Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kalniņš ielaiž četrus vārtus, bet aptur "Spartak", CSKA sagrauj "Vityaz"

Kalniņš ielaiž četrus vārtus, bet aptur "Spartak", CSKA sagrauj "Vityaz"
Jānis Kalniņš. Foto: Sergei Savostyanov/TASS

Latviešu vārtsargs Jānis Kalniņš atvairīja 21 metienu, palīdzot "Jokerit" pārspēt "Spartak" ar 5:4 Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē. Tikmēr Maskavas CSKA ar 6:1 sagrāva Podoļskas "Vityaz", un "Dinamo" uzvaras gadījumā rīdzinieki atpaliks no astotās vietas tikai par vienu punktu.

Maskavas “Dynamo” savā laukumā piekāpās Čeļabinskas “Traktor” ar 0:1, kas ar šo uzvaru palielināja pārsvaru pār Austrumu konferencē devītajā vietā esošo “Sibir” līdz četriem punktiem. Vienīgos vārtus viesu labā guva Antons Gļinkins, atzīmējotis 53. minūtē. “Traktor” uzvarai pietika ar 13 metieniem, kamēr komandas vārtsargs Aleksandrs Sudņicins atvairīja visus 36 “Dynamo” spēlētāju metienus. Miks Indrašis laukumā pavadīja 21:43 minūtes, pa vārtiem nemeta, bet spēles laikā pielietoja vienu spēka paņēmienu. Ar 70 punktiem 60 spēlēs “Dynamo” ieņem piekto vietu turnīrā.

Helsinku “Jokerit” ar 5:4 apspēlēja Maskavas “Spartak”. Pēc diviem periodiem rezultāts bija 3:3, noslēdzošajā trešdaļā ”Jokerit” panāca divu vārtu pārsvaru, 24 sekundes pirms sirēnas Robins Hanzls samazināja deficītu līdz 5:4, tomēr mājinieki noturēja uzvaru. Somijas komandas vārtus sargāja Jānis Kalniņš, kurš atvairīja 21 no 25 metieniem. “Spartak” uzbrucējs Mārtiņš Karsums laukumā pavadītajās 11:15 minūtēs atzīmējās ar vienu metienu un vienu spēka paņēmienu, bet Kaspars Daugaviņš šodien nespēlēja.

Krišjāņa Rēdliha Ķīnas “Kunlun” cieta smagu sakāvi pret Habarovskas “Amur” ar 2:7. Vārtus uzvarētāju labā guvuši septiņi dažādi hokejisti. Latvietis vienīgais no savas komandas aizsagiem noslēdza spēli ar pozitīvu lietderības koeficientu +1, laukumā pavadot 8:33 minūtes. Ķīnas kluba neveiksme ļāva “Admiral” pakāpties uz 11. vietu Austrumos, apsteidzot “Kunlun”, jo Vladivostokas vienība šodien apspēlēja konferences vicelīderi “Barys” ar 2:1.

Bet par Austrumu konferences uzvarētāju oficiāli kļuva Jekaterinburgas “Avtomobilist”, kas pārspēja Ņižņekamskas “Neftekhimik” ar 5:3. Divas spēles pirms regulārā čēmpionāta beigām komandai ir 91 punkts un pārsvars pār otrajā vietā esošo “Barys” – septiņi punkti. Sezonas laikā “Avtomobilist” izcīnīja 45 uzvaras 60 mačos.

Maskavas CSKA sagrāva astotajā vietā esošo “Vityaz” ar 6:1. Rīgas “Dinamo” uzvaras gadījumā distance starp devīto un astoto pozīciju samazināsies līdz vienam punktam. Pie pārliecinošā panākuma tika arī Sanktpēterburgas SKA, kas viegli tika galā ar Jaroslavļas “Lokomotiv” – 4:0.

KHL spēles, 18. februāris

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Admiral – Barys2:1Amur – Kunlun7:2
Avtomobilist – Neftekhimik5:3Dynamo (Maskava) – Traktor0:1
Ak Bars – Metallurg5:4SKA – Lokomotiv4:0
CSKA – Vityaz6:1Jokerit – Spartak5:4
Dinamo (Rīga) – Slovan

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  -1 [+] [-]

, 2019-02-18 22:29, pirms 5 gadiem
Ka tik jokerits nepārsteidzās ar līgumu.