Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Viedoklis: Deniņš: "Raganu medības hokejā - atgriežamies 400 gadu tālā pagātnē"

Andrejs Siliņš

Viedoklis: Deniņš: "Raganu medības hokejā - atgriežamies 400 gadu tālā pagātnē"
Foto: Gints Ivuškāns, f64

Savu viedokli par aktuālajiem notikumiem Latvijas hokejā Sportacentrs.com iesūtījis bijušais Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valdes loceklis, Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes Vadībzinātnes nodaļas profesors Andris Deniņš.

"Latvijā hokejs allaž bijis cieņā un visai plaši apspriests temats, īpaši tagad, kad vairāki Latvijas hokeja saimniecības pārstāvji “parūpējušies” par to, lai hokeja notikumi būtu vēl aktuālāki. Tā, piemēram, “Dinamo Rīga” prezidenta Jura Savicka lēmums aizliegt talismanam Jurčikam Raganam – vienam no pašiem uzticamākajiem faniem – apmeklēt Rīgas “Dinamo” hokeja spēles ir kaut kas no zinātniskās fantastikas, taču zināmā mērā atspoguļo Latvijas hokejā notiekošo.

Man nekad nav bijis skaidrs, kāpēc vispār Latvijas komandai jāpiedalās Krievijas čempionātā, kurā dominē viens sponsors un kura kvalitāte nebūt nav augsta. Pat politiski nav konsekvences - “Jauno vilni”, kas bija balstīts uz komerciju - padzenam, “Dinamo”, kas nav balstīts priekš Latvijas, ne uz kā - atbalstam. Mans viedoklis, ka “Dinamo” nav jāpiedalās KHL. Ir jāatrod citas alternatīvas, kuras ir visai daudz un nav jāgaida, kamēr krievi izmet aiz borta “Dinamo”, kas ir visai ticams.

Februārī Dienvidkorejas pilsētā Phjončhanā notiks ziemas olimpiskās spēles, kur diemžēl, pēc ilgāka pārtraukuma, nepiedalīsies Latvijas hokeja izlase. Iemesli var būt daudz un dažādi, tostarp pietiekami objektīvi – var jau būt, ka Vācijas hokeja izlase bija spēcīgāka un esošā situācija ir likumsakarība, nevis nejaušība. Lai būtu likumsakarīgi, nepieciešams sakārtot gan pieaugušo, gan jauniešu izlasi jeb hokeja saimniecību.

Aizvadītajā pasaules čempionātā Latvijas U20 vecuma hokeja izlase palika otrā aiz Kazahstānas, nespējot atgriezties A grupā. Latvijas hokeja federācijas klauna Viestura Koziola iecere, ka šā vecuma komandai vajadzētu A grupā noturēties vismaz piecus gadus, ir apsveicama, taču jābūt reālam pamatam, lai kas tāds notiktu. Ja atskatāmies pagātnē, tad pēdējo astoņu gadu laikā piecreiz izlase spēlējusi starp labākajiem, divas reizes 1. divīzijā uzvarēts, divas reizes esam palikuši otrie, bet reizi – trešie.

Skaidrs, ka ne U18, ne arī U20 izlases kopējais sniegums nevar būt 100% katalizators tam, kā profesionāļu karjerā veiksies spēlētājiem un, līdz ar to, arī pieaugušo izlasei. Tajā pašā laikā zināmus secinājumus varam izdarīt, ja runājam par saviem konkurentiem kontekstā ar jauno talantu kalvi – dāņiem četri turnīri pēc kārtas elitē, Šveicei jau deviņi. Šīs izlases izcēlušās ar zināmu stabilitāti, kas vainagojās ar individuāli spēcīgu spēlētāju parādīšanos – Nikolajs Ēlerss dāņiem, bet šveiciešiem Niko Hišīrs. Šobrīd mēs varam pasapņot par šāda līmeņa spēlētājiem, taču viena lieta ir skaidra – funkcionāriem jādara viss, lai radītu vidi, kurā varētu rasties šādi talanti.

Arī jauniešu izlasēs pirmo vijoli spēlē puiši, kuri ikdienā trenējas ārpus Latvijas – U20 izlasē tādi bija 11 spēlētāji. Veiksmīga rezultāta pamatā – īpaši valstīm, kurām hokeja resursi (spēlētāji) ir ierobežoti – ļoti būtiska ir komandas saspēle, tāpēc nepieciešamas fundamentālākas pārmaiņas hokeja piramīdas pašā apakšā. Tāpat nepieciešams atbildēt uz jautājumu, kāpēc jaunie hokejisti izvēlas doties uz Šveici, Norvēģiju, Dāniju, Zviedriju vai pat aiz okeāna – Kanādu un ASV?

