Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" - "Neftekhimik" 3:2 PM (spēle galā)

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" - "Neftekhimik" 3:2 PM (spēle galā)
Jānis Kalniņš
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Punktu Kontinentālās hokeja līgas devītajai sezonai šovakar liek Rīgas "Dinamo", kas savā laukumā uzņem Ņižņekamskas "Neftekhimik" – komandu, kas pirms divām dienām zaudēja izredzes iekļūt izslēgšanas mačos. Rīdzinieku vārtos Jānis Kalniņš.

Rīgas "Dinamo" – Ņižņekamskas "Neftekhimik"

Vārti: 9:25 Porjadins (Stoļarovs, Ļekomcevs) 0:1, 12:24 Dārziņš (Bičevskis, Jerofejevs) 1:1, 18:13 Galviņš (Indrašis, Bičevskis) 2:1, 29:04 Jinje (Brulē, Sekstons, vair.) 2:2, 65:00 Toluzakovs (p.m.) 3:2
Soda minūtes: 12:12
Vārtsargi: Jānis Kalniņš – Andrejs Karejevs

2:1 Koņkovs netrāpa, toties Toluzakovs bez daudzām māņkustībām veic spēcīgu un precīzu metienu, ļaujot "Dinamo" sezonu noslēgt ar otro uzvaru pēc kārtas - 3:2!

1:1 Netrāpa arī Porjadins. Indrašis atkal mēģina eleganti, bet neizdodas.

1:1 Jinje šoreiz nespēj tikt galā ar Kalniņu, bet vēl nesekmīgāks piegājiens Bičevskim, kurš sapinas driblā.

1:1 Ne Toluzakovam, ne Koņkovam neizdodas apspēlēt vārtsargu. Tiesneši gan vēl vēro ierakstu, vai ripa nav šķērsojusi līniju, taču lēmums paliek nemainīgs - Kalniņš duelī uzvarēja.

1:1 Miks Indrašis eleganti apspēlē Karejevu un panāk izlīdzinājumu. Arī Brulē cenšas apspēlēt, bet Kalniņš labi darbojas ar nūju.

0:1 Pirmais bullīti izpilda Meija, kurš met virsū vārtsargam. Līdzīgu mēģinājumu veic arī viesu snaiperis Jinje, taču krietni sekmīgāk un trāpa stūrī.

65' Rīdziniekiem izcila iespēja Robertam Lipbsergam, divas teicamas izdevības neizmanto arī viesi, un uzvarētājs tiks noskaidrots bullīšos.

61' Papildlaiks sācies.

60' Noslēdzies pamatlaiks. Sekos pagarinājums formātā trīs pret trim līdz pirmajiem vārtiem.

58' Uzbrūkot bīstami un liekot sāncenšiem piespiesties vārtiem, vairākums tomēr netiek realizēts. Līdz pamatlaika beigām divas minūtes.

56' Ņižņekamskas "Neftekhimik" aizsargam Kamilam Fazilzjanovam noraidījums par ripas izmešanu ārpus laukuma robežām. Laukuma saimniekiem vairākums un iespēja izraut uzvaru sezonas pēdējā mačā.

53' Netraucēts metiens no vārtu priekšas un tādējādi lieliska iespēja izvirzīt komandu vadībā rodas viesu uzbrucējam Ildaram Šiksatdarovam, tomēr viņa mestā ripa lido garām Rīgas "Dinamo" cietoksnim. Viens no retajiem momentiem noslēdzošajā trešdaļā.

53' Laurim Dārziņam pa roku trāpa partnera mestā ripa no zilās līnijas. Pavadījis vairākas minūtes uz rezervistu soliņa ārstu aprūpē, Rīgas "Dinamo" rezultatīvākais spēlētājs kopā ar ledus maisu dodas uz ģērbtuvēm. Nepatīkams sezonas noslēgums Dārziņam.

43' Arī laukuma saimniekiem neizdodas realizēt vairākumu, lai gan bija laba iespēja. Tomēr Māris Bičevskis nespēja noslēgt kombināciju ar precīzu metienu no vārtu priekšas, tā vietā raidot ripu mērķim secen.

41' Sākusies noslēdzošā trešdaļa, un Rīgas "Dinamo" vēl minūte un 45 sekundes mazākumā. Tomēr noteikumus pārkāpj arī pretinieki, tādējādi laukuma saimniekiem mazākumā nācās spēlēt tikai minūti.

40' Noslēgusies otrā trešdaļa, un pēc 40 minūtēm neizšķirts.

40' Notikumiem bagāta minūte Gunāram Skvorcovam. Pēc Tima Sestito uzvarētā iemetiena viņš šauj pa vārtiem, bet trāpa pa stabu. Atgriežoties aizsardzībā, noteikumu pārkāpums par sitienu ar celi, tādēļ jādodas noraidīto soliņa virzienā.

30' Ņižņekamskas "Neftekhimik" realizē vairākumu un panāk izlīdzinājumu - 2:2. Viesi zaudē iemetienā, tomēr tūdaļ atgūst ripu. Izlaužoties no aizvārtes, ar metienu no neērtā satvēriena izceļas sāncenšu labākais snaiperis Rikards Jinje.

