Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

IBU kauss: Birkentāls neiziet uz starta iedzīšanā, sprinta uzvarētājam astoņas kļūdas

Agris Suveizda

IBU kauss: Birkentāls neiziet uz starta iedzīšanā, sprinta uzvarētājam astoņas kļūdas
Renārs Birkentāls. Foto: No sportista Instagram profila

Slovākijā aizvadītas IBU kausa sacensības biatlona iedzīšanā vīriešiem. Starp dalībniekiem tomēr nebija latviešu sportista Renāra Birkentāla.

Vakar sprintā Birkentāls ar vienu kļūdu šaušanā ieguva 58. vietu, taču šodien bija starp pieciem biatlonistiem, kuri iedzīšanā nestartēja. Uzvarēja norvēģis Endre Stremshaims, kurš vakar sprintā tika pie bronzas. Viņš šautuvē kļūdījās divreiz un finišā par gandrīz minūti apsteidza ukraini Ruslanu Tkalenko, kurš startēja sestais un kļūdījās vienreiz. Pie bronzas ar divām kļūdām tika krievu biatlonists Kirils Streļcovs, kuram sprintā septītā pozīcija.

Sprinta veiksminieki šodien nespēja tikt galā ar mērķiem. Sprinta uzvarētājs Semjons Sučilovs no Krievijas kļūdījās astoņas reizes un nokrita uz 15. vietu, norvēģis Siverts Bakens ar piecām kļūdām no otrās vietas atkāpās uz astoto, bet vakardienas bronzas ieguvējs Aleksejs Sļepovs no Krievijas ar septiņām kļūdām atkrita uz 19. pozīciju.

Izmantotie resursi:
https://www.biathlonworld.com/competitions/ibu-cup/events/ibu-cup-biathlon-(relocated)-brezno-osrblie-1920/bt1920sibucp05/race/men-125-km-pursuit/bt1920sibucp05smpu/