Latvijā spēcīgākā jauno hokejistu skola ir HS “Rīga”, kas jau izsenis ir ne tikai dažādu vecumu Latvijas jauniešu un junioru izlašu bāzes komanda, bet arī sagatavo hokejistus profesionāļu gaitām un Latvijas lielajai izlasei. Neskatoties uz spēcīgajām tradīcijām, diemžēl skolā valda visai liels haoss, kas, ja netiks sakārtotas, pārskatāmā nākotnē var atstāt ļoti negatīvas sekas visam Latvijas hokejam.

Jau 2013. gadā jauno hokejistu vecāki devās uz Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu, lai izklāstītu vairākus sasāpējušos jautājumus. Pēc vairākiem lēmumiem darbs tika uzteikts tā brīža hokeja skolas direktoram Dainim Locim, gan viņa vietniekam administratīvi saimnieciskajā darbā Jurim Ozolam. Lai arī jaunā vadība atnākusi ar solījumiem par labāku dzīvi, arī pēc teju pieciem gadiem minētās problēmas nav atrisinātas – gan organizatoriskā, gan arī saimnieciskā līmenī. Zināms, ka līdzīga rakstura problēmas ir vēl vairākās hokeja skolās.

Šobrīd nav vērts apspriest, kad mums varētu parādīties tāda līmeņa hokejists, kurš Nacionālajā hokeja līgā (NHL) varētu spēlēt vadošās lomas. Te vairāk ir stāsts par hokeja vides sakārtošanu – ja jauniešu līmenī netiks organizētas mērķtiecīgas hokeja infrastruktūru attīstošas darbības, tad pilnīgi reāls scenārijs, ka nākotnē pilnīgi visas izlases atradīsies pirmajā divīzijā. Ukraina, ar kuru pirms gadiem spēkojāmies kā līdzīgs ar līdzīgu, pērn nokrita vēl vienu pakāpienu zemāk – uz pirmās divīzijas B grupu. Tas ir reāls piemērs, kā, nestrādājot ar skatu nākotnē, hokejs var iekrist bezdibenī. Piecelties vienmēr ir grūtāk, tāpēc ir jārīkojas, kamēr nav par vēlu!

Andris Deniņš
Profesors, Latvijas Hokeja federācijas (LHF) bijušais valdes loceklis

1 2 64 komentāri

  +9 [+] [-]

, 2018-01-18 14:05, pirms 6 gadiem
Hm, īsti nesapratu, kādu vēstījumu Deniņa kungs gribēja paust?

  +5 [+] [-]

, 2018-01-18 14:08, pirms 6 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Hm, īsti nesapratu, kādu vēstījumu Deniņa kungs gribēja paust?
Kas viss ir slikti.

  +8 [+] [-]

, 2018-01-18 14:15, pirms 6 gadiem
abižots zons
šis vispār labs
Latvijas hokeja federācijas klauna Viestura Koziola.....!
profesoram jau vajadzētu apjēgt, ka visam, par ko šams brīnās, ir ļoti racionāli izskaidrojumi.

  +3 [+] [-]

, 2018-01-18 14:20, pirms 6 gadiem
Tas JURČIKA - Raganas tēls personīgi man likās pastulbs. Atceros kad vienreiz vēl SP viņš vispār uzvedās neadekvāti!

  +6 [+] [-]

, 2018-01-18 14:21, pirms 6 gadiem
RENO MARKS rakstīja: Tas JURČIKA - Raganas tēls personīgi man likās pastulbs. Atceros kad vienreiz vēl SP viņš vispār uzvedās neadekvāti!
Tak piekāst to raganu, smiekls jau ir par veidu un pamatojumu kā tas tika izdarīts.

 +21 [+] [-]

, 2018-01-18 14:22, pirms 6 gadiem
Cien. Andri Deniņ. Saucot citus par klauniem, parādat savu līmeni ne vien kā bijušais LHF valdes loceklis, kas gan neizraisītu lielu izbrīnu, bet arī kā Latvijas Universitātes profesors, kas gan izbrīna vairāk. Un izskatās, ka viens no lielāko problēmu iemesliem esošajai LHF vadībai esat Jūs, ja jau no 1998. gada bijāt LHF valdes loceklis, acīmredzami ilgā laika posmā nespējot veikt uzlabojumus, kurus tik kvēli tagad piesaucat.