29' Rīgas "Dinamo" paliek mazākumā. Pretinieku spiediens, Jēkabs Rēdlihs paliek bez nūjas, viesi dodas uz vārtiem, un Aleksandram Jerofejevam noraidījums par pretinieka turēšanu ar nūju.

26' Filipa Toluzakova solo pa labo malu, pie atlēkušās ripas tiek Gints Meija, kurš to nogādā līdz Koltonam Gilīsam vārtu priekšā, bet kanādietim izdarīt metienu neļauj. Otrās trešdaļas pirmā puse klusāka nekā mača ievads, arī momentu mazāk.

21' Sākusies otrā trešdaļa. Pirmajā rīdzinieki izdarīja par trim metieniem vairāk nekā pretinieki, tomēr pamatīgi zaudēja iemetienos - 7:14.

20' Noslēgusies pirmā trešdaļa. Pēc 20 minūtēs rīdzinieki atrodas vadībā ar 2:1, pateicoties Gunta Galviņa septītajiem un Laura Dārziņa 11. vārtiem sezonā.

18' Rīgas "Dinamo" izvirzās vadībā ar 2:1. Pretuzbrukumā Miks Indrašis nogādā ripu līdz Guntim Galviņam, un komandas labākais snaiperis starp aizsargiem izceļas ar metienu tālajā stūrī.

16' Pēc Ralfa Freiberga metiena no distances cīņa vārtu priekšā par atlēkušo ripu, tomēr mājiniekiem neizdodas izvirzīties vadībā. Vairākums paliek neizmantots.

14' Aizturētā soda laikā Rīgas "Dinamo" izveido vēl vienu izdevību vārtu gūšanai. Andrejam Sergejevam tiek divas minūtes par klupināšanu, bet laukuma saimniekiem - vairākums.

13' Laukuma saimniekiem izdodas panākt izlīdzinājumu - 1:1. Pretuzbrukumā saņēmis ripu no Māra Bičevska, Lauris Dārziņš notēmē un iešauj tuvajā devītniekā. Viņam trešie vārti divās spēlēs un piektie pēdējos septiņos mačos.

10' Rīgas "Dinamo" iztur mazākumu, tomēr septiņas sekundes pēc tā beigām Ņižņekamskas "Neftekhimik" atklāj rezultātu - 1:0. Pie netraucēta metiena no tuvas distances tiek Pāvels Porjadins, un viņš ripu raida tuvajā stūrī. Uzbrucējam septītie vārti sezonā un trešie pēdējos piecos mačos.

8' Rīgas "Dinamo" paliek mazākumā. Edgaram Kuldam tiek divu minūšu piespiedu atpūta par klupināšanu. Laukumā asa bezkompromisu cīņa, un spēka paņēmieni netiek žēloti.

5' No bīstamām pozīcijām met Lauris Dārziņš, Gints Meija un Filips Toluzakovs, tomēr viesu vārtsargs Andrejs Karejevs, kurš komandai pievienojās tikai sezonas beigās, ir necauršaujams. Savukārt pie rīdzinieku vārtiem pēdējās minūtēs svilpo vējš.

4' Rīgas "Dinamo" pēc metiena dodas uz vārtu priekšu, un saķeršanās pāraug kautiņā. No cimdiem atbrīvoties pagūst Gunārs Skvorcovs, tomēr viņa dūru cīņu ar Kamilu Fazilzjanovu izjauc līnijtiesnešu iejaukšanās.

3' Dueļa ievadā iniciatīva pieder Ņižņekamskas "Neftekhimik", taču ar Rikarda Jinjes un Žilbēra Brulē metieniem galā tiek Jānis Kalniņš. Laukuma saimnieku labākais moments izvedojas pēc tam, kad Oskara Cibuļska metienu pielabo Roberts Lipsbergs, bet ripa lido mazliet pāri vārtiem.

1' Spēle ir sākusies, un pirmajā iemetienā Žilbērs Brulē pieveic Timu Sestito.

Rīgas "Dinamo" sastāvs:

Jānis Kalniņš (Jakubs Sedlāčeks); Oskars Cibuļskis – Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš – Ralfs Freibergs, Kristaps Zīle – Aleksandrs Jerofejevs, Jēkabs Rēdlihs; Lauris Dārziņš – Māris Bičevskis – Miks Indrašis, Filips Toluzakovs – Koltons Gilīss – Gints Meija, Gunārs Skvorcovs – Tims Sestito – Vitālijs Pavlovs, Roberts Lipsbergs – Georgs Golovkovs – Edgars Kulda.

1 2 3 4 5 172 komentāri

  -1 [+] [-]

, 2017-02-18 16:53, pirms 7 gadiem
Par skaistu sezonas nobeigumu!

