Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašis pēc savainojuma izārstēšanas kopā ar "Dynamo" devies izbraukumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Indrašis pēc savainojuma izārstēšanas kopā ar "Dynamo" devies izbraukumā
Miks Indrašis. Foto: Raimonds Volonts, dinamoriga.lv

LETA. Latviešu uzbrucējs Miks Indrašis pēc savainojuma izārstēšanas kopā ar Maskavas "Dynamo" devies kārtējā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izbraukumā, vēsta klubs.

28 gadus vecais Indrašis nav spēlējis kopš 26. novembra, kad cīņā pret Helsinku "Jokerit" iedzīvojās ceļgala savainojumā. Pēc šīs spēles Maskavas klubs paziņoja, ka latvietis nevarēs spēlēt līdz decembra beigām, bet tagad kopā ar komandu viņš devies sezonas tālākajā izbraukumā.

Maskavas klubs izbraukumā otrdien tiksies ar Vladivostokas "Admiral", bet 20. un 22. decembrī gaidāmas cīņas attiecīgi pret Pekinas "Kunlun Red Star" un Habarovskas "Amur".

Latviešu uzbrucējs šajā sezonā 32 spēlēs guvis deviņus vārtus, veicis septiņas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -3. Maskavas "Dynamo" ar 39 punktiem 39 spēlēs Rietumu konferencē ieņem sesto vietu.