 +13 [+] [-]

, 2018-01-18 14:23, pirms 6 gadiem
purva_velns rakstīja: abižots zons
šis vispār labs
Latvijas hokeja federācijas klauna Viestura Koziola.....!
profesoram jau vajadzētu apjēgt, ka visam, par ko šams brīnās, ir ļoti racionāli izskaidrojumi.
Mani atkal šis paķēra: Mans viedoklis, ka “Dinamo” nav jāpiedalās KHL. Ir jāatrod citas alternatīvas, kuras ir visai daudz
Daudz alternatīvu? Es pagaidām redzu divas. Nespēle't KHL un beigt pastāvēšanu. Nespēlēt KHL un spēlēt LČ (tam naudi var sakasīt bez kremļa piešprices). Kuras ir pārējās "daudzās"?

 +10 [+] [-]

, 2018-01-18 14:23, pirms 6 gadiem
Profesora auditora kungs pierāda, ka intelekts viņam ir ciema muļķīša līmenī. Phenjana (Phjončhana) ir ZIEMEĻkorejas galvaspilsēta!!!
Sajaukt Ziemeļ- un Dienvidkorejas? Sēdies, Deniņ, divi! Profesor, jūsu zināšanām steigšus nepieciešams audits un trekna siksna!

  +6 [+] [-]

, 2018-01-18 14:24, pirms 6 gadiem
Neko jau viņš jaunu nepastāstīja, viss jau ir zināms, ka hokejs ir bedrē, bet diemžēl Latvijas futbols ir vēl lielākā dziļākā bedrē.

     [+] [-]

, 2018-01-18 14:27, pirms 6 gadiem
Visam var piekrist, tikai jāpapildina, ka liela daļa cēloņu meklējami jau Kiras laikā. Gada laikā kopš federācijas maiņas nekas būtiski nav mainījies.
Jaunā federācija piesaistīja Hārtliju - arī Kira bija piesaistījis Nolanu.
OHL uzņem apgriezienus - Kiras laikos bija Samsung virslīga (ceru, ka sponsoru vēl atceros pareizi), kur Ogre ar Kerču rūpējās par notikumiem laukumā un Znaroks bija Rīgas jauniešu treneris.
U-izlases spēlē kā vienmēr.
Tā kā var secināt, ka īslaicīgā griezumā nekas nav mainījies. Par ilgtermiņu grūti spriest tikai pēc gada, bet, kad varēs spriest par rezultātu un uzņemtā virziena pareizību, ir labs jautājums.

  +2 [+] [-]

, 2018-01-18 14:30, pirms 6 gadiem
huy rakstīja: Mani atkal šis paķēra: Mans viedoklis, ka “Dinamo” nav jāpiedalās KHL. Ir jāatrod citas alternatīvas, kuras ir visai daudz
Daudz alternatīvu? Es pagaidām redzu divas. Nespēle't KHL un beigt pastāvēšanu. Nespēlēt KHL un spēlēt LČ (tam naudi var sakasīt bez kremļa piešprices). Kuras ir pārējās "daudzās"?
tas ir jautājums. es ar neko vairāk neredzu. Skandināvija? da naf. mēs tur kādam vajadzīgi. BLR ar vairs nav tā.

 +10 [+] [-]

, 2018-01-18 14:32, pirms 6 gadiem
man tikai viens jautājums:

Kur viņš bija ar visām šim gudrībām laikā kad Kirovs vadīja LHF un viņš bija viņa loceklis.. atvainojos - valdes loceklis?

Tad Kirova laikā viss bija super un tās visas problēmas kas ir tagad sākās 2 gadus atpakaļ?

  +7 [+] [-]

, 2018-01-18 14:35, pirms 6 gadiem
sandis444444 rakstīja: man tikai viens jautājums:

Kur viņš bija ar visām šim gudrībām laikā kad Kirovs vadīja LHF un viņš bija viņa loceklis.. atvainojos - valdes loceklis?

