Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Maple Leafs" grauj "Canadiens un svin ceturto uzvaru pēc kārtas

"Maple Leafs" grauj "Canadiens un svin ceturto uzvaru pēc kārtas
"Maple Leafs" uzbrucējs Andreass Džonsons svin pirmo vārtu guvumu NHL
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) „Maple Leafs” negaidīti viegli apspēlēja „Canadiens” ar 4:0, savukārt „Bruins” izmantoja iespēju pietuvoties Atlantijas divīzijas līdervienībai „Lightning”, pārspējot to ar 3:0.

Ņūdžersijas „Devils” ar 3:0 apspēlēja Losandželosas „Kings”. Rezultātu atklāja Maikls Grabners, kurš mazākumā izskrēja pret vārtsargu un pārspēja viņu – 1:0. Pēc piecām minūtēm 2017. gada drafta pirmais numurs, šveicietis Niko Hiširs saņēma piespēli pie zilās līnijas, ieslidoja uzbrukuma zonā un meta – 2:0, savukārt trešajā periodā divi „Devils” spēlētāji aizskrēja pretuzbrukumā, Mailss Vūds nolēma mest un lēmums izrādījās pareizs – 3:0. Ņūdžersija saglabāja otro vietu Austrumu konferences „wild card” zonā.

Kanādas principiālākajā derbijā Toronto „Maple Leafs” ar 4:0 pārspēja Monreālas „Canadiens”, svinot ceturto uzvaru pēc kārtas. Viljams Nīlanders ar metienu no iemetiena apļa panāca 1:0, Kasperi Kapanens vienatnē aizskrēja pret vārtsargu un panāca 2:0, Nazems Kadri pielika nūju vārtu priekšā – 3:0, bet punktu pielika Andreass Džonsons, izmantojot partnera piespēli no aizvārtes – 4:0. 2013. gadā draftetajām zviedram šī bija otrā spēle NHL un pirmie vārti. „Canadiens” atpaliek no „play-off” zonas par 18 punktiem, bet „Maple Leafs” ieņem trešo vietu Atlantijas divīzijā.

Bostonas „Bruins” ar 3:0 apspēlēja Tampabejas „Lightning”, sagādājot komandai otro zaudējumu pēc kārtas. Jau pirmā perioda vidū rezultāts bija 2:0 pēc Dāvida Pastrnjaka un Devida Beiksa vārtu guvumiem, savukārt otrajā trešdaļā Railijs Nešs panāca trīs vārtu pārsvaru. Pēc uzvaras „Bruins” atpaliek no „Lightning” tikai par diviem punktiem Atlantijas divīzijā.

Sentluisas „Blues” papildlaikā tika galā ar Ņujorkas „Rangers” - 4:3. Trīs reizes kāda no komandām izvirzījās vadībā, taču visos gadījumos cita vienība spējusi atspēlēties desmit minūšu laikā, līdz ar ko pamatlaiks noslēdzās ar 3:3. Papildlaiks ilga 1:02 minūti – tieši tik daudz laika vajadzēja Breidenam Šēnam, lai gūtu uzvaras vārtus – 4:3. „Rangers” no „play-off” zonas šķir desmit punkti, „Blues” – trīs.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 19. martu ar astoņām spēlēm

NHL spēles, 18. marts

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Blackhawks – Sabres3:5Oilers – Panthers4:2
Devils – Kings3:0Canadiens – Maple Leafs0:4
Bruins – Lightning3:0Flyers – Hurricanes4:2
Senators – Blue Jackets1:2Rangers – Blues3:4 PL
Wild – Coyotes3:1Sharks – Canucks5:3

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

  +3 [+] [-]

, 2018-03-18 08:57, pirms 6 gadiem
Dīvaini, ka par Flyers Hurricanes spēli nav info, ka Irbe bija uzaicināts veigt iemetienu, laikam jau katru dienu tā notiek ...

  +1 [+] [-]

, 2018-03-18 08:57, pirms 6 gadiem
Kādēļ nepieminēt faktu ka Hurricanes- Flyers mačā Artūrs Irbe veica simbolisko iemetienu?

