Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Teksta tiešraide: ''Dinamo'' - CSKA 1:4 (spēle galā)

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Teksta tiešraide: ''Dinamo'' - CSKA 1:4 (spēle galā)
Nerijus Ališausks. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Rīgas ''Dinamo'' otro reizi šosezon tiekas ar Maskavas CSKA, cenšoties revanšēties par zaudējumu viesos. Mājinieku sastāvā pēc ilgāka pārtraukuma atgriezušies aizsargi Kristofers Berjlunds un Nerijus Ališausks, bet pieteikumā nav saslimušā Aleksandera Salāka - vārtu drošība uzticēta Andrejam Makarovam.

Rīgas ''Dinamo'' - Maskavas CSKA 1:4 (1:1;0:2;0:1)

Vārti: 7:19 Mamins (Kiseļevičs) 0:1, 19:59 Eštons (Kulda, Marenis) 1:1, 29:29 Šalunovs (Tolčinskis) 1:2, 34:23 Mamins (Vejs, Čmihovs) 1:3, 59:17 Mamins (Vejs) (t.v.) 1:4
Soda minūtes: 4:8
Vārtsargi: Andrejs Makarovs - Larss Juhansons

60` Spēlējot vairākas minūtes ar tukšiem vārtiem, "Dinamo" tādus patiešām labus momentus neizveido. Pēdējā minūtē netiek savākta ripa uz pretinieku līnijas un pretuzbrukumā Mamins iemet tukšos vārtos, nokārtojot sev "hat-trick".

59` "Dinamo" spēlē ar tukšiem vārtiem, taču panākumus tas nenes.

56` Sadursmē ar pretinieku cieš Miķelis Rēdlihs, atstājot laukumu ar sāpju grimasi. Bīstamu metienu no vārtu priekšas izpilda Vejs, bet Makarovs ir vietā.

54` Mazākumā vārtus izdodas nosargāt neskartus. Makarovs glābj pēc Konstantīna Okulova metiena no vārtu priekšas, bet vēl vienu viesu uzbrucēja izrāvienu aptur Džeriņš.

52` Rīdziniekiem pirmais mazākums šovakar.

52` Mamčics zaudē ripu uz pretinieku zilās līnijas un viesi izraujas pretuzbrukumā trijatā pret vienu aizsargu. Tomēr tieši Roberts ir tas, kurš visveiklāk atgriežas aizsardzībā un labo savu kļūdu, izsitot pretiniekam ripu.

49` Iniciatīvu pārliecinoši kontrolē viesi. Mamins apspēlē Māršalu un izpilda bīstamu metienu no tuvas distances, tomēr šoreiz vietā ir Makarovs. Fani aicina spēlētājus doties uz priekšu ar saukli ''spēlējam, neguļam''.

46` Vairākums ''Dinamo'' izpildījumā joprojām bez panākumiem. Juhansons atvaira spēcīgu Laura Dārziņa šķīlienu, teicama iespēja raidīt atlēkušo ripu tukšā stūrī Makmilanam, taču Brendonam neizdodas trāpīt pa ripu.

44` Rīdziniekiem vēl viens vairākums.

41` Sācies trešais spēles periods.

40` Otrā trešdaļa noslēgusies.

39` Kirila Sļepeca vietā laukumā parādījies Antons Trastašenkovs.

35` VĀRTI! Rīdzinieki nonāk vēl lielākos iedzinējos. Ātrajā pretuzbrukumā izraujas Lindens Vejs, pirmo pretinieka metienu izdodas kavēt Ališauskam, tomēr Vejs turpina cīnīties par ripu, piespēlē to aiz muguras esošajam Maminam, kurš no asa leņķa pārspēj jau notupušos Makarovu - 1:3.

34` Neuzmanīgi, ievadot uzbrukumu, nospēlē Kristofers Berjlunds, kurš vēlas ripu atstāt partnerim, taču atstāj to tieši pa ķērienam Šalunovam. Šoreiz gan komandas biedra kļūdu izdodas labot Makarovam.

32` Pretiniekus aizsardzības zonā izdodas iespiest ''Dinamo'' pirmajai maiņai, bet līdz Brendona Makmilana piespēlei vārtu priekšā neviens neaizsniedzas.

