Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lebrons Džeimss: "Vēlos lauzt stereotipu, ka pēc 30 gadu vecuma sākas karjeras noriets"

Andrejs Siliņš

Lebrons Džeimss: "Vēlos lauzt stereotipu, ka pēc 30 gadu vecuma sākas karjeras noriets"
Lebrons Džeimss
Foto: USA Today Sports / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Klīvlendas "Cavaliers" superzvaigzne Lebrons Džeimss pēc kārtējā "triple-double" uzvarā pār Jūtas "Jazz" atzina, ka, lai arī jau pavisam drīz atzīmēs 33. dzimšanas dienu, jūtas labākajā formā, kādā jebkad karjerā bijis.

"Komandas panākumi vienmēr ir pirmajā vietā, bet, ja vienlaikus var sasniegt arī individuālās atzinības un sasniegumus, tas nozīmē daudz," pēc sava 60. "triple-double" karjerā sacīja Lebrons Džeimss. "Jūtos labi. Šī ir mana 15. sezona, bet tā ir viena no labākajām, kāda man bijusi, ņemot vērā to, kā jūties. Vēlos tādā garā arī turpināt."

"Vēlos savā ziņā salauzt stereotipu nākamajai paaudzei. Vēlos lauzt stereotipu, ka esi jau karjeras norietā, kad sasniedz 31 gada vecumu, kad aizvadi savu 12. sezonu līgā vai jebko citu tamlīdzīgu," turpināja Džeimss. "Cerams, spēšu to salauzt, lai tad, kad nāks nākamais [šāds] spēlētājs, viņš arī 33 gadu vecumā varētu tikt pie 200 vai 300 miljonu līguma. Es runāju nopietni. Jūs smejaties, bet es runāju nopietni. Runa nav tikai par mani, bet par nākamo paaudzi."

"Man pēc 15 dienām būs 33. dzimšanas diena. Šī ir mana 15. sezona, bet es jūtos labāk nekā jebkad iepriekš karjerā. Vēlos sasniegt visu," atkārtoja Lebrons, kurš šosezon vidēji guvis 28,1 punktu, atdevis 9,1 piespēli un izcīnījis 8,4 bumbas, liekot par sevi runāt kā par vienu no reālākajiem kandidātiem uz sezonas vērtīgākā spēlētāja balvu, ko iepriekš saņēmis jau četras reizes.

Spēlē pret "Jazz" Džeimss 60. reizi karjerā sasniedza "triple-double", visu laiku visvairāk "triple-double" sakrājušo spēlētāju sarakstā apsteidzot leģendāro Bostonas "Celtics" uzbrucēju Leriju Bērdu un ieņemot sesto pozīciju.

Visvairāk "triple-double" karjerā

VSpēlētājsTD
1.Oskars Robertsons181
2.Maģiskais Džonsons138
3.Džeisons Kids107
4.Rasels Vestbruks89
5.Vilts Čemberlens78
6.Lebrons Džeimss60
7.Lerijs Bērds59
8.Fets Līvers43
9.Džeimss Hārdens33
Bobs Kouzijs33
11.Džons Havličeks31

Izmantotie resursi:
ESPN

     [+] [-]

, 2017-12-17 12:46, pirms 6 gadiem
Daļēji piekrītu bet ne viesi tiks sveikā cauri ar PEDs un HGH lietosanu ka lebrons

  +2 [+] [-]

, 2017-12-17 13:52, pirms 6 gadiem
raivons rakstīja: Daļēji piekrītu bet ne viesi tiks sveikā cauri ar PEDs un HGH lietosanu ka lebrons
Baigais visszinis esi?

     [+] [-]

, 2017-12-17 14:28, pirms 6 gadiem
eevelee rakstīja: Baigais visszinis esi?
Laipni lūdzu modernajā Pro sportā ,bizness ir bizness ja tas padara sportu skatāmāku kapēc lai ne..

