Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vengers: "Sančesa pāreja uz "United" ir iespējama"

Andrejs Siliņš

Vengers: "Sančesa pāreja uz "United" ir iespējama"
Aleksis Sančess
Foto: AFP / Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Arsenal" gavenais treneris Arsēns Vengers atzinis, ka uzbrucēja Aleksa Sančesa pāreja uz citu Premjerlīgas vienību "Manchester United" līdz transfēru loga beigām janvārī esot iespējama.

Sančesam vasarā beigsies līgums ar "Arsenal", un spēlētājs nav steidzies to pagarināt, tāpēc klubs izskata spēlētāja pārdošanas iespējas, pretējā gadījumā Sančess vasarā jau kā brīvais aģents varēs parakstīt līgumu ar jebkuru citu klubu, un "Arsenal" par vērtīgo futbolistu nesaņems nekāda veida kompensāciju.

Premjerlīgas līdere Mančestras "City" arī vēlējās iegūt Sančesu, taču jau iepriekš izskanēja informācija, ka klubs neesot gatavs par 29 gadus veco čīlieti maksāt prasītos 40 miljonus eiro. Britu mediju rīcībā ir informācija, ka Sančess jau vienojies par personisko līgumu ar "United" un atlicis jautājums par to, kad spēlētājs klubam pievienosies - vasarā kā brīvais aģents vai jau šomēnes, kas ļautu arī "Arsenal" tikt pie kāda labuma.

"Esmu strādājis ar transfēriem jau 30 gadus, tāpēc varu teikt, ka [Sančesa pāreja jau janvārī] ir iespējama, tomēr jebkurā brīdī darījums var izjukt," sacīja Vengers. "Man nav problēmu ar Sančesa attieksmi. Viņš vakardienas treniņā darbojās ar pilnu atdevi. Viņam ir 29 gadi un, protams, nākamais līgums viņam būs ļoti svarīgs."

Jau iepriekš runāts, ka "United" darījumā varētu iekļaut savu uzbrūkošo pussargu Henriku Mhitarjanu, un Vengers norādījis, ka tāda iespēja tiešām nav nereāla: "Man viņš patīk. Daudz reižu pret viņu spēlējām tad, kad viņš bija Dortmundē. Viņš bija šo spēļu kvalitātes vērts." Mhitarjans Mančestras klubam pievienojās 2016. gada vasarā, taču nav līdz galam spējis iejusties Žuzē Moriņju piedāvātajā futbolā.

Pārdodot "Everton" vienībai Teo Volkotu, "Arsenal" ir uzbrucēja meklējumos, bet iepriekš kā potenciālie jaunpienācēji minēti Dortmundes "Borussia" gabonietis Pjērs Emeriks Obamejangs un "Bordeaux" brazīlietis Malkolms. Vengers atklājis, ka par 20 gadus vecā Malkolma iegādi skaidrības nav. 28 gadus vecais Obamejangs komandā iederētos, taču Vengers nevēlējās komentēt iespējamo darījumu. "Tādas lietas labāk turēt noslēpumā un nekomentēt pirms nekas nav noticis."

Izmantotie resursi:
BBC

     [+] [-]

, 2018-01-18 16:32, pirms 6 gadiem
Jaunākās ziņas ir tādas, ka transfērs tiks oficiāli apstiprināts tuvākajās 24 h. Pārejas kopējās samaksas būs ap 200 milj. eiro, ieskaitot visas kompensācijas aģentam, wage un transfēra summa. Transfērā būs iesastīts Mikhi, tas 100% zināms.

     [+] [-]

, 2018-01-18 16:33, pirms 6 gadiem
Būtu ļoti labi ja pievienotos līdz Janvāra beigām. Būtu labs papildinājums.

     [+] [-]

, 2018-01-18 17:16, pirms 6 gadiem
Lingardam, Rešfordam un Marsialam konkurents flangos.
Redzēsim kā Morinju viņu izmantos..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja