Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Maksimenko gadu noslēdz ar zaudējumu, Gabovam 10 minūtes uzvarā

Agris Suveizda

Maksimenko gadu noslēdz ar zaudējumu, Gabovam 10 minūtes uzvarā
Vitālijs Maksimenko
Foto: sport.arf.at

Pēdējās oficiālās spēles 2016. gadā aizvadīja Latvijas futbola izlases aizsargi Vitālijs Maksimenko un Vladislavs Gabovs, bet Anglijā pēc savainojuma sadziedēšanas pieteikumā atgriezās Nauris Bulvītis.

Jau 11. spēli pēc kārtas izbraukumā neuzvarēja "Mattersburg", vārtus ielaižot 53. un 57. minūtē un ar 0:2 piekāpjoties Vīnes "Austria", kas šosezon piedalījās UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā. Vitālijs Maksimenko laukumā pavadīja visu maču.

"Mattersburg" vienīgo uzvaru viesos izcīnījusi sezonas pašā pirmajā spēlē, kad ar 7:0 kausa izcīņā sagrāva reģionālo līgu komandu "Rudersdorf". Pārējās 11 spēlēs piedzīvoti deviņi zaudējumi un sakrāta vārtu bilance 8:23. Bundeslīgā "Mattersburg" ar 14 punktiem 20 spēlēs ir pēdējā vietā, no priekšpēdējā vietā esošās "St. Polten" atpaliekot par četriem punktiem. Nākamo oficiālo spēli "Mattersburg" aizvadīs 11. februārī, kad uzņems vienu no līderēm Grācas "Sturm".

Polijas Ekstraklasē uz rezervistu soliņa atgriezās Vladislavs Gabovs, kurš izgāja laukumā desmit minūtes līdz spēles beigām. Tobrīd rezultāts vēl bija 1:0, bet viņa pārstāvētā Kjelces "Korona" beigās savā laukumā ar 2:0 pārspēja Gdaņskas "Lechia" un pārtrauca divu zaudējumu sēriju. "Korona" ar 26 punktiem 20 spēlēs pakāpās uz astoto pozīciju un nākamo oficiālo spēli aizvadīs 11. februārī, kad viesosies pie Krakovas "Wisla".

Savainojuma dēļ izlaidis divas spēles, pieteikumā atgriezās Nauris Bulvītis, kurš palika rezervē Plimutas "Argyle" uzvarā pār Akringtonas "Stanley" (1:0). Plimuta ar 44 punktiem 21 mačā saglabā līderpozīciju Anglijas "League Two" jeb pēc spēka ceturtajā līgā.

Izmantotie resursi:
Bundesliga.at - Matchcenter
Korona Kielce - Lechia Gdańsk - Relacja na żywo...
Match Report