30` VĀRTI! CSKA atgūst vadību. Rupji kļūdās Bens Māršals, kurš pazaudē ripu savā zonā, un viesu uzbrucēji divatā izrēķinās ar Makarovu, ripu teju tukšos vārtos ieraidot Šalunovam - 1:2.

30` Arī šoreiz pie labām iespējām tiek otrā vairākuma brigāde - Meijas trijnieks ar Māršalu un Mamčicu aizsardzībā, taču vairākums paliek neizmantots. Meijam neizdodas izmantot izgājienu viens pret vienu, kad Juhansons neļauj sev izraidīt ripu cauri kājsargiem, pēc tam vārtsargs glābj CSKA pēc Mamčica metiena no zilās līnijas.

28` Arēnā viens otram ''jā'' saka hokeja līdzjutējs un līdzjutēja, vienojoties laulības saitēs. ''Dinamo'' tiek pie vairākuma, kurā iespēja iepriecināt jauno pāri.

25` Ibragimovs met no zilās līnijas, Makarovs ripu burzmā pamana, tomēr tā iestrēgst vārtu priekšā. Vārtsargam gan pēc brīža izdodas ripu piespiest.

23` Otrās trešdaļas ievadā vairāk ar ripu bijuši mājinieki, pagaidām bīstamu momentu pie Juhansona vārtiem nav.

21` Sācies mača otrais periods.

20` Pirmā trešdaļa noslēgusies.

20` VĀRTI! ''Dinamo'' panāk izlīdzinājumu! Izcilu uzbrukumu izveido Batņas piecinieks - virzība uz vārtiem, metieni, ripas kustība un cīņa vārtu priekšā. Centieni vainagojas panākumiem līdz ar perioda beigu sirēnu, kad Kārters Eštons ir izveicīgākais vārtu priekšā un raida vārtos atlēkušo ripu pēc Artūra Kuldas šāviena no zilās līnijas. Viesi pieprasa video atkārtojumu, taču arī šoreiz tas izrādās par labu ''Dinamo'' - 1:1.

19` Labs uzbrukums padodas Meijas maiņai. Uzbrukuma smailē nonāk Sotnieks, kura metienu no vārtu priekšas atvaira Juhansons.

18` Asu spēka paņēmienu pret Andri Džeriņu izpilda viesu aizsargs Marsels Ibragimovs, mājiniekam uz brīdi paliekot uz ledus un ar sāpju grimasi dodoties uz rezervistu soliņu. Tiesnešu svilpe gan klusē. Pirms tam spēcīgi Lindenu Veju apmalē ielīmē Artūrs Kulda.

16` Ripa otro reizi nonāk ''Dinamo'' vārtos. Šoreiz kļūdu pieļauj Makarovs. Teļegins apslido vārtus un piespēlē ripu vārtu priekšā partnerim. Makarovs izdara kustību, lai izsistu ripu, tomēr brīdī, kad pavērusies sprauga starp vārtsarga kājsargiem, ripa pēc nodevīga rikošeta izslīd tai cauri un nonāk vārtos. Tiesa, ''Dinamo'' treneri pieprasa video atkārtojuma pārskatīšanu un trāpa mērķī - fiksēts aizmugures stāvoklis un vārtu guvums netiek ieskaitīts.

15` Esot laukumā CSKA pirmajai maiņai, ''Dinamo'' aizsardzībai allaž rodas problēmas. Ilgi ripu kontrolē no Arizonas ''Coyotes'' sezonas gaitā pārnākušais Mario Kempe un uzbrukumu noslēdz ar asu plaukstas metienu, taču vietā ir Makarovs.

14` Vairākumu neizdodas realizēt. Labas iespējas Kirilam Sļepecam un Ņikitam Setdikovam - Sļepeca plaukstas metienu atvaira Juhansons, bet Setdikovam neizdodas izcelties no vārtu priekšas.

12` Uzbrukuma zonā līdz galam par ripu nocīnās Meija, tiekot atalgots ar pretinieka pārkāpumu. ''Dinamo'' pirmais vairākums.

8` VĀRTI! CSKA atklāj rezultātu. Uzvarēts iemetiens ''Dinamo'' aizsardzības zonā, Maksims Mamins iegūst ripu pēc rikošeta, raidot to pustukšos vārtos, Makarovam nepaspējot pārvietoties - 0:1.

