Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Heivorda traumu neveiksmes turpinās - pirksta lūzums pārbaudes spēlē

Rolands Eliņš

Heivorda traumu neveiksmes turpinās - pirksta lūzums pārbaudes spēlē
Gordons Heivords. Foto: AFP/Scanpix

NBA basketbolists Gordons Heivords novembrī noslēdza 120 miljonu dolāru vērtu līgumu, pievienojoties Šarlotas "Hornets" vienībai. Vēl pirms regulārās sezonas sākuma viņš jau atkal nonācis savainoto spēlētāju sarakstā, jo mačā pret "Raptors" guva traumu, kas medicīniskajās pārbaudēs apstiprināta kā kaula lūzums labās rokas mazajā pirkstā.

Gordons Heivords pirmdien piedalījās pārbaudes mačā pret "Raptors", kurā laukumā pavadīja 24 minūtes un guva 14 punktus. Tā bija Heivorda otrā spēle "Hornets" sastāvā un tā nebija veiksmīga. Mačā viņš guva traumu, kas varētu likt viņam izlaist sezonas sākumu.

"Hornets", informējot par savas jaunās zvaigznes savainojumu, nenorādīja pat aptuveno atveseļošanās termiņu. Kluba paziņojumā minēts, ka Heivorda atgriešanās laukumā būs atkarīga no viņa sāpju līmeņa un ērtībām.

Heivords noteikti bija cerējis, ka izdosies atstāt savainojumus savā iepriekšējā komandā Bostonā, kurā viņš ieradās 2017. gadā, taču tā arī neparādīja cerēto sniegumu, jo jau pašā sākumā guva ļoti smagu savainojumu, kas lika izlaist visu sezonu un arī pēc tam ietekmēja viņa spēli. Heivordam turklāt arī pēc tam bija traumas – rokas lūzums pagājušajā novembrī, kājas nerva problēmas decembrī un izmežģīta potīte šovasar, kas lika viņam izlaist lielāko daļu izslēgšanas spēļu "Celtics" sastāvā.

Heivords aizvadītajā sezonā "Celtics" rindās tika pie 17.5 punktiem vidēji spēlē, kā arī savāca 6.7 atlēkušās bumbas un veica 4.1 rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...