] [-]

, 2012-04-19 21:02, pirms 12 gadiem
tici tik tālāk..