Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju sapņo par iekļūšanu četriniekā, Klops atgādina, ka titulu nepasniedz decembrī

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Morinju sapņo par iekļūšanu četriniekā, Klops atgādina, ka titulu nepasniedz decembrī
Jirgens Klops. Foto: EPA/Scanpix

Vakar Anglijas Premjerlīgas 17. kārtas centrālajā spēlē "Liverpool" savā laukumā ar 3:1 pieveica "Manchester United", pateicoties uz maiņu laukumā nākušā Džerdana Šačiri diviem vārtiem. Viesu galvenais treneris Žuzē Morinju vētīja komandas mērķus, bet Jirgens Klops sacīja, ka neseko līdz "Manchester City" spēlei un necer uz konkurentu klupieniem.

"Vai mēs varam iegūt titulu? Protams, ka nē. Taču varam finišēt pirmajā četriniekā. Tas nebūs viegls uzdevums, bet esmu pārliecināts, ka būsim starp sešām labākajām komandām," pēc zaudējuma teica Žuzē Morinju. "Manchester United" kontā pēc 17 spēlēm ir tikai 26 punkti, un tik slikti komandai nav klājies kopš 1990. gada.

"Uzvarēja spēcīgākā komanda, bet viņi uzvarēja brīdī, kad nav spēcīgāki par mums," maču vērtēja Morinju. "Pirmajās 20 minūtēs nevarēju ievilkt elpu, jo spiediens bija liels. Joprojām esmu noguris no skatīšanās uz Endrjū Robertsonu ["Liverpool" kreisās malas aizsargs] vien. Pirmajās 20 minūtēs starp komandām bija milzu aiza. Viņi bija labāki un spēcīgāki, visu darīja labāk nekā mēs."

"Taču pratām atrast līdzsvaru un panākt 1:1. Otrie un trešie vārti bija smags trieciens. Zaudējām spēli divu rikošetu dēļ," norādīja Morinju. Šajā sezonā "United" ielaidusi 29 vārtus, un tas ir par vieniem vairāk nekā visā pagājušajā sezonā.

"Esmu laimīgs par situāciju turnīra tabulā. Taču varu apsolīt, ka pirms spēles nerunājām par komandu izvietojumu vai "Manchester City" rezultātiem," teica Premjerlīgas līderes "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops.

"Protams, ka esam lietas kursā par "City" spēlēm. Taču tas nav svarīgi, neko tur nevaram mainīt, tāpat kā nevaram kļūt par čempioniem decembrī. Viss, ko varam, ir uzvarēt spēlēs un krāt punktus. Pagaidām ar to mums iet ļoti labi," norādīja Klops.

"Ja sezonas beigās būs brīdis, kad atradīsimies līdzās "City", varbūt tad sekosim ciešāk un cerēsim, ka viņi zaudēs punktus, bet tagad tas nenotiek. "Respektējam viņus, viņi respektē mūs, bet mums jāuzvar arī spēlēs pret citām komandām. Kad tiksimies 3. janvārī, tad gan daudz domāsim par "City"."

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +4 [+] [-]

, 2018-12-17 11:36, pirms 5 gadiem
Kādreiz MU bij Viens no varenākajiem eiropas klubiem un maurs bij viens no labākajiem treneriem, tagat abi cer uz top4 EPL. Atlaisu mauru par nožēlojamu attieksmi vien. Ceru ka patrieks viņu no MU un klubam nāks jauni labāki laiki. Skumji skatīties uz klaunu kas katrā preses konferencē saka ka zaudēja sakritību rezultātā. Pēc viņa vārdiem visiem veicās izņemot MU. Būtu laiks apdomāties par savām spējām.

  +4 [+] [-]

, 2018-12-17 12:18, pirms 5 gadiem
Par kādu pirmo četrnieku Mourinju tur sapņo? Pirmajā izspēļu aplī United no pirmā četrnieka atpaliek par 11 punktiem! Tas nozīmē, ka 2. aplī viņiem ne tikai jāsāk spēlēt tikpat labi kā pirmā četrnieka komandām, bet vēl labāk, jo kaut kā tas 11 punktu deficīts ir jādzēš. Taču vakardienas spēle pret Liverpool ļoooti uzskatāmi parādīja, cik atšķirīgs ir United un top komandu līmenis. Sitienu attiecība 36 pret 6 ir vnk graujoša, un ar tādu sniegumu United varēs būt priecīgi, ja nosargās savu pašreizējo 6. vietu.