Tad Kirova laikā viss bija super un tās visas problēmas kas ir tagad sākās 2 gadus atpakaļ?
laikam Kira rūpējās par saviem locekļiem un atmeta kaut ko no grindex turzas
tagad šam parādījies "Viedoklis"

  -2 [+] [-]

, 2018-01-18 14:38, pirms 6 gadiem
huy rakstīja: Mani atkal šis paķēra: Mans viedoklis, ka “Dinamo” nav jāpiedalās KHL. Ir jāatrod citas alternatīvas, kuras ir visai daudz
Daudz alternatīvu? Es pagaidām redzu divas. Nespēle't KHL un beigt pastāvēšanu. Nespēlēt KHL un spēlēt LČ (tam naudi var sakasīt bez kremļa piešprices). Kuras ir pārējās "daudzās"?
Alternatīvas:
1. Spēlēt OHL;
2.Atkal nolūgties belariem, lai ļauj piedalīties LV klubiem BČ;
3. Kopā ar belariem mēģināt reaminēt Austrumeiropas hokeja līgu pieslēdzot poļus, ukraiņu un leišus.
4. Mēģināt startēt Polijas čempī.
5. Mēģināt startēt EBEL, jo tas jau tā ir plašs čempionāts ar savu daudzo valstu pārstāvniecību.

  +8 [+] [-]

, 2018-01-18 14:38, pirms 6 gadiem
Ja Koziols ir klauns, deniņos atsistais Deniņš ir Kirova galma āksts. 20 gadus ar Kirovu varēja labot, uzlabot un salabot vosu LHF, tomēr tik vien kā bikses pietaisīja Kirova kabinētā. Šis shēmotājs varēja izmantot iespēj paklusēt... Priekā!

  +4 [+] [-]

, 2018-01-18 14:54, pirms 6 gadiem
kopumā vēstule ir vairāk pārmetums Kirova laika LHF , nekā patreizējai. Ko tad var mainīt nepilna gada laikā?! Un, ja šķiet, ka kāds dara nepareizi, tāda līmeņa funkcionāram ir jādod alternatīvs variants. Es arī domāju, ka spēlēšana Krievijas līgās (KHL, MHL) ir netālredzīgs ceļš. 2007 gadā tā bija iespēja, kas jāizmanto. Bet jau gadus 5 vajadzēja meklēt sadarbību ar somiem vai zviedriem (prāmis tak kursē katru dienu !!!) . Neticu, ka mēs nevarētu atrast iespēju gan jaunajiem, gan pieaugušajiem spēlēt zviedru čempī. Arī zviedru uzņēmumu pie mums ir daudz, kaut vai tās pašas bankas! Gan jau finansējums priekš Allsvenskan atrastos.
Bet, par klaunu saukt kādu bez pamata un pierādījumiem nav profesora vārda cienīgi.
Bet rakstītajā ir daudz patiesības, nenoliedzami...

     [+] [-]

, 2018-01-18 14:58, pirms 6 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Profesora auditora kungs pierāda, ka intelekts viņam ir ciema muļķīša līmenī. Phenjana (Phjončhana) ir ZIEMEĻkorejas galvaspilsēta!!!
Sajaukt Ziemeļ- un Dienvidkorejas? Sēdies, Deniņ, divi! Profesor, jūsu zināšanām steigšus nepieciešams audits un trekna siksna!
Tikko lielu savu muļķību un tukšu runāšanu parādīji tu. Pameklē, lūdzu, internetā šī gada OS galvaspilsētu. Tā vien izskatās, ka tā ir Phjončhana, kura nav Ziemeļkorejas galvaspilsēta. Patīk šie runātāji, kuri grib izlikties gudrāki par visiem 😂

  +3 [+] [-]

, 2018-01-18 14:59, pirms 6 gadiem
Calvin rakstīja: kopumā vēstule ir vairāk pārmetums Kirova laika LHF , nekā patreizējai. Ko tad var mainīt nepilna gada laikā?! Un, ja šķiet, ka kāds dara nepareizi, tāda līmeņa funkcionāram ir jādod alternatīvs variants. Es arī domāju, ka spēlēšana Krievijas līgās (KHL, MHL) ir netālredzīgs ceļš. 2007 gadā tā bija iespēja, kas jāizmanto. Bet jau gadus 5 vajadzēja meklēt sadarbību ar somiem vai zviedriem (prāmis tak kursē katru dienu !!!) . Neticu, ka mēs nevarētu atrast iespēju gan jaunajiem, gan pieaugušajiem spēlēt zviedru čempī. Arī zviedru uzņēmumu pie mums ir daudz, kaut vai tās pašas bankas! Gan jau finansējums priekš Allsvenskan atrastos.
Bet, par klaunu saukt kādu bez pamata un pierādījumiem nav profesora vārda cienīgi.
Bet rakstītajā ir daudz patiesības, nenoliedzami...
Nu neinteresē Mīkstam Jurim neviens cits hokeja čempionāts, kā vien KHL, kuru pilnībā uztaisīja, un tagad kontrolē čomi no KGBešņiku laikiem.