  +1 [+] [-]

, 2017-02-18 16:54, pirms 7 gadiem
Zaudējumu

  -2 [+] [-]

, 2017-02-18 16:58, pirms 7 gadiem
Ābols(treneris) varētu atgriezties DR kopā ar Sotnieku (Masaļskim visu cieņu, bet gadi dara savu). Var jau notikt brīnums un varbūt Bobs... bet tas būtu brīnums. Brīnumi notiek, bet ļoti reti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-02-18 17:04, pirms 7 gadiem
fanotājs a rakstīja: Priecē tas,ka vakar uz LČ kausa spēlī arēna bija pilnāka,kā šodien uz pelavu,Dinamas, spēli.
Vai tiešām tā ir taisnība ?! :O

  -1 [+] [-]

, 2017-02-18 17:05, pirms 7 gadiem
fanotājs a rakstīja: Priecē tas,ka vakar uz LČ kausa spēlī arēna bija pilnāka,kā šodien uz pelavu,Dinamas, spēli.
Faktus galdā. Konkrētu skatītāju skaitu. 2-7 eiro un viena spēle pret aptuveni 25 spēlēm un 14-25 eiro. Ļoti gaidu konkrētus faktus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2017-02-18 17:07, pirms 7 gadiem
kuklitis rakstīja: Vai tiešām tā ir taisnība ?! :O
Protams ka nav, par par daudz mazāku naudu un vienus spēli nāk mazāk skatītāji. Man tas tomēr ir pārsteigums, jo cerēju ka vismaz uz vienu Latvijas kausa spēli par mazu naudu atnāks patiešām daudz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2017-02-18 17:07, pirms 7 gadiem
ParSportuLatvijā123 rakstīja: Tu gribi man iestastit, ka ginamas spele ir 14-25 eiro???
Es gāju par 22,20 ja pērk internetā. Esmu bijis arī par 14-15 ne tajās labākajās vietās.

  -2 [+] [-]

, 2017-02-18 17:08, pirms 7 gadiem
fanotājs a rakstīja: Ir tikai viens fakts,tu esi utaino trollis.
Jā tas ir skaidrs , bet kur ir pierādījumi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-02-18 17:16, pirms 7 gadiem
Kādēļ daudzi mīl DR ,jūt līdzi utt. Pirmkārt Latvijā mīl hokeju kā sporta spēli. šodienas spēle ir tipisks pierādījums , ka mums patīk DR.
Esam pēdējā vietā, biļetes dārgas - neko mainīt nevaram, bet skatītāji daudz, līdzjušana, atbalsts skaļš , ļoti labs.
Kurai komandai sezonas beigās esot pēdējā vietā nāks cilvēki par padsmit un vairāk eiro un vēl kār'tīgi jutīs līdzi spēlē ,kura neko neizšķir. Es tieši par to arī mīlu DR , ka šeit var just līdzi spēlēs arī tad kad nekas neizšķirās.

  -2 [+] [-]

, 2017-02-18 17:18, pirms 7 gadiem
fanotājs a rakstīja: Ko tu pļūti,pierādījumus iedod
Par tevi viss skaidrs - apskaties biļešu cenas bilesuserviss.lv.
Lūk pierādījums.
https://shop.piletilevi.ee/public/?...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2017-02-18 17:21, pirms 7 gadiem
Jā,krievijas klubs izdž krievijas klubu,jau 1:0
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2017-02-18 17:23, pirms 7 gadiem
ParSportuLatvijā123 rakstīja: Bilesuserviss.lv

Kops kura laika 14 eiro ir 5 eiro?
Tikai tu funi uz ginamas spelem ej pa 22 eiro!
Tie kas man sēdēja blakus gāja par velti?

  -3 [+] [-]

, 2017-02-18 17:24, pirms 7 gadiem
fanotājs a rakstīja: Nu tu cirvis,pierādījumus,ka biji uz spēli pa 22,20 eur
Cirvis vai ne , bet es bija ļoti apmierināts ar visu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2017-02-18 17:25, pirms 7 gadiem
fanotājs a rakstīja: Jautājums FUNIM,kas pašlaik uzvar?

Atbilde:Viena no divām mūsējām komandām.
Atbilde fanotājam. Pašlaik uzvat ņeftehimik 1-0.

  -2 [+] [-]

, 2017-02-18 17:25, pirms 7 gadiem
1-1

     [+] [-]

, 2017-02-18 17:25, pirms 7 gadiem
Maitas

  -2 [+] [-]

, 2017-02-18 17:26, pirms 7 gadiem
fanotājs a rakstīja: Šodien arēnā visi ir pa velti
Tas gan ir superjaunums. Tu galvu ķīlā liec ka neviens par biļeti neko nav maksājis.

  -1 [+] [-]

, 2017-02-18 17:27, pirms 7 gadiem
neftihimik atakuj ne atakuj vsjo ravno palucis huj
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-02-18 17:27, pirms 7 gadiem
Mīkstais Juris pat aiz prieks kājās pieleca kad Dārzenis dabūju šaibu kastē !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-02-18 17:28, pirms 7 gadiem
Ir Hārtlijs - ir Dārziņš. Lai gan es par Dārziņu kā Dr sezonas labāko spēlētāju nobalsoju pirms šīm 2 spēlēm. Patīkami ka Lauris to apstiprina.
1 2 3 4 5 172 komentāri