7` Uz pretinieku zilās līnijas kļūdās Kristaps Sotnieks, pazaudējot ripu, bet pēc Ivana Teļegina metiena tālajā augšējā stūrī rīdziniekus glābj Makarovs.

7` Spēles sākumā pārsvars pieder CSKA, kamēr rīdziniekiem ilgāk uzkavēties un nostāties uzbrukuma zonā līdz šim izdevies tikai vienreiz. Viesi allaž atgūst ripu un uzreiz metas ātrā prettriecienā, ne vienmēr visiem mājiniekiem paspējot atgriezties aizsardzībā.

4` Vienā uzbrukumā divas ļoti bīstamas epizodes pie Andreja Makarova cietokšņa. Vispirms viesi noķer ''Dinamo'' uz pretuzbrukumu, pie brīva metiena tiekot Aleksandram Popovam, kurš spēcīgi met nedaudz garām vārtiem, bet pēc tam Šalunovs bīstami apdraud vārtus no tuvas distances, ''Dinamo'' glābjot vārtsargam.

2` Pieteikumā Oskara Batņas maiņa ierakstīta kā ceturtā, taču dodas laukumā kā trešā un izveido pirmo momentu pie Larsa Juhansona sargātajiem vārtiem. Kārteram Eštonam paveras laba iespēja pie pustukša stūra, tomēr sarežģītā situācijā neizdodas apvaldīt atlēkušo ripu.

2` Mājinieku aizsardzības zonā pie laukuma apmales izceļas pirmie asumi - Gints Meija saķeras ar Maksimu Šalunovu. Abi apmainās pāris dunkām un komplimentiem, tomēr tiesneši iejaucas un konfliktu vismaz uz brīdi aptur.

1` Spēle var sākties!

Pirms spēles

Labas ziņas sagaidījusi ''Dinamo'' komandas aizsardzības līnija - pirmo spēli kopš 20. novembra aizvadīs Kristofers Berjlunds, sadziedējis rokas savainojumu, tāpat atpakaļ ierindā ir arī Nerijus Ališausks, kurš uzveicis gripu un dosies uz ledus pirmajā KHL mačā kopš 30. novembra. Lietuvieti ''Arēna Rīga'' tribīnēs ieradies atbalstīt arī lietuviešu fanu pulciņš.

Pieteikumā nav atrodams rīdzinieku pamatvārtsarga Aleksandera Salāka vārds, jo čehu vārtsargs saslimis. Tāpēc vārtu drošība nodota Andreja Makarova ziņā. Otrā numura posteni tikmēr ieņēmis 18 gadus vecais vārtsargs Reinis Liepiņš, kurš atrodas jauniešu komandas HK ''Rīga'' pieteikumā, bet šosezon vēl nav aizvadījis nevienu spēli.

Rīgas ''Dinamo'' sastāvs

Andrejs Makarovs (Reinis Liepiņš); Kristofers Berjlunds - Kristaps Sotnieks, Nerijus Ališausks - Artūrs Kulda, Roberts Mamčics - Bens Māršals; Lauris Dārziņš - Brendons Makmilans - Miķelis Rēdlihs, Ņikita Setdikovs - Gints Meija - Kirils Sļepecs, Andris Džeriņš - Vitālijs Pavlovs - Roberts Lipsbergs, Kārters Eštons - Oskars Batņa - Rihards Marenis, Daniels Bērziņš, Antons Trastašenkovs.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-17 19:14, pirms 4 gadiem
Tiesraide seit - https://www.hokejatv.com/index/spel...

  -2 [+] [-]

, 2019-12-17 19:18, pirms 4 gadiem
Funis, heiteriem par prieku,
Baudīs leknu aizvaidznieku!

     [+] [-]

, 2019-12-17 19:19, pirms 4 gadiem
Kur spēlēja Reinis Liepiņš? Nav nevienas spēles šosezon?

https://www.eliteprospects.com/play...

  -1 [+] [-]

, 2019-12-17 19:21, pirms 4 gadiem
19:30 LTV7 - Flamengo pret Al-Hilal.

  -1 [+] [-]

, 2019-12-17 19:25, pirms 4 gadiem
Bez mokām atdos punktus

     [+] [-]

, 2019-12-17 19:32, pirms 4 gadiem
Gribu redzēt to Ankipāna plānu

     [+] [-]

, 2019-12-17 19:47, pirms 4 gadiem
Dinamo vēl nav ielaidusi golu!!!!kā tad tā????