  +5 [+] [-]

, 2018-01-18 15:04, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Alternatīvas:
1. Spēlēt OHL;
2.Atkal nolūgties belariem, lai ļauj piedalīties LV klubiem BČ;
3. Kopā ar belariem mēģināt reaminēt Austrumeiropas hokeja līgu pieslēdzot poļus, ukraiņu un leišus.
4. Mēģināt startēt Polijas čempī.
5. Mēģināt startēt EBEL, jo tas jau tā ir plašs čempionāts ar savu daudzo valstu pārstāvniecību.
par LČ es jau uzrakstīju. Pārējās tāpat var pierakstīt "mēģināt startēt Vācijā, NHL u.t.t." Tās uz šo brīdi nav reālas alternatīvas.

     [+] [-]

, 2018-01-18 15:09, pirms 6 gadiem
Sveiki, kungs / kundze!

Es esmu Sandra Kelly Maskuller sekretāre naudas aizdevumu sabiedrība starp privātpersonu.

Vai jums ir nepieciešami naudas aizdevumi starp privātpersonām, lai saskarētos ar finansiālajām grūtībām, lai beidzot izkļūtu no strupceļa, kas izraisa bankas, noraidot jūsu kredītprasību failus? Sandranas kundze spēj jums aizdot jums nepieciešamo summu un apstākļus, kas padarīs jūsu dzīvi vieglāku. Tāpēc sazinieties ar mani, lai uzzinātu vairāk par mūsu labvēlīgajiem apstākļiem.

Mēs piedāvājam no 10 000 eiro līdz 10 000 000 eiro ar atmaksas termiņu no 5 gadiem līdz 25 gadiem ar likmi 2% gadā. Jūs varat sazināties ar mani:

sandrana_credito@hotmail.com

sandrana_credito@hotmail.com

paldies

     [+] [-]

, 2018-01-18 15:13, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Alternatīvas:
1. Spēlēt OHL;
2.Atkal nolūgties belariem, lai ļauj piedalīties LV klubiem BČ;
3. Kopā ar belariem mēģināt reaminēt Austrumeiropas hokeja līgu pieslēdzot poļus, ukraiņu un leišus.
4. Mēģināt startēt Polijas čempī.
5. Mēģināt startēt EBEL, jo tas jau tā ir plašs čempionāts ar savu daudzo valstu pārstāvniecību.
No taviem piedāvājumiem pirmais nav pieņemams. Nevar vārīties savā sulā. Vislabāksi man būtu trešais variants. Tikai jāatceras tas ka KHL piesaista ar savu zemtekstu-kā Latvijas klubs sitās ar krievu klubu.varbūt. Atkal te daudzi sāks spriedelēt kurš ir kurš, kādu valsti pārstāv. Ja mēs tā pavisam godīgi skatītos uz lietām, tad daudzi atzītu ka spēles pret Krievijas klubiem ir papildus emocijas. Neviena cita līga tik daudz skatītājus nesavilks. Jābūt spēcīgai līgai un jābūt kādai odziņai kas piesaista papildus.

  -2 [+] [-]

, 2018-01-18 15:22, pirms 6 gadiem
huy rakstīja: par LČ es jau uzrakstīju. Pārējās tāpat var pierakstīt "mēģināt startēt Vācijā, NHL u.t.t." Tās uz šo brīdi nav reālas alternatīvas.
Jā,protams, ka pārējais viss ir tikai pieņēmumu formā.

     [+] [-]

, 2018-01-18 15:23, pirms 6 gadiem
Es īsti reālu alternatīvu redzu vienu, bet arī tās iespējamība nav liela. Baltkrievijas čempionāts. Tikai šādām spēlēm ažiotāža būs jūtami mazāka, skatītāju stipri mazāk.

