Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ekstralīgas vadītājs: ""Slovan" jāpamet KHL, kur aizvada bezjēdzīgas spēles"

Agris Suveizda

Ekstralīgas vadītājs: ""Slovan" jāpamet KHL, kur aizvada bezjēdzīgas spēles"
Bratislavas "Slovan"
Foto: Sipa USA/Scanpix

Slovākijas Ekstralīgas vadītājs Rihards Lintners sarunā ar portālu Sport.sk sacīja, ka Bratislavas "Slovan", viņaprāt, neuzvarētu Ekstralīgā un ka klubam ir jāpamet Kontinentālā hokeja līga, kuras spēles un komandas vietējai publikai neko neizsaka.

"Bratislavas "Slovan" vajadzētu pārtraukt spēlēt Kontinentālajā hokeja līgā, kur aizvada bezjēdzīgas spēles pret komandām, kuru nosaukumus vai spēlētāju vārdus fani nemaz nezina," uzskata Rihards Lintners. "Kamēr Bratislavā tiek demonstrēts skaists hokejs, "Slovan" fani zaudē konkurēšanas un sāncensības gara izjūtu. KHL "Slovan" nav neviena derbija, neviena principiāla pretinieka. Tas ir tik liels mīnuss, ka, manuprāt, "Slovan" vienīgā izeja ir pēc iespējas ātrāk atgriezties Ekstralīgā."

Bratislavas "Slovan" par astoņiem punktiem atpalika no izslēgšanas spēļu zonas un Rietumu konferencē palika desmitajā vietā. Komanda pēdējo maču aizvadīja 15. februārī, kas sakrita ar Ekstralīgas spēlētāju pieteikšanas pēdējo dienu, un 11 hokejisti izmantoja iespēju pievienoties Ekstralīgas vienībām. "Klubi ļoti gudri izmantoja situāciju, ka "Slovan" sezonu pabeidza dažas stundas pirms pāreju termiņa beigām," sacīja Lintners. "Tas ir lieliski, ka izlases spēlētāji, gatavojoties pasaules čempionātam, varēs aizvadīt kvalitatīvas spēles Ekstralīgā. Esam priecīgi, ka viņi ir ieinteresēti spēlēt mūsu līgā."

"Līgas kvalitāte aug, un esmu priecīgs par šādu tendenci," Lintners turpināja. Iepriekš tika baumots, ka Ekstralīgā varētu spēlēt "Slovan" fārmklubs, bet Lintners šādu iespēju noraida: "Šī informācija tika ļoti vāji nokomunicēta. "Slovan B" nevar spēlēt Ekstralīgā, jo vienkārši to nespētu. Pat "Slovan" pirmā komanda, manuprāt, neuzvarētu līgā. Vēl jo vairāk, ja fārmklubu veidotu galvenokārt spēlētāji, kuri ir starp pirmo un otro komandu, esmu pārliecināts, ka tai pietrūktu kvalitātes un tā varētu atrasties tabulas otrajā pusē. Šāda komanda vienkārši nebūtu pietiekami laba."

Izmantotie resursi:
Richard Lintner: Slovan by mal prestať hrať...

  +4 [+] [-]

, 2017-02-18 17:27, pirms 7 gadiem
Nevar nepiekrist!

  +1 [+] [-]

, 2017-02-18 17:54, pirms 7 gadiem
Tā jau ir . "Slovan" pēc līmeņa varbūt arī būtu labākie Slovākijā, bet noteikti jau stipri degradēti.
Slēpts komentārs: Hokejafans891

  +5 [+] [-]

, 2017-02-18 18:14, pirms 7 gadiem
Hokejafans891 rakstīja: Ekstralīgas vaditāj, iesaku tev pamest pasauli un paslēpties kaut kur kosmosā, jo ja aizskar khl, tad aizskar manas jūtas, aizskarot manas jūtas, tu vari staigat ar sāpošu dupsi
KHL faniem ir īpašas tieksmes. Tā jau likās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-02-18 19:20, pirms 7 gadiem
Kad stājās vai lika stāties KHL, to tad nezināja?

  -1 [+] [-]

, 2017-02-18 20:20, pirms 7 gadiem
Derbijs viņiem bija, kad Prāgas ''Lev'' vēl KHL spēlēja, tad arī halle bija pilna. Vienīgi neticu, ka pēkšņi sāks nākt vairāk skatītāji un pieaugs sportiskā intriga, ja ''Slovan'' atgriežas Ekstralīgā.

  -2 [+] [-]

, 2017-02-18 20:57, pirms 7 gadiem
Dabiski, ja spēlēs ekstralīgā nebūs čempioni uz sitienu. Jo vairākums aizbrauks uz spēcīgākiem čempionātiem.

  -3 [+] [-]

, 2017-02-18 21:01, pirms 7 gadiem
Kāds līmenis ekstralīgā, puslīdz var spriest CHL rezultātiem Vitkovice tika līdz play of otrajai kārtai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2017-02-18 21:51, pirms 7 gadiem
Slovāki savu hokeja saimniecību nolaiduši uz grunti. Nekāda saulainā nākotne Pieaugušo izlaisei neizskatās. Zelta paaudze jau praktiski pensijā. Kas nāks vietā? Viens pats Tatars?

  -1 [+] [-]

, 2017-02-19 00:01, pirms 7 gadiem
Pērn slovākiem nebija laikam neviena draftētā NHL