Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Izloze nežēlo: Vaņinam un "Zurich" pretī stāsies "Napoli"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Izloze nežēlo: Vaņinam un "Zurich" pretī stāsies "Napoli"
Foto: AP/Scanpix

Šodien notikušajā UEFA Eiropas līgas 1/16 fināla izlozē noskaidrojās, ka Latvijas izlases kapteiņa Andra Vaņina pārstāvētais Šveices klubs sacentīsies ar "Napoli", kas dramatiskā cīņā bija spiests izstāties no Čempionu līgas.

38 gadus vecais Andris Vaņins šajā sezonā bijis spiests samierināties ar "Zurich" otrā vārtsarga lomu. Tādējādi Eiropas līgas grupu turnīrā viņš piecas spēles pavadīja uz rezervistu soliņa, pie teikšanas tiekot vien noslēdzošajā mačā, jo pirms tam konkurents bija iedzīvojies savainojumā. Pirms četrām dienām Vaņins aizvadīja 90 minūtes izbraukumā pret "Ludogorets", komandām uzvarētāju nenoskaidrojot – 1:1.

"Zurich" sešās spēlēs izcīnīja trīs uzvaras, vienu reizi spēlēja neizšķirti un piedzīvoja divus zaudējumus, savācot desmit punktus. Ar to pietika otrajai vietai A grupā, priekšā palaižot tikai Leverkūzenes "Bayer". Savukārt aiz muguras palika AEK un "Ludogorets". Otrās vietas dēļ "Zurich" pirms izlozes tika iekļauta neizsēto komandu pulkā, un pretī stāsies viens no pašiem spēcīgākajiem pretiniekiem – "Napoli".

Itālijas lielklubs spēlēja Čempionu līgas nāves grupā ar Parīzes "Saint-Germain", "Liverpool" un Belgradas "Crvena zvezda". Noslēdzošajā mačā viesos pret Liverpūli bija nepieciešams punkts, lai tiktu tālāk, bet tika piedzīvots zaudējums ar 0:1. Savā laukumā "Napoli" pieveica "Liverpool" ar 1:0 un "Crvena zvezda" ar 3:1, kamēr duelī pret PSG uzvarētāju nenoskaidroja – 1:1. Viesos "Napoli" zaudēja tikai "Liverpool", bet tika fiksēti divi neizšķirti – 2:2 pret PSG un 0:0 pret "Crvena zvezda".

"Napoli" vada pazīstamais Karlo Ančeloti. Komanda pagājušajā sezonā Itālijas čempionātā ierindojās otrajā vietā, kaut gan izdevās savākt 91 punktu. Priekšā bija Turīnas "Juventus", bet trešās vietas īpašniece "AS Roma" sakrāja par 14 punktiem mazāk. Tiesa, pērnajā sezonā galvenais treneris bija Mauricio Sarri, kurš tagad atrodas pie Londonas "Chelsea" stūres.

1/16 fināla izloze

Plzen – Dinamo ZagrebBrugge – Salzburg
Rapid – InterSlavia – Genk
Krasnodar – LeverkusenZurich – Napoli
Malmo – ChelseaShakhtar – Frankfurt
Celtic – ValenciaRennes – Betis
Olympiacos – Dynamo KyivLazio – Sevilla
Fenerbahce – ZenitSporting – Villarreal
BATE – ArsenalGalatasaray – Benfica

  +1 [+] [-]

, 2018-12-17 15:21, pirms 5 gadiem
EPL faniem laba izloze. Var aizlaist gan pie Belariem, gan uz Malmi pavērot labas komandas.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-17 15:26, pirms 5 gadiem
Nesaprotu, kas par sliktu izlozi? Manuprāt tieši laba. Visiem skaidrs ka kausu pacelt Cīrihei ir teju vai neiespējami, domāju ka spēlētāji tikai priecājās, ka varēs sevi parādīt pret top A Serie komandu. Ļoti labs piemērs ir mūsu pašu Rudņevs. Labi karjera varbūt nebij spīdoša, bet esmu diezgan pārliecināts ka Bundeslīgā vīņš spēlēja dēļ goliem pret Juventus.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-17 19:53, pirms 5 gadiem
Rudnevam nu greks butu sudzeties par karjeru.vienigi ka varbut vareja but garaka.10+varti sezona bundesliga,hattriks pret juvi.neviens nezin kad vel kads LV futbolists kaut ko tadu sasniegs
https://www.youtube.com/watch?v=kMH...
https://www.youtube.com/watch?v=LT6...