Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Latvieši aiz okeāna: spēles Bļugera, Girgensona, Merzļikina un Kuruca klubiem

Rolands Eliņš

Latvieši aiz okeāna: spēles Bļugera, Girgensona, Merzļikina un Kuruca klubiem
Teodors Bļugers. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt paredzētas spēles visām trim latviešu pārstāvētajām komandām, kamēr Nacionālajā basketbola asociācijā Rodions Kurucs un Bruklinas „Nets” spēlēs pret Ņūorleānas „Pelicans”.

Kolumbusas „Blue Jackets” šonakt paredzēta otrā spēle divās dienās. Vakar ar 3:0 tika izcīnīta liela uzvara pār Vašingtonas „Capitals”, līgas līdervienību, un somu vārtsargs Jonass Korpisalo atvairīja visus 28 pretinieku metienus.

Šonakt Kolumbusu sagaida tikšanās ar Detroitas „Red Wings”, spēlējot izbraukumā. Komandas sastāvs spēlei vēl nav paziņots, attiecīgi arī pamatvārtsargs vēl nav nosaukts, taču, ņemot vērā, ka pa vidu nebija brīvdienas, iespējama Elvja Merzļikina došanās laukumā. Merzļikina iepriekšējā spēle sanāca neveiksmīga – nedēļas nogalē mačā pret „Senators” viņš tika nomainīts jau pēc pirmā perioda.

Latvijas vārtsargs joprojām nav guvis pirmo uzvaru NHL, un mačs pret Detroitu varētu būt pateicīga iespēja to paveikt. „Red Wings” ar tikai 21 punktu 35 spēlēs atrodas pārliecinošā pēdējā vietā Austrumu konferencē. Kolumbusas sastāvā turklāt atgriezies Zeks Verenskis, rezultatīvais aizsargs, kurš izņemts no savainoto spēlētāju saraksta, taču apstiprināts, ka uzbrucējs Džošs Andersons traumas dēļ nevarēs spēlēt 4-6 nedēļas.

Zemgus Girgensons un Bufalo „Sabres” tikmēr aizvadīs spēli izbraukumā, sacenšoties ar Toronto „Maple Leafs”. Bufalo nav zaudējusi pamatlaikā jau piecos mačos pēc kārtas, un liels nopelns tajā ir Džekam Aikelam, kurš vismaz vienu punktu guvis jau 16 spēlēs pēc kārtas un tika atzīts par aizvadītās nedēļas trešo zvaigzni.

Savukārt Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas „Penguins” 4:00 no rīta sāks maču pret Kalgari „Flames”. Pitsburga, neskatoties uz daudzajām traumām, spējusi pakāpties uz piekto vietu Austrumu konferencē un uzvarējusi divās iepriekšējās spēlēs, kamēr Kalgari Rietumos ir astotajā vietā.

Interesanti, ka Bļugera un Girgensona šīs sezonas punktu statistika ir praktiski vienāda – Bļugers ticis pie 4+5, kamēr Girgensonam ir 5+4.

NHL spēles naktī uz 18. decembri

KomandasRez.KomandasRez.
Bruins-Kings2:00Islanders-Predators2:00
Flyers-Ducks2:00Lightning-Senators2:00
Maple Leafs-Sabres2:00Red Wings-Blue Jackets2:30
Jets-Hurricanes3:00Flames-Penguins4:00
Canucks-Canadiens5:00Golden Knights-Wild5:00
Sharks-Coyotes5:30

Rodionam Kurucam toties paredzēta spēle Ņūorleānā pret „Pelicans”, kas ir uzstādījusi kluba antirekordu ar 12 zaudējumiem pēc kārtas. „Pelicans” sezonas kopējā bilance ir 6-21, un Zaions Viljamsons joprojām nav atgriezies sastāvā. Lai arī tika ziņots, ka Viljamsons atsācis vieglus treniņus, konkrēts datums, kad iespējama viņa NBA debija, nav nosaukts.

Kurucs svētdien un pirmdien piedalījās divās NBA spēlēs pēc kārtas, spēlējot attiecīgi 18 un četras minūtes, kurās kopā guva četrus punktus. „Nets” sastāvā iepriekšējā mačā (uzvara pār „76ers” ar 20 punktu pārsvaru) debitēja uzbrucējs Vilsons Čendlers, kurš nospēlēja 19 minūtes, bet sagaidāms, ka viņa spēles laiks pakāpeniski palielināsies.

„Nets” joprojām spēlē bez Kairija Ērvinga un Kerisa Leverta sastāvā, taču tāpat pratusi savākt pieklājīgo bilanci 14-12.

NBA spēles naktī uz 18. decembri

KomandasRez.KomandasRez.
Hornets-Kings2:00Pacers-Kings2:00
Knicks-Hawks2:30Pelicans-Nets3:00
Jazz-Magic4:00Clippers-Suns5:30

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...
The official site of the NBA | NBA.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2019-12-18 00:20, pirms 4 gadiem
MooXi.net - lielisks projekts piеaugušajiem, kuri vēlаs atrast seksa pаrtnеri

vai tad nav iespējas nobanot šo tekstu, lai nav iespējas viņu rakstīt? zb šito huiņu lasīt

     [+] [-]

, 2019-12-18 00:36, pirms 4 gadiem
Jawell rakstīja: MooXi.net - lielisks projekts piеaugušajiem, kuri vēlаs atrast seksa pаrtnеri

vai tad nav iespējas nobanot šo tekstu, lai nav iespējas viņu rakstīt? zb šito huiņu lasīt
Nesaki tā - es tur atradu sev seksa partneri. Paldies viņiem par to.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-18 00:39, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Nesaki tā - es tur atradu sev seksa partneri. Paldies viņiem par to.

     [+] [-]

, 2019-12-18 01:22, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Nesaki tā - es tur atradu sev seksa partneri. Paldies viņiem par to.
Ar asti?

     [+] [-]

, 2019-12-18 01:40, pirms 4 gadiem
Tomēr Korpis vārtos... Ja jau pret pastarīti izbraukuma b2b neliek vārtos, tad vispār liks vēl?

     [+] [-]

, 2019-12-18 02:49, pirms 4 gadiem
Nu ko - Korpisalo ir vārtos un Red Wings sāk daudzsološi - 3 metieni pa CBJ vārtiem un viena ripa jau soma vārtos ir pabījusi!!!

     [+] [-]

, 2019-12-18 03:57, pirms 4 gadiem
Korpis valda pagaidam 3/7 ielaisti