  +4 [+] [-]

, 2018-01-18 15:24, pirms 6 gadiem
Siliņ, šito viedokli tiešām ir uzrakstījis profesors?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-01-18 15:25, pirms 6 gadiem
huy rakstīja: Mani atkal šis paķēra: Mans viedoklis, ka “Dinamo” nav jāpiedalās KHL. Ir jāatrod citas alternatīvas, kuras ir visai daudz
Daudz alternatīvu? Es pagaidām redzu divas. Nespēle't KHL un beigt pastāvēšanu. Nespēlēt KHL un spēlēt LČ (tam naudi var sakasīt bez kremļa piešprices). Kuras ir pārējās "daudzās"?
Ir tikai divi ceļi gāzes klubam kuru uztur par krievu naudu, vai nu krievu līga vai nu nekāda līga...cita ceļa nav čekas klubam!

  -1 [+] [-]

, 2018-01-18 15:27, pirms 6 gadiem
huy rakstīja: Mani atkal šis paķēra: Mans viedoklis, ka “Dinamo” nav jāpiedalās KHL. Ir jāatrod citas alternatīvas, kuras ir visai daudz
Daudz alternatīvu? Es pagaidām redzu divas. Nespēle't KHL un beigt pastāvēšanu. Nespēlēt KHL un spēlēt LČ (tam naudi var sakasīt bez kremļa piešprices). Kuras ir pārējās "daudzās"?
Gan jau, ka buļbaši arī paņemtu savā čempī. Bet, domāju, ka tad būtu +/- jāsaglabā esošais sastāvs, lai cerētu kaut 1/3 komandu apsteigt.

  -2 [+] [-]

, 2018-01-18 15:28, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: No taviem piedāvājumiem pirmais nav pieņemams. Nevar vārīties savā sulā. Vislabāksi man būtu trešais variants. Tikai jāatceras tas ka KHL piesaista ar savu zemtekstu-kā Latvijas klubs sitās ar krievu klubu.varbūt. Atkal te daudzi sāks spriedelēt kurš ir kurš, kādu valsti pārstāv. Ja mēs tā pavisam godīgi skatītos uz lietām, tad daudzi atzītu ka spēles pret Krievijas klubiem ir papildus emocijas. Neviena cita līga tik daudz skatītājus nesavilks. Jābūt spēcīgai līgai un jābūt kādai odziņai kas piesaista papildus.
Tikai cilvēki ar ļoti zemu pašapziņu mēģina pievilkt sportiskām uzvarām un zaudējumiem kaut ko vairāk. Pēc šādām sportiskām uzvarām un zaudējumiem nekas nemainās, ja neskaita, ka daži cilvēki vienīgi caur saviem kompleksiem gūst psiholoģisko apmierinājumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-01-18 15:30, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: Ir tikai divi ceļi gāzes klubam kuru uztur par krievu naudu, vai nu krievu līga vai nu nekāda līga...cita ceļa nav čekas klubam!
Tā gan, jo pirms Krievu Huiņas Latvijā izveides Mīksto Juri LV hokejam ne tuvu neredzēja, un kad vateņiem apniks pumpēt tajā naudu, tad viņš atkal pazudīs no LV hokeja skatuves.
Domāju, ka tāpat ir labāk, un lai viņš ņemas ar savu tenisu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-01-18 15:31, pirms 6 gadiem
Kiras pirksts

  +2 [+] [-]

, 2018-01-18 15:33, pirms 6 gadiem
biskaps rakstīja: Gan jau, ka buļbaši arī paņemtu savā čempī. Bet, domāju, ka tad būtu +/- jāsaglabā esošais sastāvs, lai cerētu kaut 1/3 komandu apsteigt.
Es pilnīgi pieļauju, ja tomēr TRTD tiek likvidēts un nespēlē krievu čempī, ka tad varētu parādīties komanda ar nosaukumu "Dinamo" Latvijas čempī, bet tam nebūtu nekāda sakara ar pašreizējo vadību...starp citu diezgan reāls scenārijs, jo Piņķos OHL komandas nav un ja pazūd TRTD no Krievijas, tad HK Rīga ar pazudīs no MHL, tad ir no kā salasīt blici. Par belaru čempi nezinu...tomēr sliecos , ka savas jāattīsta.
p.s. katrā ziņā tādus murgus ko klausos par somiem, zviedriem, namejs vispār gājis tālāk uz EBEL vajag aizmirst, jo tie ir nereāli un utopiski
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 64 komentāri