  +1 [+] [-]

, 2019-12-17 19:48, pirms 4 gadiem
Tagad kārtība..ielaida..

  +1 [+] [-]

, 2019-12-17 19:49, pirms 4 gadiem
hokejists77 rakstīja: Gribu redzēt to Ankipāna plānu
Tur bija kļūda. Nevis Ankipāna plāns, bet plāns Ankipāns.

  -1 [+] [-]

, 2019-12-17 20:02, pirms 4 gadiem
Funs lamā Gudi par taureņiem, ko teiks, kad Makarovam tādi paši?

  +1 [+] [-]

, 2019-12-17 20:04, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Funs lamā Gudi par taureņiem, ko teiks, kad Makarovam tādi paši?
Makarovs funim ir savējais.
Slēpts komentārs: FUNS
Slēpts komentārs: FUNS

     [+] [-]

, 2019-12-17 20:45, pirms 4 gadiem
maris777 rakstīja: Kur spēlēja Reinis Liepiņš? Nav nevienas spēles šosezon?

https://www.eliteprospects.com/player/477518/reinis-liepins
mjā, kāpēc nav tas pats voris
līdz ķīnas spēlei 20-tajā vēl ir laiks

     [+] [-]

, 2019-12-17 21:01, pirms 4 gadiem
Lieta darīta..spēle patirsta ,sezona arī ..

  +2 [+] [-]

, 2019-12-17 21:02, pirms 4 gadiem
Gudļevskis>Makarovs
Visi to redz un ir spiesti atzīt.
Sveiciens Funim!

     [+] [-]

, 2019-12-17 21:03, pirms 4 gadiem
Spēle un sezona pakaļā

  +1 [+] [-]

, 2019-12-17 21:05, pirms 4 gadiem

Nezinu kāda spēle,bet rezultāts sirdi silda.

     [+] [-]

, 2019-12-17 21:08, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: 19:30 LTV7 - Flamengo pret Al-Hilal.
Diemžēl ielaida...

     [+] [-]

, 2019-12-17 21:15, pirms 4 gadiem
vai dinamo riga pedejas sezona
Slēpts komentārs: FUNS

  -1 [+] [-]

, 2019-12-17 21:31, pirms 4 gadiem
biskaps rakstīja: Diemžēl ielaida...
Es biju par Flamengo. Gribu redzēt, kā šie izskatīsies pret Pool.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-17 21:32, pirms 4 gadiem
Skatos, ka atslidotāji atkal zāģē - nekas jauns.
Slēpts komentārs: FUNS

     [+] [-]

, 2019-12-17 21:38, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Es biju par Flamengo. Gribu redzēt, kā šie izskatīsies pret Pool.
Ja 2 neitrālas komandas, tad es parasti par pastarīšiem, tāpēc biju par Alhilal. Bet nu, šeit īpašas izredzes neredzu nevienam Liverpūles pretiniekam.

     [+] [-]

, 2019-12-17 21:46, pirms 4 gadiem
biskaps rakstīja: Ja 2 neitrālas komandas, tad es parasti par pastarīšiem, tāpēc biju par Alhilal. Bet nu, šeit īpašas izredzes neredzu nevienam Liverpūles pretiniekam.
Es finālā arī būšu par Flamengo. Šovakar būšu par Pool EFL kausā.

  +2 [+] [-]

, 2019-12-17 21:52, pirms 4 gadiem
He, čekistiem kārtējā ģēre! Tas lab'!

  -1 [+] [-]

, 2019-12-17 21:57, pirms 4 gadiem
Vēl 43 sekundes. Uzvarēsim 5-4.

  -1 [+] [-]

, 2019-12-17 21:58, pirms 4 gadiem
īpatnis rakstīja: He, čekistiem kārtējā ģēre! Tas lab'!
Atbalsti okupācijas armijas klubu. Labi ka atklāji sevi.

     [+] [-]

, 2019-12-17 22:00, pirms 4 gadiem
Kāposta reklāma no viasms - BOMBA!

  +1 [+] [-]

, 2019-12-17 22:06, pirms 4 gadiem
FUNS rakstīja: Atbalsti okupācijas armijas klubu. Labi ka atklāji sevi.
Neesmu par okupācijas armiju, vēl mazāk par okupācijas varas represīvajiem specdienestiem un viņu pakalpiņiem.