Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Video: Mežsargam sausā spēle, Ravinskim divi vārti, HS "Rīga" apspēlē līdervienību "Olimp"

Egīls Balodis
Egīls Balodis
"Optibet" hokeja līgas spēlē HS Rīga savā laukumā pieveica līdervienību Olimp/Venta 2002 ar 4:0 (0:0; 2:0; 2:0). Mājiniekus lieliski spēlē noturēja vārtsargs Kārlis Mežsargs, atvairot visus 50 viesu metienus, bet Anrī Ravinskis atklāja spēles rezultātu 2. perioda vidū un spēles izskaņā aizturētā soda laikā iemeta arī ceturto ripu olimpiešu jau tukšajos vārtos. Kristaps Kristiņš un Ģirts Silkalns ar saviem vārtu guvumiem veicināja HS Rīga pārliecinošo uzvaru šajā spēlē.
Vērtējums: +1

     [+] [-]

, 2021-01-19 09:25, pirms 3 gadiem
Labīī! Tā jau ir ar Olimpu - veci. Ja pirmajā periodā pretinieku salauž, tad ir ok, bet ja 3. periodā vēl jāiedzen, tad baterijas tukšas. 4. HS Riga vārtu guvums tam ir spilgts piemērs - aizsargi kājas nevelk, kamēr jaunie skrien vēsā mierā. Labs!
Ceru, ka HS Riga piedomās pie šīs lietas. Viņu spēks ir spēks. Ar skriešanu daudzas komandas šajā līgā viņi var uzvarēt.