Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Latvieši aiz okeāna: Girgensons centīsies uzvarēt vēlreiz, Bertāns pret "Magic"

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvieši aiz okeāna: Girgensons centīsies uzvarēt vēlreiz, Bertāns pret "Magic"
Zemgus Girgensons spēlē pret Otavas "Senators". Foto: USA Today Sports/Scanpix

Otro uzvaru pēc kārtas šonakt centīsies gūt Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" vienība, kas Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē plkst. 2:00 viesosies pie Čikāgas "Blackhawks". Tikmēr Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Dāvja Bertāna pārstāvēto Vašingtonas "Wizards" komanda sagaida izbraukuma cīņa pret Orlando "Magic".

"Sabres” komanda pirmo uzvaru šomēnes guva vien vakarnakt, kad savā laukumā ar 4:2 apspēlēja Otavas "Senators", pārtraucot sešu zaudējumu sēriju. Visus četrus vārtus šajā cīņā iemeta Džeks Aikels, pie tāda panākuma tiekot pirmoreiz karjerā. Tāpat sestdien NHL debiju piedzīvoja zviedrs Rasmuss Asplunds, kurš darbojās vienā virknējumā ar Girgensonu, aizvietojot traumēto tautieti Juhanu Lāšonu. Sestdienas spēli nepabeidza Kails Okposo, līdz ar to tagad "Sabres" sastāvā ir jau četri traumēti uzbrucēji un svētdienas rītā vienība no fārmkluba izsauca Teidžu Tompsonu, kurš pagājušajā sezonā NHL aizvadīja 65 spēles.

Tikmēr "Blackhawks" pēdējās septiņās spēlēs izcīnījusi piecas uzvaras, turklāt pie panākumiem tikusi jau četros dueļos pēc kārtas. Tas vienībai palīdzējis pirmoreiz šosezon uzvaru skaitu panākt lielāku par zaudējumiem. Sestdien "Blackhawks" ar 7:2 viesos sagrāva Nešvilas "Predators" - ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Patriks Keins, kurš pie punktiem ticis jau astoņos dueļos pēc kārtas.

Ja vakar spēles aizvadīja 30 no 31 NHL komandas, šonakt līgā gaidāmi vien divi dueļi.

SpēleLaiks
Blackhawks - Sabres2:00
Golden Knights - Flames2:00

NBA ietvaros plkst. 1:00 sāksies cīņa, kurā "Wizards" viesosies pie "Magic". "Wizards" sastāvā pēdējās dienās ziņu virsrakstos ir Bredlijs Bīls, kurš divos mačos pēc kārtas iemetis pa 44 punktiem - trešdien zaudējumā ar 133:140 Bostonas "Celtics" viņš trāpīja 17 no 27 metieniem no spēles, bet divus vakarus vēlāk realizēja 15 no 22 metieniem, kamēr galvaspilsētas vienība ar 137:116 apspēlēja Minesotas "Timberwolves". Bīls pievienojies Maiklam Džordanam kā vienīgajam spēlētājam kluba vēsturē, kurš divos mačos pēc kārtas izcēlies ar vismaz 40 punktiem. Pati "Wizards" komanda šosezon desmit spēlēs izcīnījusi tikai trīs uzvaras.

Kaut "Wizards" iepriekšējā spēlē pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, Dāvim Bertānam tas bija pirmais duelis šosezon, kurā viņš netrāpīja tālmetienus, garām aizmetot visus četrus raidījumus. Vienā mačā viņš precīzs bijis reizi, divos divreiz, bet pārējos sešos dueļos realizējis vismaz trīs metienus no perimetra.

Tikmēr "Magic" piektdien ar 111:109 apspēlēja Bertāna iepriekšējo vienību Sanantonio "Spurs", bet šosezon kopā 12 mačos tikusi pie piecām uzvarām, visus piecus panākumus izcīnot savā laukumā. Iepriekšējā spēlē vienībai traumas dēļ nepalīdzēja Džonatans Aizaks, bet paredzams, ka svētdien viņš atgriezīsies laukumā.

SpēleLaiks
Cavaliers - 76ers22:00
Kings - Celtics22:30
Grizzlies - Nuggets1:00
Magic - Wizards1:00
Pelicans - Warriors2:00
Lakers - Hawks4:30

     [+] [-]

, 2019-11-17 17:40, pirms 4 gadiem
"Suņii" rej bet Megnis vālē tālāk!👹

  -1 [+] [-]

, 2019-11-17 18:20, pirms 4 gadiem
KP 19punkti +10 rebi + 6 bloki.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-17 20:14, pirms 4 gadiem
Man personīgi patīk NHL un NBA plānoto spēļu apskati vienā rakstā, jo galvenokārt, sekoju līdzi tikai mūsējo spēlēm. Labāk šāds formāts, nekā vesels raksts ar sausu ntās reizes maltu statistikas palagu par vienu spēli.

  -1 [+] [-]

, 2019-11-17 21:05, pirms 4 gadiem
nistjag !!! Wizardiem labā laikā spēle sākās !!!

     [+] [-]

, 2019-11-18 00:57, pirms 4 gadiem
Iepriekšējā spēlē wizardi tīri iepatikās, jāskatās, ar ko tas turpināsies.