     [+] [-]

, 2017-12-17 15:22, pirms 6 gadiem
lai arī esmu liels LBJ fans arī es domāju, ka nav iespējams bez PED's tik ilgi tādā līmenī spēlēt. Tāpat arī domāju, ka ļoti liels skaits NBA spēlētāju tās lieto, jo tik garas sezonas un blīvus grafikus nav iepsējams izturēt, lai cik daudz tu arī gatavotu savu ķermeni un pareizi ēstu.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-17 17:21, pirms 6 gadiem
raivons , vari pateikt kas ir PEDs un HGH ? Es arī gribu atrāk skriet un augstāk lekt, pilsētas čempī

     [+] [-]

, 2017-12-17 17:39, pirms 6 gadiem
Kilmars rakstīja: raivons , vari pateikt kas ir PEDs un HGH ? Es arī gribu atrāk skriet un augstāk lekt, pilsētas čempī
Tur tev būs jaiet uz vietējo kachalku un japiet pie lielaka puikas zāle , ja neizskatisies pec idiot ganjau kko vares piedavāt

     [+] [-]

, 2017-12-17 19:13, pirms 6 gadiem
Nav nekas nereāls. Pats trenejos gandriz katru dienu kādreiz ar velo vel lielakas slodzes, vitaminu/ogh un proteinu un citas atļautas palīgvielas pareizas devas. Bet dargi gan tas ir, kas nav problema ierindas nba špīleriem.

  -4 [+] [-]

, 2017-12-17 19:25, pirms 6 gadiem
w0w, atradu satraucošu informāciju par Kristapa Porziņģa karjeru Knickos!
https://youtu.be/s94hXj98CbY

  -1 [+] [-]

, 2017-12-17 21:03, pirms 6 gadiem
A kā ar zefīriem? Tie labāki par dopingu. Vien krievi tajos iejauc menstruācijas un kazas olbīcas.

     [+] [-]

, 2017-12-17 23:12, pirms 6 gadiem
Mandaliina rakstīja: Nav nekas nereāls. Pats trenejos gandriz katru dienu kādreiz ar velo vel lielakas slodzes, vitaminu/ogh un proteinu un citas atļautas palīgvielas pareizas devas. Bet dargi gan tas ir, kas nav problema ierindas nba špīleriem.
“vitaminu/ogh un proteinu un citas atļautas palīgvielas”
kopš kura laika PILNVĒRTĪGS ēdiens ir - atļauto palīgbielu?
Var redzet ka brauci ar riteni, jo vispar neko nesaproti

     [+] [-]

, 2017-12-18 10:11, pirms 6 gadiem
BayernM rakstīja: kopš kura laika PILNVĒRTĪGS ēdiens ir - atļauto palīgbielu?
Var redzet ka brauci ar riteni, jo vispar neko nesaproti
Runa ir par pareizu un laicīgu. Pilnvērtīgs uzturs pats par sevi saprotams un obligāts, bet tas nevar kompensēt lielas slodzes, pie tam diezgan nopietni noslogo organismu, lai sašķeltu pārtiku (vajag lielāku atpūtas periodu, kas neder NBA). Parastās tautas valodā - sporta uzturam jau viss "sadalīts" un atliek tik uzsūkt.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-18 17:26, pirms 6 gadiem
raivons rakstīja: Daļēji piekrītu bet ne viesi tiks sveikā cauri ar PEDs un HGH lietosanu ka lebrons
Ir atļauts viss, kas nav aizliegts. Nedomāju, ka Lebrons rij anaboliskos steroīdus vai ko tamlīdzīgu, kas, patiesībā - padarītu viņu smagnējāku un krietni traumatiskāku. Skaidrs, ka viņam ir sava mediķu brigāde, kas regulē - ko un cik viņam dot, lai no viņa organisma izspiestu maksimumu. Taču būsim godīgi - bez tādas ģenētikas un DNS, kāds ir Lebronam, neviens un nekad nespētu tā fiziski dominēt(par talantu un basketbola prasmēm ir cits stāsts), kā to dara viņš. Respektīvi - neviena medicīna Tevi vai mani nepataisīs par Lebronu. Labrons nav svarcēlājs, kuram galvenokārt vajag spēku vai riteņbraucējs, kuram galvenokārt vajag izturību vai sprinteris, kuram vajag ātrumu. Viņam vajag visu un šajā gadījumā tikai ar medicīnas brīnumiem nebūs līdzēts, jo tik ideālu spēka/izturības/ātruma salikumu nav iespējams uzķīmiķot. Tas, kā klasiķi saka - nāk no iekšām...