     [+] [-]

, 2018-03-18 08:58, pirms 6 gadiem
kashkjels 2 rakstīja: Dīvaini, ka par Flyers Hurricanes spēli nav info, ka Irbe bija uzaicināts veigt iemetienu, laikam jau katru dienu tā notiek ...
Mēs vienā laikā būsim trāpijuši ar komentu

     [+] [-]

, 2018-03-18 09:19, pirms 6 gadiem
Bostona Tampabeju atstājuši uz nullēm, šādi MakDāvids vēl var pamanīties Kučerovu noķert.

  +2 [+] [-]

, 2018-03-18 09:21, pirms 6 gadiem
Aizmigu pie otrā perioda Bostonas spēlē! Prieks, ka vinnējuši!
Laba sišanās bija arī Florida pret Oileriem!
Par Irbi patīkami dzirdēt! Tai pus dīķa par cilvēkiem atceras!!

     [+] [-]

, 2018-03-18 10:49, pirms 6 gadiem
M9 rakstīja: Bostona Tampabeju atstājuši uz nullēm, šādi MakDāvids vēl var pamanīties Kučerovu noķert.
Es teiktu, ka jau ir noķēris. 2 pt starpā.

     [+] [-]

, 2018-03-18 10:53, pirms 6 gadiem
EUcerin rakstīja: Aizmigu pie otrā perioda Bostonas spēlē! Prieks, ka vinnējuši!
Laba sišanās bija arī Florida pret Oileriem!
Par Irbi patīkami dzirdēt! Tai pus dīķa par cilvēkiem atceras!!
Vai tikai Pantērām nebūs degviela beigusies izšķirošajam izrāvienam... Luongo, (lai gan dažus izvilka) tomēr nav tik ātrs vairāk
Un tribīnes vispār tukšas :O Komanda labi spēlē, uzvar un cīnās par pley offiem, bet tribīnēs tukšums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-03-18 11:46, pirms 6 gadiem
Tikai šiem tautiešiem kaut kas vienmēr traucē uzvarēt nopietni uztveramajos izlašu turnīros

  -1 [+] [-]

, 2018-03-18 12:28, pirms 6 gadiem
Par krievu spēlētājiem NHL var tikai priecāties, individuāli izcili gadi daudziem. Kučerovs MVP cienīgu sezonu aizvada. Bet nolikt citus izcilus spēlētājus....skumji. Nezinu, kā vakar, bet Krosbija spēle bieži pārliecina, ka par labāko saukt nav grēks.
Ceru, ka Florida tiks play-off. Pievilcīga komanda. Un Luongo ir bijis labs vilcējs, katram ne tās labākās spēles gadās. LA vakar 2 bankas 4 metienos ielaida. 0:2 ar metienu attiecību 4:18, bija traki.
McDavid ceru, ka 100 punktus savāks atkal. Un Kuča pelnījis būtu dabūt trofeju kā rezultatīvākais. Tad jau redzēs, kā beigsies regulārā sezona. Trakas beigas un play-off vēl priekšā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-03-18 13:11, pirms 6 gadiem
kkaukis rakstīja: Vai tikai Pantērām nebūs degviela beigusies izšķirošajam izrāvienam... Luongo, (lai gan dažus izvilka) tomēr nav tik ātrs vairāk
Un tribīnes vispār tukšas :O Komanda labi spēlē, uzvar un cīnās par pley offiem, bet tribīnēs tukšums
Tā izskatās, Luongo cik skaistus izvilka tik briesmīgus arī ielaida!!
Cik redzēts viņiem nekad tur nav pilna arēna. Toreiz gan nebija playoff tuvumā! Arī biju izbrīnīts, ka arī pie labas komandas spēlēšanas arēna tāpat pustukša!!

     [+] [-]

, 2018-03-18 13:56, pirms 6 gadiem
наpoд недавнo pаскрыл секрет стpойногo и подтянутогo тела, не занимаясь cпоpтом и без диет. Этoт спосoб вычитал в одном блoге и pешил cpазу же oпpобовать, результат удивил: за две недели убрал живoт и начали прocтупать кубики, подкачал руки и cпину.Тeпеpь и жeна захoтeла пoпpобoвать, вeдь нe нужнo cидеть на диетах и хoдить в cпоpт зал и цена вoпpоca кoпeeчнaя. Вот тот блог, где подpобнo вcе опиcано --- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?

     [+] [-]

, 2018-03-18 13:56, pirms 6 gadiem
Austrumu konferencē tikai Florida cīnās par playoffiem,septiņas neveiksminieces jau praktiski zināmas.Rietumos cīņa daudz sīvāka.